HELT SYKT MED KJEMPESTOR S !

Hei alle mine blomster !

Nå har jeg nettopp sunget i barnebursdag, og det gikk utrolig bra! Da jeg kom hørte jeg masse barnestemmer som sa : "åååh, se! Der er Alexandra!" Jeg kom vel dit 18:15, altså tre kvarter før tiden. Jeg begynte med å fortelle litt om meg selv, og spurte litt om barnas interesser. Da klokken nærmet seg 19:00 spilte jeg tre sanger, og etter det skrev jeg haugevis med autografer! Først var det autograf på ark, og så ble det plutselig panna, armer, bein, hake, kinn og til og med klærne! Men det var bare koselig!
I morgen skal jeg ikke noe spesielt, regner med å jogge en tur. Vi blogges sweethearts :- *

Jo, søndag 31. oktober skal Basic Warning, Arbaz og jeg synge på Sinsen kulturhus kl. 16:30 og 18:00. Kom og se på! Link til mer info : http://www.basicwarning.no/index.php?option=com_content&view=article&id=79:sinsen-kulturhus-31-oktober&catid=35:konserter&Itemid=56

Også var jeg på youtube i stad, og fant en video av en mann som synger jentestemme ?! Helt fantastisk og Sykt!! Legger ut videoen her, og sjekk ut 1:00 !


BURSDAG

Heihei alle mine blomster !

Nei, det er ikke jeg som har bursdag! I dag skal jeg synge i barnebursdag i Lørenskog for ei jente som heter Fredrikke. Jeg skal synge Det vi vil, The only one & The climb ! På skolen i dag hadde vi matte kartlegger, og nynorsk substantivtest. Matten gikk supert, og det gjorde nynorsken også! Vi blogges søtiser :- * Wish me good luck!

loveu ♥

JIPPIJAHEY JIPPIJAHO !

Heihei alle mine blomster!

I dag har jeg vært på skolen, og i mattetimen fikk vi igjen matteprøven! Jeg fikk 6, og er utrolig fornøyd. Resten av skoledagen har velt vært ganske vanlig. Vi hadde muikk nest siste time, og da spilte Andrea og jeg Impossible av Shontelle på gitar! Hun er kjempeflink. Hihi! Da jeg kom hjem fra skolen pugget jeg til nynorsk substantivtest, og nå skal jeg skifte og reise på håndballtrening. Jo, bytheway ! Vi fikk et ark på skolen i dag, og der står det følgende:

Klær skaper folk- ja men klær skaper ikke mennesker.

Dag 1 og 2 - altså mandag 18. oktober og onsdag 20. oktober. Du skal ha på deg klær som du ellers ALDRI ville gått i. OBS: Dette skal IKKE være karneval! (Lærerne er med!)
Tips til antrekk : f.eks. dress, lang kjole, lagerfrakk, joggebukse osv.

Dag 3 og 4 - altså torsdag 21. oktober og fredag 22. oktober.
"Skoleuniform". Alle elevene skal møte i:
Underdel : Mørk penbukse, bukseskjørt eller skjørt. Buksa skal være mørk, og skjørtet/bukseskjørtet skal helst være ca. ned til kneet.
Overdel : Det er kun tillatt med hvit overdel. Det kan være ei pen t-skjorte, uten trykk og mønster, bluse eller skjorte med ermer! Singlet er ikke tillatt. Guttene bør helst gå med slips, og jentene med et lite skjerf i halsen. Valgfri farge. Jenter med langt hår må sette opp håret eller flette. Det er ikke tillatt å bruke noen form for sminke til uniformen! (HJELP?!?!?!?!?!)
Lærerne går i pent tøy, hhv. jakke/bukse og bluse/skjørt. Perlekjede og slips hører også med, samt oppsatt hår for de med lengde.

Jeg gleder meg egentlig litt, men det kan også bli litt skummelt siden det er bare 9. trinn! Og 10. trinn og 8. trinn er på skolen de dagene. Hjelp ?!

Har dere noen gang hatt sånne dager ?
Forslag til hva jeg kan ha på meg de to første dagene ?


Herlig gjeng ♥

ÅRETS SISTE BAD (FORHÅPENTLIGVIS)

Hei alle mine blomster !

I går falt nettet ut, og jeg fikk dessverre ikke blogget. Men jeg kan jo fortelle litt om gårsdagen fordet! I går startet jeg dagen med en joggetur - digg! Litt senere på dagen var jeg på lekeplassen med Cornelia. Vi hadde det ganske morsomt, men det skjedde også noe som var litt mindre koslig. Jeg er jo ganske klumsete av meg (har alltid vært det), og skulle "late" som jeg kastet lua til Cornelia ut i vannet. Men i stedet for å late som, kastet jeg lua ut i vannet. Det var selvfølgelig ikke meningen! Jeg tok ikke av meg gummistøvlene (dumme meg), gikk rett ut i vannet (det var ganske dypt der), og skled! Haha, begge beina mine var søkkvåte. Jeg gikk opp av vannet igjen, fast bestemt på å gå ut igjen for å redde en lue fra Cubus til 60,-. Jeg fikk tak i lua, og risikerte nesten å ødelegge min nye jakke til 800,-! Haha, men hva gjør man vel ikke for sin kjære familie ?

I går kveld så mamma og jeg på Miami VICE , en utrolig bra film! Den varer i tre timer, og vi så bare 1 1/5, så skal se resten i kveld tror jeg. I dag stod jeg opp rundt halv elleve, pakket sakene og så dro mamma, Cornelia og jeg hjem fra campingen. Nå skal jeg lese litt naturfag, nynorsk og pakke sakene til i morgen. Det er skole igjen! Høstferien har gått sinnsykt fort.. Kjipt !  Vi blogges søtiser :- *

Er du også klumsete?
Hvordan har din høstferie vært?

Facebook | My Photos - seattle!! Keep your head up, the colors are beautifulhow to swim in a sieve Facebook | Kari-Lise Iversen sine bilder - Fun in the snooow
Leaf rainbow!
Oh. M. GEEE....... !!!!! | Flickr - Photo Sharing! Facebook | Kari-Lise Iversen sine bilder - Fun in the snooow
Jeg gleder meg litt til vinteren, gjør du ? :- D

6 x (-4) + (-8) : (-2) + 4 - (-4)

Hei alle mine vakre blomster !

Slik som dere sikkert skjønner pga overskriften, så har min dag handlet mye om matte !På skolen i dag hadde vi gym første time, og da jogget vi stafettrunden. Vi har nemlig skolestafett på fredag og GJETT OM JEG GLEDER MEG! Thaha, nææt. Men ja, jeg skal løpe etappe 3 - så hvis noen fra RUSK i 9. skal det, så si ifra ! 
Etter skolen jobbet jeg med matte i noen timer, siden vi har matteprøve i morgen. Jeg føler det kommer til å gå kjempebra ! Og jo, Andrea, Synne og jeg fikk igjen naturfagkarakteren vår i dag! Vi fikk 6 i muntlig !

I morgen er det jo som sagt prøve, og etter skolen skal jeg synge på Gladbakk (jeg tror det skrives sånn). Det blir koselig ! Vi blogges sweethearts :- *


Iloveit

VALG OG VERDIER + litt matte

Hallaaaaa alle mine blomster !

Nå er jeg kjempesliten etter en lang dag med leksejobbing. Jeg har jobbet med matte, norsk og en RLE/NORSK-oppgave som skal være ferdig til fredag. Jeg har også skrevet opp repertoaret mitt til torsdag, for da skal jeg synge på Glabakk! Jeg gleder meg. 
På skolen i dag var det "den offisielle daskpårompa-dagen". Au ? Haha, men det var litt morsomt også! Og i tysktimen i dag fikk vi igjen tyskprøven, og jeg fikk......... 6- ! Jeg er så utrolig fornøyd, for jeg følte at det ikke gikk så bra. Eller jeg husket ikke helt hvordan det gikk etter prøven. (kompliserte greier det der altså)..

I morgen er det gym i første time, og så er det ikke noe mer spennende som skjer utover dagen ? Eller, jeg skal pugge til matteprøve da, men tror ikke det er så spennende for dere å vite. Men nå vet dere det hvertfall! Og det gjorde innlegget mitt 3 linjer lenger ! Hahah ! Vi blogges sweethearts :- *

SLITEN - DAGEN BESKREVET I ET ENESTE ORD!

Heihei allemine blomster !

I dag har jeg vært på skolen, og vi hadde engelskprøve! Det gikk kjempebra, klarte alle ordene ! siste time hadde vi gym, og da kunne vi velge mellom å spille håndball, fotball og innebandy. Jeg valgte ofc håndball! Tom Erik var "coachen" vår, kjempeflink! Hahha, etter skolen var jeg på sang, gjorde lekser og dro på håndballtrening. Vi trente to timer i dag, og nå er jeg døøøødssliten ! Har kjempevondt i ryggen : (

I morgen er det vel egentlig ikke noe spesielt som skjer , eller jo ! 12C2 får ei ny jente i klassen, og hun er fra Amerika ! Hun kan ikke et ord norsk, så det blir nok spennende . På torsdag er det matteprøve - så jeg får nok bruke alt jeg har av tid på å puggeee! Vi blogges sweethearts : - *

Hva skal du i morgen ?

21-15

Heihei alle mine blomster !

I dag startet jeg dagen med en håndballkamp mot Frogner/Borgen. Det var en slitsom kamp, og vi vant 21-1 ! Jaaaa !
Etter det pugget jeg til gloseprøve, og kl.15.00 kom farfar og Tove på middag. Det var veldig koselig. Kl.19.00 sang jeg i Eidsvoll kirke. Det var en veldedighetskonsert, og billettpengene går til et nytt piano til Vildberg Helsetun. Jeg sang ganske tidlig, for jeg skulle rett til Råholt kirke og motta Det Nye Testamentet , og bli presentert som konfirmant. På konfirmasjonsmøte forrige onsdag lærte vi en sang som heter Makten og Æren, og den sangen sang vi i kirken i dag. Haha ! Jeg fikk totalt latterkrampe !

I morgen er det gloseprøve i engelsk, sang og håndballtrening. Vi bloggeees ;-*

1909 mot Rælingen

1909 mot Rælingen

( bildene er fra forrige kamp, og er hentet fra eidsvold-if.no)

CORNELIA 4 ÅR

Heihei alle mine blomster !

I dag stod jeg opp kl.07.30, fordi mamma, pappa, Tobias og jeg skulle synge bursdagssang for Cornelia! Min fantastiske søster fyller 4 år i dag! Hun skal feire barnebursdag senere i dag, og så er det voksenbursdag for Tobias, Cornelia og jeg senere i kveld. Det blir kos! Nå skal jeg til Eidsvoll for å øve til veldedighetskonserten på søndag! Vi blogggeeees :- *

Hva skal du i dag ?

 

AU ?

Hei alle mine blomster !

I går var det høstfest, og det var utrolig koselig. Rikke, Hanna og jeg skulle passe på "håndballposten", og der stod vi til 20.00. Etter høstfesten var jeg med anna hjem, eller Andrea og jeg var med Anna hjem! Vi snakket, så på tv og satt på pc'en. I dag sov vi til halv tolv, men jeg tror aldri jeg har sovet så vondt før ! Vi var tre som delte på to madrasser, og ofc måtte jeg ligge på skjøten ! Andrea sin madrass var lavere enn Anna sin, og madrassene skled fra hverandre hele tiden. Pluss at jeg sov så urolig at jeg skallet hodet i veggen FLERE ganger ! Haha !

Ellers i dag har vi tatt bilder, og jeg har slappet av. I morgen skal jeg øve til en veldedighetskonsert som jeg skal synge på på søndag. Jeg gleder meg !

Vi bloggesssss :- *hva synes dere om bildene ?

HØSTFEST 2010

Hallo everyone - mine blomster!

I dag har vi gjort klart alt til høstfesten i kveld. Vi har laget og hengt opp plakater, og ordnet alle aktivitetene. Jeg kom vel hjem kl.13.00, og nå skal jeg støvsuge og øve på noen sanger jeg skal synge på søndag. Sååå, har vel ikke egentlig så mye mer å si? Vi blogges my flowers, kaanskje det kommer et innlegg etter festen i dag!


Alle bildene mottok jeg i posten av nrk i går. Noen er fra studio, postkort, leirskolen og selve finalen :-)

KUN BILDER OG TEKST

Heihei alle mine vakre blomster !

I dag har hele 9. trinn plukket sopp og bær. Vi plukket ved Staviåsen, og de andre klassene plukket litt andre steder. Jeg gikk med Andrea, Synne, Tobias, Lars Jakob, Hanna og Nicholai. Det var utrolig koselig! Hanna og jeg tok utrolig mange bilder, som kommer i slutten av  innlegget. Vi plukket vel i to og en halv time, før vi tente bål og spiste litt. Resten av tiden brukte vi vel egentlig til snakking og somling, men vi fikk plukket en del! Relax! haha.. Vi plukket en hel bag med en huskerikkenavnetpå-sopp! Og så plukket vi en del traktkantarell. etter skolen var det konfirmantundervisning. Jeg kom med på Sang og Musikk, og vi skal synge massee ! ILOVEIT.

Legger ut noen bilder av Staviåsturen, og så sier jeg bare at vi bloggesss !

GLOBAL OPPVARMING

Heihei alle mine blomster !

Nå er jeg kjempesliten etter en lang dag med oppgaveskriving. I dag dro jeg på skolen 11.00, og dro hjem igjen 11.10 ! Hhaha, det var digg - men da jeg kom hjem måtte jeg skrive en oppgave om global oppvarming. Jeg skrev 593 ord, og lagde en slags "mappe" som jeg er kjempe fornøyd med ! Hihi ! 
I morgen er det miljødag på skolen, og ingen lekser. INGEN LEKSER ! I'm in heaven ! Vi blogges mine blomster :- *

Trykk her ! Jeg er på andre plass!

JEG TROR JEG ALDRI HAR VÆRT SÅ SLITEN FØR !

Hei alle mine blomster!

Nå er jeg så sliten at jeg godt kunne ligget på sofaen i to dager. I går løp jeg ungdomsbirken med Andrea! Jeg trodde jeg skulle krepere midt inne i skogen - det var bare gjørme, og så gikk det bare oppover. Men det var skikkelig digg å komme hjem igjen ! Jeg sovnet ganske tidlig, og sov til halv ti i dag. Klokken 11.55 spilte vi håndballkamp i Eidsvollhallen. Første omgang var helt grei, men andre omgang var grusom ! Vi tapte 23-9, og ikke noe mer om det. Haha !

Da jeg kom hjem spiste jeg litt, og begynte med en praktisk/teoretisk hjemmeoppgave i mat & helse. Jeg har vært så sliten at jeg ikke har jobbet effektivt i det hele tatt - men da har jeg som en liten unnskyldning : HUSK AT DET ER SØNDAG! Haha, men jeg ble ferdig ! Nå skal jeg snart legge meg, og i morgen er det kun 10 min med skole - for vi har elevsamtaler ! Vi har heller ikke lekser denne uken, fordi det er Høstfestuke. På tirsdag er det skolemiljødag, onsdag er det ut på tur i skogen, torsdag er det høstfest og fredag er det FRIIIII ! Og vi har heller ingen lekser, bortsett fra en oppgave om Global Oppvarming, Eller, det er vel en ganske stor oppgave det ! 
Vi blogges søtiser :- *

 BIRKEBEINERN

Hola amigos !

Buenos días a todos los que se levantan temprano. Neida, jeg skal skrive på norsk! Kan ikke spansk, så da er google translater et godt hjelpemiddel. Hihi ! Vet ikke om det ble gramatisk rett en gang!
I går var jeg på håndballtrening, skole og så hadde jeg med Andrea hjem etter skolen. På skolen i går så vi på film om Nelson Mandela, og så ble tyskprøven utsatt til i dag. ÅÅÅÅ ! Jeg ble så sur! Men fikk pugget littebittelitt ekstra - så, ja hahah !

I dag skal jeg på skolen, ha m&h (mat og helse) og tyskrpøve ofc. Etter skolen skal jeg pakke, for jeg skal på hytta til Andrea ! I morgen skal vi løpe ungdomsbirken ! Jeg gleder meg ! Den er 4,8 km lang, og det går ganske oppover - gøy ! Nå må jeg fikse meg ferdig. Vi blogges søtiser :- *

i love u

IDRETT OG 90 MIN LESING

Heihei allesammen !

I dag har jeg vært på skolen, som vanlig, og de første 90 minuttene hadde vi lesing - en slags prøve. Husker ikke nøyaktig hva den het, men jajaj. I friminuttet i dag hadde de hengt opp en oversikt over hvem som skal gjøre hva på Høstfesten. Jeg skal på idrett, sammen med Hanna og Rikke. Vi var de eneste jentene blant 15-20 gutter ! Scary..
Litt senere i friminuttet var det noen som hadde kastet en stinkbombe i gangen. Barnslig, spør du meg ! Men det luktet noe grasalt vondt. Æsj!

Nå skal jeg synge for politikerne i Eidsvoll, og senere er det konfirmasjonsmøte - eller foreldremøte m/ konfirmantene. Vi blogges søtiser ! :- *

Jo, bytheway - på lørdag skal Andrea og jeg løpe ungdomsbirken. Gleder meg ! Og på søndag er det håndballkamp i eidsvollhallen. Vi skal spille mot Rælingen tror jeg ? Haha !

Alexandra

 GOD MORGEN ALLESAMMEN

god morgen alle sammen
god morgen far mor
god morgen lillesøster
god morgen storebror
god morgen trær og blomster
god morgen fugler små
god morgen kjære lyse sol på himlen høy og blå
hei hå

Heihei allesammen !

Beklager for null bloggings i går - hadde dessverre ikke tid ! Etter skolen i går var Eub her og intervjuet meg. Først fikk jeg maaaange spørsmål, og så tok vi noen bilder. Gleder meg til å se resultatet i dagens avis! hihi, etter eub hadde reist gjorde jeg lekser og pugget litt til en mat & helse prøve vi skal ha i dag. Null stress !
Kl. 18.30 var det trening i eidsvoll hallen. Vi trente frem til halv ni, og da vi var ferdige var jeg helt ferdig også! Jeg var sååååå sliten.. Haha, jaja !

I dag er det skole igjen, så nå får jeg pakke sekken ! Vi blogges søtiser :- *

Hva skal dere i dag ?

- alexandraaaaa

08.sep.2010

Heihei allesammen !

Nå har pappa og jeg vært ute og jogget - digg ! Vi jogget ikke så fort og langt, men det ble en kosetur. Stakkars pappa har strekk i lysken ! uff.. Nå sitter jeg i min flotte pysj, en alexandra t-skjorte og en rosa diesel-shorts. Yey ! Har eeegentlig ikke så mye å blogge om nå,  men tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg. Bedre enn ingenting ! Vi blogges søtiser :- *
I love comments !

Alexandra

Hva skal dere i morgen ?


bildet ble tatt for akkurat et år siden - forandret meg ikkesant ? (håper da det xD )

IMPOSSIBLE

Heihei allesammen!

I dag har jeg vært på skolen, og i første time hadde vi gym. Slitsomt! Vi hadde trappeintervaller, og jeg var jo kjempestøl fra før av - så dette var jo helt perfekt! Haha, ironi folkens. Andrea, Synne og jeg holdt også foredrag om Myr i naturfagstimen , og det gikk kjempebra ! Kunne alt utenat - så er ganske stolt. Vi har ikke fått karakter enda, så det er ganske spennende.

Da jeg kom hjem fra skolen viste mamma meg masse bilder som ble tatt før, under og etter finalen i mgp jr. Det var utrolig fine bilder, og jeg savner folka allerede ! Håper vi møtes igjen, og det tror jeg nok vi gjør uansett.
Har forresten gått og sunget på IMPOSSIBLE - SHONTELLE i heeeele dag! Den sangen er fantastisk!
Vi blogges søtiser  :- *

Hvordan har deres dag vært ?

Alexandruz
legg merke til cato sitt ansikt ! hihi :- )my familycelina therese <3

yey, vi eier :- D

kjekke gutter ^^

min første dag i spektrum :D

LATTERKRAMPE OG FRAMFØRING

Heihei allesammen !

I dag har jeg vært på skolen, og der skjedde det ikke noe utenom det vanlige. Det har vært mange gratulasjoner både på skolen og meldinger, så jeg skriver bare : TUSEN TAKK TIL DERE ALLE !  
I morgen skal Synne, Andrea og jeg framføre en presentasjon om økologi - myr. Jeg kan alt utenatt, så jeg gleder meg veeeldig til å lese det høyt for klassen !

Dere har sikkert også sett at jeg fikser og ordner litt med designet. Og vil bare si at det ikke er ferdig ! Sliter fortsatt litt med headeren - bombe at jeg sleit med den da. Haha ! Men nå må jeg pakke gymbag og rydde rommet. Ser ikke ut i måneskinn på rommet mitt nå! (uttrykket har kommet fra min kjære pappa, så ja, det kan bli litt rotete der!)
Vi blogges søtiseeer :- *

Alexandraa 

Hva skal dere i morgen ?


celina.spaltet.no

NATTAINNLEGG

Hei og god natt!

Nå har jeg nettopp vært på håndballtrening, og der spiste jeg kake ! Søteste jentenemine hadde laget kake til meg hvor det stod : ALEX . Ble rørt ! Tusen takk til håndballjentene for at dere var en suuuper heiagjeng, og jeg følte meg kjempetrygg på scenen da jeg visste at dere satt i salen. Nå legger jeg meg !

Vi blogges søtiser :- *

Hva har dere gjort i dag ?

Alexandra06.sep.2010

Heihei alle mine kjære, søte lesere!

Nå spiser jeg frokost og er nesten klar til å dra på skolen. I går var Romerikes Blad hjemme hos meg og tok noen bilder til et telefonintervju. Altså jeg ble intervjuet over telefon, og så ble det tatt bilder etterpå. I dag har vi gloseprøve, gym og kunst og håndverk, og så er det sang og håndball etter skolen. Det blir godt å komme igang igjen ! Men nå må jeg ordne meg ferdig, så vi blogges søtiser ! :- *

Ønsk meg lykke til på gloseprøven!

Hva skal du i dag ?

MORGENFUGL - NÆÆT

Hallo allesammen !

I dag er det vanlig skole igjen, meg gym i første time. Digg ! Haha, det lå en smule ironi i det "digg"et, men det skjønte dere sikkert. Jeg hadde klokken på 06.30, og våknet med en gang. Jeg har en tendens til å tenke : "Jeg kan ligge litt til, så øynene får våknet" Men neida, det stikk motsatte skjer - jeg sovner. Haha ! Nå skal mamma bølge håret mitt, så vi blogges søtiser !

Ha en fin dag videre :- )
Hva skal dere i dag ?

Alexandruz

«3

Hallo allesammen!

Nå har jeg egentlig ikke blogget om hverdagen min siden mandag ellernoe -uff, beklager. Har rett og slett ikke orket ! På tirsdag kom frøken forkjølelse på døren og spurte om jeg ville få en liten bihulebetennelse. Kan jo ikke svare nei til et slikt tilbud ! Ironi til de grader ! Så på onsdag var jeg hjemme fra skolen,og orket egentlig ingenting. Men nå er jeg blitt bedre - hurra - for om en uke er det mgp jr ! Wow, jeg klarer nesten ikke vente !

I dag har jeg vært på skolen,og der har det egentlig ikke skjedd så mye. Vi hadde mat & helse den første og de to siste timene - digg ! Og outfiten i dag var joggebukse og hettejakke - det var også veldig digg ! Nå sitter jeg og ser på fin fredag på nrksuper. Cornelia er hos farmor, Tobias er hos bestemor og jeg er hjemme sammen med mamma og pappa ! Det er litt godt å ha foreldrene sine for seg selv av og til også. Imorgen skal pappa sykle birkebeineren ! Masse masse lykke til pappaenmin ! Hihi, vi blogges sweethearts ♥

Hva har du gjort i dag?
Skal du bort i helgen ?

Alexandruzz

ER DU SMARTERE ENN EN TIÅRING ?

Hallo folkeens !

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter i stua og ser på Er du smartere enn en tiåring ? . I dag skal jeg øve til mgp jr og reise til Myhrer for å se på Tobias spille cup. Myhrer ligger ved Leto Møbler i Eidsvoll, for de som lurer. Jeg tror mamma, Cornelia og jeg skal sykle bort. Det blir koselig. Husk å ta en tur innom nrksuper.no og hør låta mi i noe som kalles KARAOKEMASKIN ! Vi blogges sweethearts :- *

Har du hørt hele låta mi på nrksuper.no ?
Hva skal du i dag ?
Noen fler som skal til Myhrer ?

AlexandruzSOL I DAG ! :- D

RAINDROPS ARE FALLING ON MY HEAD

Heihei folkens ! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra campingvogna ! Det er utrolig koselig der, og jeg har allerede fått noen nye venner.haha ! Dagen før jeg dro til campingvogna var jeg med Anna og Synne, og vi tok noen bilder som jeg legger ut under her. I kveld er det håndballtrening igjeeen ! Og i morgen skal jeg til Kapp for å se på Murphys Law varme opp for Dum Dum boys. Gleder meg :-* Vi snakkes sweethearts !


haha, legg merke til beina våre. lol

CAMPINGLIFE - HERE I COME !

Heihei folkens ! I dag har jeg gjort ingenting ! Vet ikke om ingenting er noe å gjøre, men  jeg har kjedet meg veldig hvertfall. Det er ingen som er hjemme, eller, Synne er hjemme, men hun hadde besøk i dag. Jeg har jogget en tur i dag da ! Utrolig deilig. Jo, forresten, i går fikk vi campingvogn ! Den er 10 meter lang og 2,5 meter bred ! Wow, jeg gleder meg til å bli en del av "camp'erne" ! Haha !

I morgen skal jeg på Jessheim med Adajentami ♥ Det blir kos. Ellers så har jeg ikke så veldig mye å blogge om!
Husk å melde dere på blogg VS blogg !

Hva skal du i morgen ?
Hva har du gjort i dag ?

# Alexandruz


Meget lekkert må jeg si. Man U in my ♥

28.jul.2010

Halla folkens ! I går spiste vi middag hos naboen, og det var utrolig koselig ! Vi spiste pastasalat med bacon, kylling, pesto og soltørkede tomater. Nam ! Jeg gikk inn med Cornelia 21.00, og etter jeg hadde lagt henne så jeg på CSI:MIAMI og NCIS. Kos ! I dag skal jeg treffe Synne. Kanskje vi tar en tur på Jessheim ? Jeg skal også vaske rommet til mamma og pappa, men det gjør jeg på null komma niks!

♣Lurer forresten på hva dere synes om det nye designet mitt ? (Headeren er skurrete, men det skal jeg fikse !)
♣Skal dere på Jessheim i dag ?

Har ingen nye bilder i dag, så dere får kose dere med noen weheartit-bilder ! Hihi, enjoy !

Cutting Edge Photography Collection: Black _ White and Beyond | Glazemoo: The Creative World s(he) be(lie)ve(d)
s(he) be(lie)ve(d) Kertiii: I wish I had a mango tree!
Tumblr STILETTO WOUNDS.

# Alexandruz

ABSOLUTT INGENTING Å GJØRE

heihei folkens ! Hittil i dag har jeg strøket ferdig klærne jeg begynte med for snart 4 dager siden, stått opp og ordnet meg. Sov til kl.11.00, og det var digg ! Men det som er mindre digg er at alle er på ferie, og jeg kjeder meg dønn ihjel.. HJELP ! Har dere noen ideer til hva man kan gjøre når man kjeder seg slik som jeg gjør ?
Skal nok ta meg en joggetur i dag.

Haha, webcam-bilder er niiiiice !

Har dere noen planer for dagen ?
Har dere noen ideer om hva jeg kan ha som neste "lesernes meninger"?

#Alexandruz

SLASK

Heihei folkens ! I dag er jeg med pappa på jobb. Jeg klarer så vidt å holde øynene oppe ! Er sinnsykt trøtt - og som overskriften sier, jeg føler meg som en SLASK! Frister egentlig å sove bort hele dagen. Det regner ute også ! Yeeeeeei... hehe
I kveld er det fotballtrening ! Det blir jo gøy da, men får håpe det ikke regner !

Hva skal du i dag ?
Husk å stemme på hvilken header jeg skal bruke ! :- )

# Alexandruz

dsc05554 (400x598)

DAGEN MIN SER SLIK UT

Hallo folkenss ! I går hadde jeg det kjempekoselig med Andrea. Vi fikk fullstendig latterkrampe, og det verste er at vi ikke vet hvorfor! Haha ! I dag tenkte jeg å være med Anna og Andrea. Kanskje det blir tatt noen bilder som kommer ut litt senere i dag ?
Jaja, har ikke så mye mer å blogge om.. Ha en fantastisk dag videre !  Vi bloggez sweethearts !

# Alexandruz

Hva skal du i dag ?
Har du sett Inception ?

ALEXANDRA OCH ANDREA

Halla people ! I dag har jeg hjulpet mamma med å legge sammen tøy, strøket klær og vært med Andreajentami ♥
Vi har sett å på The Beach med Leonardo DiCaprio! Han er sååååååå kjekk, sa Andrea under HELE filmen ! Hahah, han er jo litt kjekk da . I morgen skal jeg kanskje på kino med Andrea, og da skal vi se Inception med Leonardo DiCaprio. Bombe ! hihi, vi snakkes søtiser :- )

# Alexandruz

Synes du Leonardo DiCaprio er kjekk ?


WE LOVE IT

Halloisen everybody ! I dag har jeg hjulpet mamma med hagearbeid. Jeg har luket ugress i skråningen, klippet vekk gress som vokste i kanten av skråningen, hengt ut tøy, lagt sammen tøy og raket. Ganske flink, eller hva ? Hihi ! I kveld er det fotballtrening igjen ! Gleder meg kjempe masse. 
. Jeg har begynt på en ny sang, men nå står det bom stille. Og da mener jeg BOM stille ! Får håpe jeg endelig klarer å komme meg videre til 2. vers !

Legger ut noen sanger som jeg har hatt på hjernen de siste dagene. Vi snakkes søtiser :- )

# Alexandruz

Nothing on you - b.o.b feat. Bruno Mars


Break your heart - Taio Cruz feat. LudacrisIf we ever meet again - Timbaland feat. Katy Perry


Spoiled Rotten - Murphys Law

Let`s teach the world how to love.Fly me to neverland,
rain, on Flickr - Photo Sharing!ℓive, ℓaugh and ℓove..
Flickr Photo Download:Let's live king like life together %u2606

T-SKJORTER PÅ VEI

Heihei folkens ! Nå er t-skjortene som supporterne mine i mgp jr-finalen skal ha på seg snart her ! De skal være mørkeblå, og så skal det stå ALEXANDRA foran. Blir sikkert kjempe kult. I dag var Hanna her, og så har jeg passet en utrolig skjønn baby ! Vi ble bestevenner ! Haha, har vel egentlig ikke mer å blogge om akkurat nå, sitter og ser på Nederland-Spania. Veldig spennende !


# Alexandruz


NESTEN 30 GRADER UTE = YOHOO!

Heihei folkens ! I går var Synne, mamma, Tobias og jeg på stranda. Det var kjempekoselig, men vi dro hjem etter en time ca fordi sola forsvant. Og selvfølgelig kom sola tilbake og det ble sinnsykt varmt da vi kom hjem ! Haha, typisk..
I dag er det kjeeempe varmt og jeg har vel ingen spesielle planer, men skal nok en tur ut med noen venninner. Vi snakkes søtiser :- *
Her kommer noen bilder jeg tok i går , Enjoy !


Pink nails !

D to the I to the G to the G !

Heihei folkens ! Nå sitter jeg i stua og blogger, noe som jeg ikke har gjort på lenge. Det har vært så utrolig fint vær den siste uka, og jeg har jogget hver dag ! (bortsett fra fredag) Jeg har også vært på stranda med Charlotte ♥, feiret bursdagen min, hatt overnattingsbesøk av Anna og Andrea, og så har jeg vært uteeeeeee ! DIGG :- )

I dag var mamma og jeg hos bestemor en tur, så dro vi til Leto Møbler i EIdsvoll, og da vi kom hjem grillet vi ute og fikk besøk av bestemor igjen. Pappa og jeg har nettopp kommet hjem fra en passe lang joggetur. Mamma er endelig hjemme igjen etter en lang tur til Afrika og hjem igjen. For dere som lurer så jobber hun som flyvertinne ! Ganske spennende yrke synes jeg, for etter nesten hver langtur kommer hun hjem med en liten gave til meg! Tihihihi !

Nå skal jeg se på film. Vi snakkes søtiser :- *

# Alexandruz

SOMMER OG SKOLEFRI

Heihei folkens ! Jeg kommer nok ikke til å bruke så mye tid på blogging i ferien hvis det er slikt vær som nå. nesten 30 grader! Det er sinnsykt deilig. I dag skal Andrea, Synne og jeg sykle til Nordbykjernet og bade. Jeg skal også sole meg, for jeg skal bli bruuuuuun ! Vi snakkes søtiser :- * Her kommer gårsdagens outfit. I dag er det bare en shorts og en topp, så legger ikke ut bilde av det.
PS!: bilde i speilet.., men mamma er på jobb og jeg er ikke så flink med selvutløser :- D


Har kjøpt meg nye sko!

LET'S GLOW

Heihei folkens ! I dag stod jeg opp halv åtte siden jeg måtte følge Tobias på fotballskole på EIF-stadion. Tidlig ! Kjenner jeg er kjempetrøtt.. hahah! I går kveld kom Andrea til meg, og vi dro til Skaubanen og jogget en tur. Vi ble helt oppspist av mygg! Ellers var det jo koselig da. 
Jeg hadde én sang på hjernen i hele går - Glow med Madcon. Fyttikatta den er bra! Sitter faktisk og hører på den akkurat nå. Let's glow, mmmlalala.
I dag skal jeg slappe av, være med venner, og så kommer mamma hjem fra jobb i kveld. Skal nok gjøre noen innkjøp til bursdagen i morgen. Can't wait! Vi snakkes søtiser :- *

Hva skal du i dag ?
# Alexandruz

BURSDAG OM 2 DAGER

Heihei folkens ! Idag har jeg stått opp, spist frokost og vasket rommene til Cornelia og Tobias! Synes jeg er ganske flink . Hihi ! :-)
Dagen min i dag ser slik ut :
- Jeg skal jogge en tur
- Sykle rundt med bursdagsinnbydelser
- Spise middag hos bestemor
- Overnatte hos bestemor
( Kanskje jeg får tid til å sole meg litt mellom alt som skjer )

Dere skulle sett meg i stad! Jeg hadde nettopp vasket rommet til Cornelia og skulle ned å bytte vann. Ved trappenedgangen henger det en gammel "blomst" som drysser veldig.. Du har vel allerede skjønt hva som skjedde ? Jeg klarte å dra med meg HELE den! Pappa spurte : Hva skjedde ? Og det var ingen bombe at jeg svarte : Ikkenoe !
Hahah! Litt senere klarte jeg å velte vaskekosten slik at den satt fast mellom senga til Tobias og døra. Ja, jeg og vaskekosten er sånn passe uvenner akkurat nå! Jeg vet at man aldri skal skrive seg selv først pga høflighetsform osv., men når jeg snakker om vaskekosten så er det det siste jeg tenker på! ;- )

Vi snakkes søtiser :- *

Hva skal du i dag ?

NESTEN FERDIG!

Heihei folkens ! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Karoline. Vi spiste pizza, spilte Panduras Eske, spiste kake, snakket og hørte på musikk. Det var Karoline, Andrea, Synne, Ada, Emma, Ingvild, Tonje, Julie, Mia og jeg som var der. Det var kjempekos! Jeg tok ingen bilder da, men. Hihi! Nå har jeg nesten gjort ferdig designet mitt. Hva synes dere ? Vi snakkes søtiser :-*

# Alexandruz

002 (1000x750)


Hei! Mitt navn er Alexandra Rotan. Jeg er ei jente på 17 år som blogger om min hverdag. På fritiden synger jeg, spiller gitar og piano! I 2010 var jeg med på Mgp Jr med sangen Det Vi Vil. Håper du vil følge bloggen min! Jeg oppdaterer bloggen når jeg reiser rundt på turné og andre sangoppdrag.

arkiv

 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits