Nytt år - nye muligheter

Da er 2014 igang, hvilket betyr nytt år og nye muligheter! Jeg hadde mange gode opplevelser i 2013, og håper 2014 byr på enda flere. Godt nyttår!

KUN TIMER IGJEN TIL FØRSTE JULEKONSERT

Hei lesere! Tenkte å gi dere en liten oppdatering. Nå sitter hele MgpJr-gjengen på bussen, på vei til Molde! De tre siste dagene har vi hatt øvinger fra 09.00 på morgenen, til 21.00 på kvelden. Vi har satt sammen et forrykende show, som skal vises på de største konsertarenaene i Norge. Neste helg gjester vi selveste Oslo Spektrum! Jeg gleder meg veldig. Først gjester vi Molde, og skal ha første konsert om få timer. 19.00 braker det løs! Vi gleder oss.

torsdag

Hei lesere! Nå sitter jeg på kjøkkenet med et 12-sider langt manus, og forbereder meg til juleturneen. Det er kun 5 dager til jeg sitter på flyet på vei til Trondheim, og kun 9 dager igjen til første konserten! Gleder meg som et lite barn! Turneen blir absolutt årets høydepunkt, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får lov til å delta på en slik reise rundt omkring i landet. I helgen har jeg en god del planer. Skal øve til et tyskfremlegg vi har på mandag, øve til turneen såklart, bursdag hos Sinem og pepperkakebaking med jentene på søndag! Blir en veldig hektisk, men bra helg!

oslo

I dag har jeg hatt en fantastisk dag i Oslo, med mamma, pappa og Henrik! Vi møtte Henrik på Oslo Plaza, og gikk deretter i Karl Johan og kikket litt. Jeg kjøpte med Parajumper, som jeg har ønsket meg veldig lenge! Modellen heter Light Bear, og er en lettere utgave av Long Bear. Den er supervarm, og jeg er utrolig fornøyd med kjøpet!

Etter shoppingturen spiste vi middag på Peppes, så dro vi hjem og nå koser vi oss med godteri og tv. Ha en fin kveld videre!

snart helg

God morgen, lesere! Nå er det kun timer igjen til helg - er ikke noe å legge skjul på at det blir deilig! Denne uken har vært ganske stressende, sikkert fordi det nærmer seg turné og i tillegg har jeg hatt en del innleveringer og nye prosjektarbeider har blitt satt igang. Heldigvis for min del har jeg siste prøve nå på mandag, i matte! Etter det er det kun fokus på turné og gøy. Har sett frem til det veldig lenge!
Ha en fin fredag!

Følg meg på Instagram!

Nå skal jeg snart på turné, og da vil jeg nok bruke instagram mer enn blogg. Der vil jeg laste opp bilder underveis, og fortelle dere litt om hva jeg driver med!

Snart vinter

Sakte men sikkert beveger gradestokken seg under 0, og varmere jakker tas i bruk. Jeg elsker vinteren! Ikke bare på grunn av julen, men også på grunn av kulden, luften føles ren, alt blir hvitt og det blir mørkt allerede rundt 15.00. Et annet høydepunkt er også Juleturné, julesanger og mye å gjøre. Elsker det!

Opptreden 14.11.13

Hei lesere! I går var det en innholdsrik og bra dag. Da jeg var ferdig på skolen, fikset jeg meg, øvde litt og pakket alt utstyr. Jeg skulle nemlig underholde Eidsvoll Senior Høyre! De hadde et møte på Garnityr i Eidsvoll, og jeg var så heldig å få opptre for dem! Jeg hadde med gitaren, og fremførte tre låter. En jeg har skrevet selv, Jolene av selveste Dolly Parton og avsluttet med Price Tag av Jessie J!
Da jeg hadde sunget fikk jeg blomster, hyggelige ord og en sjekk på 5000kr som skal gå med til studioutstyr. Er evig takknemlig! Etter sangoppdraget dro jeg rett til Jessheim, der jeg møtte Andrea, Karoline, Emma og Tonje. Vi spiste god middag på Egon, og det var veldig koselig! I dag skal jeg trene, og lage musikkvideo.. Er dere spente?

Fotballkamp

Nå er jeg på vei til Åråsen, der LSK møter RBK! Heia Lillestrøm!

Sen mobilblogg

God kveld! Vil bare åpne innlegget med å gratulere SILYA med seieren i årets Stjernekamp, og ikke minst gratulere min gode venninne Agnete med fantastisk gjennomføring! Så stolt! Nå er Synne hos meg. Vi skal straks legge oss, og i morgen venter en ny dag med prøvepugging, farsdag, god mat og forhåpentligvis litt trening! God natt!

Koselig kveld

God morgen, solstråler! Nå er jeg hos Synne med Andrea, og vi har overnattet her. I går kveld lagde vi god pizza, spiste brownies, godteri og alt usunt du kan tanke deg. Spiste noen få druer, men ellers var det enten sjokolade eller annet søtt. Det var så godt! I dag skal jeg fremdeles være med Synne, og vi skal gjøre lekser, slappe av og ha det gøy. Det blir koselig!
Vi blogges!

God morgen

Hei kjære lesere! Etter en fantastisk gårsdag med Beat for Beat, og besøk av jentene, er jeg nå klar for å entre Oslo Spektrum om få timer. Jeg skal på Bruno Mars-konsert, og det ser jeg veldig frem til! Han er en utrolig flink artist, med kun fine låter og jeg har fått inntrykk av at han har et fint show også (har muligens smugkikket litt på YouTube)
Nå skal jeg snart stå opp, spise litt og ta turen til Oslo, med Synne, Hanna og Jesper! Dette blir en veldig bra! Legger ved noen bilder fra gårsdagen! Vil også takke alle som har gitt meg tilbakemeldinger fra gårsdagens opptredener!

Bryllup i Nidarosdomen

I dag har jeg opplevd noe helt utrolig. Jeg sang i et bryllup i selveste Nidarosdomen! Det var som en drøm, for en fantastisk katedral! Nå har mamma og jeg kommet oss på hotellet, og jeg er veldig sliten. Sunget, ventet og sunget siden 13.00 i dag. Vært en lang dag, men det var verdt det! Kunne gjort dette hver helg!! Blir godt med en god natt søvn, før hjemreise til Gardermoen i morgen tidlig.

Trondheim

God morgen

God morgen, kjære lesere! Nå har jeg nettopp spist frokost og er klar til å dra på skolen. Ønsker alle en fin dag!

Mobilblogg

Endelig har jeg lagt skolebøkene til side for i dag. Siden jeg har tatt så tunge fag på videregående, altså kjemi, fysikk og R1, må jeg nesten vente meg slike arbeidsdager hver dag. Det høres kanskje ille ut, men siden jeg interesserer meg for fagene er det ikke så ille allikevel! Nå har jeg satt meg på spinningsykkelen i kjelleren - litt trening er en perfekt måte å avslutte dagen på!

MGPJR JULETURNÉ 2013

Da er det klart for en ny runde med MgpJr Juleturné. Gleder meg like mye denne gang, som de to forrige! Dette blir stas! Vi håper å se deg og familien din i salen - kjøp billetter allerede nå!

Lerkendal!!

Vi gleder oss! Noen som skal dit?

Bra dag i studio og photoshoot!

Flyplassen med Sval!

Nå sitter Sval og jeg på Gardermoen og venter på flyet vårt. Vi skal til Trondheim, og vi gleder oss like mye begge to! Har ikke med mac'en min, så frem til mandag får dere nøye dere med Iphone-blogging og dårlig kvalitet på bildene. Men det er tanken som teller, er det ikke? Ha en fantastisk fredag, nå er det helg!

Mgpjr

Heia de som vinner!!

Turné

Hei! Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering på turnéfronten! Turneen er nå avsluttet, og de to siste konsertene - i Mandal og på Jessheim - er uten tvil de beste konsertene vi har hatt gjennom hele turneen! Fansen var elleville, været var utrolig fint og det gjorde fremføringen enda bedre. Jeg ser at dere stiller en del spørsmål i kommentarfeltene, så neste innlegg vil bli et "svar-innlegg". Så, hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre under dette innlegget! Nå skal jeg gå ut og bli brun i det fine sommerværet. Adios!

Verdens fineste Asgaut har copyright!!!!!!

På jessheim!

BILDENE ER HENTET FRA http://www.rb.no

Ringsaker!

Forrige torsdag tok jeg toget opp til Ringsaker og tilbragte tre morsomme og innholdsrike dager på sommerhuset til Elise. Vi bada (bada,bada,bada & bada), trente, spilte badminton, spilte kort, så på OL, var i 50årslaget til pappaen til Elise, jeg underholdt i 50årslaget, og mye mye mer. Som dere sikkert skjønner hadde vi det veldig bra, og vi rakk ganske mye på de tre dagene! Lørdag kveld ble jeg hentet og dro til campingen i Brumunddal. Der var jeg til tirsdag, altså i går, og jeg har ikke gjort spesielt mye siden da. Jeg har pakket ut (brukte en evighet) og øvd litt på sanger og forskjellig.

I MORGEN, ALTSÅ TORSDAG, KOMMER MGPJR SOMMERTURNÉ - M G P Jr S O M M E R T U R N É - TIL MANDAL (skalldyrfestivalen)!!!! KONSERTSTART : 20.00 !!!! komkomkomkomkom

På vei til Tønsberg!

Nå sitter jeg på toget mot Tønsberg, og jeg ser virkelig frem til konserten som begynner 16.00! Været er utrolig fint, så dette blir nok en knall dag. Etter konserten tar alle tog/buss tilbake til Gardermoen, der vi så skal ta fly til Giske! Etter Giske er det Trondheim, så dette blir nok en travel - men morsom - helg :-)

SMIL - sommer'n er her

Nå har jeg unnagjort tre MgpJr-konserter, og jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den beste sommeren på lenge! I tillegg er det verdens beste sommerjobb, og det kan jeg si uten å overdrive. Til helgen er det Tønsberg - Giske - Trondheim, og jeg håper noen av dere stiller opp! Jeg kan love dere et forrykende show! Ha en fin sommer videre! Solbrillesmilefjes fra Alexandra B-)

Endelig helg!

Nok en gang er jeg for lat til å skru på macen, og benytter meg av ipod-/mobilbloggingen. Er så utrolig lettvint, og så har jeg raskt tilgang til alle bilder etc.! Digger det. Vel, endelig er det helg! I dag dro hele trinnet på sykkel-/gåtur opp til Mistberget. Senere i dag skal jeg til Jessheim og kjøpe bursdagsgave til Synne som har bursdag og blir 16 i dag, men skal feire i morgen. det blir koselig! Ha en fin fredag videre :-)

Gutta boyz!

Fin utsikt + tommel opp!

I Trondheim!

Nå er jeg på før-produksjon til årets MgpJr Sommerturné med Sol fra MgpJr 2011, Sval (vinner) fra MgpJr 2011, Jørgen (vinner) fra 2009 og jeg (deltaker og superfinalist i 2010) + et knakende bra band!! Har det helt supert, og det skyldes nok de fabelaktige menneskene jeg omgås med!! Ha en fin dag videre og LOV meg å stille opp på en av konsertene vi skal holde denne sommeren!

YLVIS

starstruuuuuucked<3

Lager leppepomade med Synne!

Ja, dere leste riktig! Slik ble resultatet:

Konsert i Panorama 17.00 - fri entré!

HJEMMESTUDIO!!

Nå har jeg fått hjemmestudio og mac!! JUBLER AV GLEDE!

my love

Shopping

Hei kjære lesere! I går hadde jeg en koselig dag i Lillestrøm med farmor. Jeg fikk kjøpt meg nye sko, to nye overdeler, ei klokke og ny parfyme. Var greit sliten da jeg kom hjem, men nå er det FERIE og 100% slasking som gjelder. I kveld skal jeg en liten tur i studio med Maja, og14.00 skal jeg spise middag med bestemor. Dagen i dag blir veldig bra! Ha en fin lørdag videre kattepuser, vi blogges!

24 timer til påskeferie!

Trøtte mandager

...finnes uheldigvis.. I dag har jeg hatt norskprøve og tyskfremlegg som begge gikk supert! Ellers har jeg jobba med RLE og skal snart trene med Andrea. Liker denne ipodbloggingen, jeg! Eller, hva synes dere?

Sommerturné!

jørgen, sval, sol og jeg legger ut på enda en turné denne sommeren, og mandag var vi i Oslo på photoshoot! Mer info kommer senere, men her er et lite "sneak-peak"! Enjoy!

The Times They Are A-Changing

Friday night feveeeer

OO HAPPY DAY

Tønsberg!!

Enda en ipod-blogg.... Drar til Tønsberg med resten av mgpjr-gjengen! GLEDER MEG :D

Filmkveld!

Etter en lang dag med matte unner jeg meg selv film og herlige mennesker! Beklager for kun ipod-blogging, har ikke tid til noe annet. Loveyou all!

MATTETENTAMEN

Etter den er det H E L G!!

FANTASTISK

ELSKER BERGEN, HAR HATT EN U B E S K R I V E L I G HELG!!

HOTELL TERMINUS

Hola! Nå har Malin og jeg nettopp spist frokost, og vi slapper avfør vi legger ut på en sightseeing i Bergen By. Gårsdagens premiere i Grieghallen gikk strålende!! Ha en fin dag folkens <3

1 THING 2 DO, 3 WORDS 4 YOU...

... I LOVE YOU ! Synes det er så søtt, haha ! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Andrea og Anna, eller, først var vi hos Anna, og så Andrea ! Kom hjem fra campingen litt over tre, så har vært med jentenemine helt til nå. Har vel egentlig ikke gjrot noe annet i dag ? Ikke som jeg kommer på hvertfall.
Jo, her regner det veeeldig. Kjempekjedelig, men litt kos å være inne også ! Vi blogges sweethearts ♥

Alexandruz


foto : alexandra rotan

haha, meg bakfra

foto : alexandra rotan

legg merke til at det er et bilmerke. haha

foto : alexandra rotan

foto : alexandra rotan

Watcha thinking ?Hei! Mitt navn er Alexandra Rotan. Jeg er ei jente på 17 år som blogger om min hverdag. På fritiden synger jeg, spiller gitar og piano! I 2010 var jeg med på Mgp Jr med sangen Det Vi Vil. Håper du vil følge bloggen min! Jeg oppdaterer bloggen når jeg reiser rundt på turné og andre sangoppdrag.

arkiv

 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits