Design Haircare tape-extensions

// Design Haircare

Jeg har vært så heldig og blitt sponset av Design Haircare med tape-extensions! Håret er av merket hairtalk extensions, som består av 100% naturlig menneskehår montert på ultratynne selvklebende strips, som limes direkte på eget hår. Det kreves ingen spesielle verktøy eller avanserte apparater. Ingen individuelle knuter/fester, eller varme som kan skade håret eller skape unødig slitasje. Håret kan gjenbrukes, og du kan ta det av og på så mye du vil uten å skade ditt eget hår! Hairtalk er raskt, enkelt og genialt, og det tar ca 30 minutter å sette på full extensions. Jeg dro til salong Design Haircare på Jessheim Storsenter da jeg skulle sette på håret mitt. Jeg fikk veldig god service allerede fra første stund, og ble møtt av blide frisører. Da jeg var innom salongen første gang, fikk vi tilpasset farge og bestemt hvor mange pakker med extensions som skulle bestilles. Det tok ikke mange dagene før jeg satt i frisørstolen, klar for å sette på hår. Håret vi bestilte var av fargene 8 og 18, og lengde 40 cm. Dette er en fin lengde, da det verken er for langt eller for kort. Det ser heller ikke unaturlig ut, og glir enkelt inn i mitt eget hår. Før vi satte på håret, fikk jeg farget etterveksten min og tilsatt noen produkter slik at extensionsene skulle sitte bedre. Da dette var gjort, var det tid for å sette på håret. Det gikk overraskende fort, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Det ble akkurat slik jeg hadde ønsket og sett det for meg. Det er såklart veldig uvant, men det kommer seg. Jeg har kun fått gode tilbakemeldinger, og har ingenting å klage på! Håret var av god kvalitet, og frisøren som satte det på var utrolig hyggelig og jordnær. 10/10! 

 

Når en har extensions er det viktig å pleie det riktig. Derfor fikk jeg også med 7 produkter jeg skal fortelle dere litt om.  Extensions kan fort få et matt utseende, virke livløse og porøse om det ikke blir pleiet riktig. Derfor kommer Hairtalk med en egen serie produkter som må brukes dersom levetiden på håret skal vare lenge. Hairtalks produktserie er spesialutviklet for extension, med ekstra fuktighet og tilskudd av proteiner. Hvis man ikke bruker Hair Talk produkter kan det ikke garanteres at kvaliteten og holdbarheten på håret blir bra. Ved bruk av feil produkter og avvik innen pleie, reduseres levetiden på håret fort med noen måneder. Men de fleste er så flinke med produktene at de har sine extensions gjennomsnittlig i 6-8mnd. Hairtalk produktene er basert på ren fuktighet, og de fungerer like bra til dine extensions som til ditt eget hår. Hairtalk-håret må ikke tilføres silikonbaserte produkter, da dette vil "tette" håret og legge seg som et belegg på hårstråene. Dette vil igjen hindre at fuktighet kommer inn og opprettholder kvaliteten på håret. Hvis du bruker Hairtalk sine produkter unngår du dette, og du er skånet for slike problemer. 

1: Dette er en hårkur som bør brukes hver 3-4 vask, eller oftere ved behov. Den er en real energi-innsprøytning til håret som tilfører viktige næringsstoffer og fuktighet. La kuren virke i 15 minutter, skyll deretter ut med varmt vann. Du kan kure håret så ofte du vil.

2: Dette er en mykgjørende og beskyttende behandling til de utsatte spissene i langt hår. Inneholder solfilter, vitamin e, linfrøolje og er varmebeskyttende. Ha i lengdene på enten tørt eller fuktig hår, helst begge deler. Ved bruk av dette produktet vil hårspissene holde seg fine levetiden ut. 

3: Her ser du et bilde av alle produktene. Hårbørste, hårkur, hårolje, balsamspray, detangler-spray, balsam og shampoo. Balsamsprayen brukes som en tilførsel av næring til håret, og skal brukes morgen og kveld og før eventuell bruk av rettetang/krølltang. Detangler er en spray som er en slags krisehjelp til hår som er blitt sammenfliset og flokete. Denne sprayen er et produkt du ikke behøver å bruke så ofte. Børsten som følger med er veldig viktig å bruke. Dette er en spesialdesignet børste for extensions, og består av naturhår. Den finnes også i en liten størrelse, som er fin å ta med seg i vesken. 

 

Ønsker du/dere extensions, anbefaler jeg dere å ta turen til Design Haircare på Jessheim Storsenter! Ønsker du hyggelig service og effektivt arbeid er dette virkelig stedet for deg. Jeg er storfornøyd og har funnet min favorittfrisørsalong! 

Mitt cover av Fix You - Coldplay! COVERLÅT


Håper dere liker den! Del gjerne videre!

musikkvideo

Holder på med musikkvideoen nå! Den er snart ferdig, og da deles den her og på facebook! Del gjerne videre :-)
produktanbefaling

Hei lesere! Da mamma kom hjem fra jobb, hadde hun hentet en pakke for meg på posten. Pakken inneholdt hårprodukter fra BliVakker. Jeg kjøpte produktene med tanke på løshåret jeg kjøpte for litt siden. Håret har blitt supertørt og trengte rett og slett litt pleie og olje. Nå er alle produktene testet på håret, og i morgen tidlig er det tørt og da får jeg se resultatet! Har hørt mye bra om produktene, tenkte derfor de egnet seg til håret mitt. Produktene var ikke altfor dyre heller, så er ganske fornøyd med kjøpet!

Shampoo//Balsam//Hårolje

Anbefales! 

VINN ET MØTE MED ARTISTER FRA MGP JR

Hei lesere! Nå har dere muligheten til å vinne et møte med meg og de andre MgpJr-artistene, når vi kommer til Trondheim! Trykk på hjertene for å melde dere på: 
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

coverlåt


Musikkvideoen kommer til helgen! Her er hvertfall en liten "teaser", så dere får et innblikk i hva jeg har holdt på med den siste tiden. 

hjemmestudio

Hei kjære lesere! Tenkte jeg skulle gi dere en liten omvisning i hjemmestudioet mitt. Det er ikke så altfor stort, men det er akkurat plass til meg, noen musikervenner og instrumenter. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg brukte konfirmasjonspengene mine (pluss lønning) på hjemmestudioet, det er absolutt verdt det! Jeg prøver å spille inn og lage musikk så ofte jeg kan, men det er svært tidkrevende, og dere som kjenner meg godt vet at jeg ikke har mye tid. Prøver å være i studioet hvertfall to ganger iløpet av uka! Uansett, studioet mitt består av utstyr som ikke er altfor dyrt, men samtidig fungerer veldig bra! Utstyret er bra nok til at jeg får covret låter, laget egne sanger og samarbeidet med min produsent Ronny Wikmark angående koring eller min vokal på enkelte sanger. Og hvis utstyret mitt er kapabelt til alt dette, er jeg fornøyd! Studioet mitt er 2 år gammelt, og jeg har ikke ødelagt noe enda (bank i bordet). Har en tendens til å ødelegge ting, ikke bra. Det er kun jeg som bruker studioet, og jeg har aldri besøkende som spiller inn. Dette er fordi jeg ikke er "flink nok" til å kunne mikse vokaler etc., men jeg regner med at det kommer seg etterhvert. Har ingen planer om å bli produsent, men hvem vet (?). Har ryddet litt og knipset noen bilder som dere skal få se. Uheldigvis ser ikke stuidoet alltid slik ut, er som oftest ganske rotete. Gjenspeiler egentlig meg som person! He-he

NELLY-FEVER


1 // HER       2 // HER

3// HER 4// HER

5 // HER 6// HER

7 // HER 8// Fra DNA HER

 

Norges Musikkhøgskole

I dag har det vært en innholdsrik og ikke minst lærerik dag! Dagen startet 0700, da jeg stod opp, dusjet, varmet opp og tok toget til Oslo sammen med Vilde, Maja, Hilde (min sanglærer fra Eidsvoll Kulturskole) og pappa. Vi skulle nemlig besøke Norges Musikkhøgskole og delta på noe som kalles Masterclass, med selveste Mona Julsrud! Dette er fire timer sangundervisning, der vi lytter til elever fra andre kulturskoler, tar lærdom av den konstruktive kritikken de får, i tillegg til å opptre og få tilbakemeldinger selv. Jeg fremførte Zerlinas Arie, fra Don Juan (opera/klassisk), og lærte utrolig mye av Mona. Hun hjalp meg med å treffe de høyeste tonene, uttale de italienske ordene riktig, puste på de riktige stedene og få klarere toner som bærer lenger. For en lærer hun er! Rett og slett fantastisk! Alle elevene fikk ulike tilbakemeldinger, og jeg lærte minst like mye av det hun fortalte dem, som av det hun fortalte meg. Jeg har ingen planer om å bli operasangerinne, men det er bra å øve litt på denne sjangeren også for å utvikle stemmen mer - både på de lyse tonene, og i dypet. Etter jeg begynte å synge litt klassisk har stemmen min faktisk utviklet seg veldig, et bevis på at det faktisk fungerer! 

Da vi var ferdige på musikkhøgskolen, gikk vi alle til Dolly Dimples rett rundt hjørnet og spiste pizza. Veldig koselig! Nå har jeg nettopp gjort ferdig en matteinnlevering vi har til tirsdag, sett litt på kjemi og skal ned i kjelleren for å synge litt. Er veldig i modus nå! Hvordan har deres lørdag vært? 

Snart ny coverlåt med musikkvideo

Hei kjære lesere! Nå er jeg endelig ferdig med innspillingen til min neste coverlåt, som er....... Hemmelig! Jeg vil ikke røpe hvilken sang det er før musikkvideoen også er klar. Videoen blir mest sannsynlig ferdig enten torsdag eller fredag, så da vil jeg legge den ut her, på Facebook og min YouTube-konto som dere finner her:  
I dag har jeg hatt en dårlig dag. Jeg har hatt vondt i ryggen, ble hentet på skolen rundt ett, og har sovet siden da. Har en ganske stor kjemiprøve på torsdag som jeg må forberede meg til, men heldigvis har jeg gjort unna det meste av arbeidet, så det er ikke noe probem at jeg har tilbragt mesteparten av dagen i dag i senga.  Forhåpentligvis får jeg reist på skolen i morgen! Nå er det akkurat 20 dager igjen til jeg sitter på flyet til Trondheim, spent og klar for en ny runde med MgpJr-juleturné! Gleder meg like mye til det, som til julaften, bursdag, sommerferie og nyttårsaften. Hurra!
MgpJr- juleturné 2013 er snart igang!

Hei kjære lesere! Nå er det ikke lenge igjen til Sval, Marcus og Martinus, Henrik, Vicky, UNIK4 og jeg skal besøke noen av de største byene i Norge med vår fantastiske julekonsert! Turneen begynner 6.desember, og varer helt frem til 22.desember. Før turneen har vi en førproduksjon i Trondheim, der vi skal sette sammen showet og øve inn koreografi, sanger og ikke minst - ha det utrolig gøy! Dette blir min fjerde turné i regi av MgpJr! Er så utrolig takknemlig for at jeg fremdeles får være med på turneen, selv om jeg er 17år og egentlig for gammel for MgpJr. Ikke lenge igjen til turneen nå! Det skal bli så bra! 
Her er en oversikt over alle konsertdatoene og hvor du kan få kjøpt billetter! Håper jeg ser deg i salen! 

 MOLDE Bjørnsonhuset - fredag 6.desember   BILLETTSERVICE

KRISTIANSUND Braatthallen - lørdag 7.desember BILLETTSERVICE

TRONDHEIM Olavshallen - søndag 8.desember BILLETTSERVICE

SKIEN Ibsenhuset - onsdag 11.desember  IBSENHUSET.NO

KRISTIANSAND Kilden - torsdag 12.desember KILDEN.COM

GJØVIK Gjøvik Kultursenter - fredag 13.desember GJOVIKKULTURSENTER.NO

SANDEFJORD Runarhallen - lørdag 14.desember BILLETTSERVICE

STAVANGER Stavanger Konserthus - fredag 20.desember STAVANGER-KONSERTHUS.NO

BERGEN Grieghallen - lørdag 21.desember BILLETTSERVICE

HAUGESUND Rica Martin - søndag. 22.desember SCANTICKET.NOPicmonkey.com

Hei kjære lesere! Nå har jeg akkurat lagt fra meg fysikkboken for i dag, og kan endelig slappe av. For litt siden satte jeg meg ned med pcen og undersøkte hvilke gratis bilderedigeringsprogrammer det finnes online! Jeg fant en side som var veldig morsom å bruke, nemlig picmonkey. Her kunne jeg redigere øyne, tenner, rynker, brunfarge, hårfarge og til og med øyensminke! Helt utrolig at en liten nettside kan gjøre så mye forskjell på utseendet til en person. Det finnes selvfølgelig mer profesjonelle programmer, f.eks. Photoshop, men siden dette krever betaling, har jeg  valgt å ikke bruke pengene mine på det. Her har dere resultatet på mitt lille eksperiment: 

Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er! Etter å ha redigert begge bildene 1000 ganger, føles det nesten unaturlig å se tilbake på originalbildet! Det er ikke rart vi blir lurt av alle moteblader, for å si det mildt. Med et slikt program kan vi jo alle covre forsiden av Elle en vakker dag.. 

Luxus Hair

Som noen av dere sikkert har lagt merke til, har jeg plutselig fått langt hår! Jeg har kjøpt 150gram hår fra Luxus Hair, til 1600,-. Håret er 50cm langt og av veldig god kvalitet! Håret er fra India, og det kan vaskes, rettes, krølles osv. Det er clips, og jeg er storfornøyd! Anbefaler dere å bestille fra denne siden hvis dere også vurderer langt hår en gang! Kort leveringstid, og mange ulike betalingsmåter er mulig! Jeg lager som oftest en høy hestehale med håret, men på bildet under har jeg håret utslått! Hvis jeg skal bruke håret sånn til vanlig, vil jeg klippe det litt først. Men har ikke tatt meg tid til det enda!

 

Sen mandag

Nå har jeg endelig kommet hjem fra skolen, det er straks mat og pugging til prøve. Har fysikkprøve på torsdag, men begynner å lese allerede i dag. Viktig å være godt forberedt! Mandagene er den verste dagen i uka. Jeg begynner på skolen halv ni, og er ikke ferdig før fire! Da jeg gikk på Eidsvoll sluttet vi ikke senere enn 15.30, så klokken fire er litt i det seneste laget synes jeg. Heldigvis for min del har jeg to timer fri midt på dagen, som gjør det litt mindre kjedelig allikevel. Denne uken har jeg ingen planer, bortsett fra et par prøver som skal gå noenlunde greit. Regner med å kanskje legge ut en ny coverlåt iløpet av uken, hva tror dere om det? Lover ingenting, men det hadde vært morsomt å få til. Nå er det middag, før jeg setter meg ned med fysikk og kalkulatoren. Vi blogges! 


Repeat

Hei kjære lesere! Tenkte jeg skulle dele musikksmaken min med dere! Jeg har en ganske blandet musikksmak, hører på mye listepop, noe rock og litt norsk. Her har dere en fin miks av de sangene jeg hører på for tiden! 

BuTrWPGivwI 
Influensasymptomer

God kveld, søte lesere. I skrivende stund har jeg gitaren på fanget, levende lys rundt meg og dunkende hodepine. Utrolig nok klarer jeg å samle litt krefter til å lage et blogginnlegg til dere! Dagen i dag har vært slitsom, det har vært mye venting, 5 grader, utekonsert og liten tilgang på mat og drikke. Det resulterer selvfølgelig i feber, hodepine, blanke øyne og en slapp Alexandra. Forhåpentligvis har det gitt seg iløpet av natten, slik at jeg får kommet på skolen i morgen! Viktig med lite fravær, da jeg allerede skal på turné og er borte store deler av desember. Ser virkelig frem til den turneen! Blir gøy å se igjen Sval, Henrik, UNIK4 og Marcus og Martinus. Savner de allerede, etter kun noen måneder fra hverandre! Så selv om denne dagen har vært en liten nedtur, har jeg veldig mye å se frem til som gjør meg bittelitt friskere og i bedre humør. Legger ved noen bilder som ble tatt i forbindelse med Beat for Beat-reportasjen i RB. Ha en fin søndagskveld videre, alle! 

Hvordan har dagen deres vært?
Har funnet drømmemannen min

Hei lesere! I går hadde jeg en uforglemmelig kveld. Jeg var i Oslo Spektrum med Synne, Hanna og Jesper, og vi storkoste oss under gårsdagens konsert med selveste Bruno Mars. For en stemme, sier jeg bare! Han er rett og slett Gud. Han er så trygg på scenen, at det kun er en fryd å se på han. Ingen sure toner. Ingen autotune. Ingen feilskjær. Den mannen er virkelig en stjerne! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro, det var virkelig verdt pengene! Konserten var heller ikke forsinket, så vi var fremdeles ganske gira da han entret scenen. Den beste følelsen under en slik konsert er jubelen som oppstår idet han viser seg for fansen. Under oppvarmingsbandet var det ganske høy jubel, men da selveste kom på scenen, måtte jeg holde meg for ørene. Hylende jenter og gutter (måtte spare stemmen til i dag) ga meg gåsehud. Håper virkelig Bruno skjønte at ja, vi elsker musikken hans. Nå har jeg spist frokost, skal ta frem fysikkboken og lese litt, før jeg drar til Eidsvoll og synger på et kjempefint arrengement kalt Hjertefred ♥ Ha en fin søndag, alle!Hva skal dere i dag?

Bilder//Dagbladet

STEM PÅ TRONDHEIMS STYGGESTE BAD

Hei kjære lesere! Noen gode venner av meg har meldt seg på en konkurranse om å vinne et helt nytt bad! De har sendt inn et bilde av deres bad, i håp om å vinne en oppussing. Jeg må derfor be dere om en liten tjeneste. Alt dere trenger å gjøre er å trykke på denne linken, stemme på bildet og deretter fortsette med det du drev med i utgangspunktet. Det vil ta deg nøyaktig 20 sekunder, om ikke mindre! Del gjerne linken videre. Bildet trenger så mange stemmer som mulig! På forhånd, takk!

Du kan stemme bare 1 gang. 

https://apps.facebook.com/meltwaterpromo/564838/entry/625227Legger ved en sang du kan høre på, mens du stemmer.Busy days

Hei blogglesere! Overskriften er en perfekt beskrivelse av hverdagen min nå. Tiden min går som oftest med til skole og musikk, og jeg har knapt nok tid til trening og hvertfall ikke venner i ukedagene! Mange har fortalt meg at andreåret på videregående er det vanskeligste året, og jeg skjønner de godt. Det er et relativt stort sprang fra 1. til 2., men nå har jeg kommet tilbake til mine gamle arbeidsrutiner. Heldigvis. Var litt bekymret en periode for at jeg hadde mistet grepet helt, , men dette er ikke tilfellet lenger! I dag var begge fysikklassene + noen andre skoler på besøk hos UiO, Universitetet I Oslo, også kalt Blindern. Dette besøket var veldig lærerrikt for min del, og jeg følte jeg fikk en viss anelse på hva jeg begir meg ut på når jeg selv skal studere. Nok om skole og stress, over til noe superultraduperpositivt! Om nøyaktig 22 dager skal jeg være med på Beat for Beat! !!!Det sendes på NRK, fredag 1.november kl. 19.55!!! Gleder meg sykt! Er på lag med selveste Sval, og det er helt klart noe av det mest gøyale jeg har opplevd! Så da vet dere hva dere har å gjøre: NRK, fredag 1.november kl. 19.55


Clarity-Zedd Cover

Dette er min versjon av Clarity-Zedd! Elsker sangen, men siden det er veldig lite vokal på originalen valgte jeg å tone det ned litt og heller fremføre en akustisk versjon! Håper dere liker den :-) Legg gjerne igjen en kommentar, eller del den videre! På forhånd, takk! 

 

Regnfull dag

Da jeg våknet i dag tidlig, hadde jeg ingen anelse om at det dårlige været ville vare ut dagen. Når jeg i tillegg er barnevakt for to smårollinger kan det fort bli litt kjedelig å være inne hele dagen. Så da var spørsmålet - hva i alle dager skal vi finne på? Utrolig nok har vi overlevd denne regnfulle søndagen, med tv-spill, karaoke i kjelleren, boller og slåsskamper (lekeslåssing, naturligvis). Nå kommer snart pappa hjem fra Svalbard, og nystekte boller står på kjøkkenbenken og venter på han. Heldigvis for min del, bryr ikke pappa seg veldig om utseendet til gjærbaksten, så lenge det smaker godt. Det er betryggende, synes jeg. Resultatet av bollebakingen ble latterlig morsomt, nettopp fordi ingen av bollene ble perfekte. Og boller er ikke akkurat det vanskeligste å lage.

Søndag

Da har jeg endelig funnet tilbake blogglysten! Etter mye om og men har jeg bestemt meg. Bloggen skal bli aktiv igjen. Jeg skal nemlig på min tredje juleturné med MgpJr , og da er bloggen en fin måte å holde dere oppdatert om hvordan det går! Har selvfølgelig også instagram dere kan følge reisen min på, men det blir for dårlig å kun legge ut bilder og ikke skrive noe som helst! 
De første forberedelsene til juleturneen startet for noen uker siden. Dagen etter årets finale, faktisk! Sval, Vicky, Henrik, Unik 4, Marcus&Martinus og jeg møttes på Oslo Plaza, der vi hadde photoshoot og jeg fikk hilse på alle årets deltakere. Hurra! Det ble tatt en del kule bilder, og inspirasjonen vår var nirvana-ish med et snev av Mary-Kate og Ashley Olsen. Ble selv veldig fornøyd med resultatet, som dere ser i innlegget under!

Som dere skjønner går musikken veldig bra for min del. Jeg skal synge i et bryllup i Nidarosdomen om 6 dager, noe jeg ser veldig frem til! På siden av musikken har jeg skole, trening og venner. Jeg går nå 2.året på Jessheim Videregående Skole, der jeg trives veldig bra. Lærerne er flinke, menneskene jeg omgås er fantastiske og alt er stort sett veldig bra! Jeg byttet fra Eidsvoll til Jessheim, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg byttet fordi alle jentene jeg var med på ungdomsskolen går på Jessheim, så dagene på Jessheim er herlige nettopp fordi jeg omgås de jeg liker aller best! I skrivende stund har jeg besøk av Andrea, og nå skal vi gjøre lekser. Det er slik en regnfull søndag tilbringes! Senere i dag blir det kakao og boller, og muligens litt trening i kveld. 

Merker jeg ikke har blogget på lenge når...

... jeg glemmer passordet mitt til blogg.no. Fikk panikk et par sekunder eller to. Nå er jeg så og si halvveis i årets MgpJr Juleturné, og jeg har det helt fantastisk. Jeg klarer ikke beskrive følelsen av å stå på scena og synge foran flere tusener, men jeg skal love dere at det er morro! Forrige helg (lørdag 1.desember) var vi i Spektrum og opptrådte foran 3 200 glade publikummere - store og små. Jeg hadde ikke stått på scena i Spektrum siden  MgpJr 2010 og det var en spesiell følelse å komme tilbake til det stedet der det hele startet. Jeg husket garderobene, menneskene og hva jeg tenkte første gangen jeg var der, og jeg klarte å gjenskape den MgpJr-gleden sammen med vinnerne fra 2005 og oppover. Det var et historisk øyeblikk, ifølge MgpJr-sjefen! Neste helg setter vi kursen mot Molde, før tre konserter i Olavshallen venter dagene etter. Det skal bli rått! Ballet avsluttes i Skien, og det er kun to uker til.. Herregud som tiden flyr! Det er ikke lenge siden jeg fortalte dere at jeg gledet meg til turné, og nå er den snart over!! Det er veldig synd, og jeg kommer til å savne de fantastiske personene jeg omgås med fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. Det er klart jeg blir sliten, men GUD det er verdt det! Jeg råder dere alle til å melde dere på MgpJr - jeg angrer ikke ett sekund! Etter MgpJr har veien kun gått oppover, og det håper jeg den fortsetter å gjøre!

Fikk opptré med selveste Tooji som var gjesteartist på konserten vår!

MgpJr juleturné er i gang!

Vi opptrådte på Sirkus Shoppingsenter fredag 16.! Kjempemorro!!

Morsom lørdag

I dag rundt 14.00 kom Anna til meg. Vi har gjort litt forskjellig, blant annet spilt inn i studio (100% seriøst), sett på film, tatt bilder og prata. Har ikke så mye mer å fortelle dere, selv om det er en måned siden jeg blogga sist.. Huff! Men én ting er sikkert - jeg gleder meg veldig til juleturneen nå! Det nærmer seg, og det er ikke lenge til jeg skal på Pre-Prod. med de andre artistene! Ellers tar jeg livet med ro, jobber mye med skole, musikk og trener. Ha en fin lørdagskveld videre!
Rolig søndag!

I dag har jeg ikke gjort spesielt mye. Har jogget en tur og gjort litt husarbeid! Liker vanligvis ikke søndager, men tanken på at jeg kan sove lenge i morgen (er tross alt ferie), gjør søndagen litt mer spennende. I morgen har jeg foreløpig ingen planer! Skal nok jobbe litt i studio og spille inn et par låter. Vi får se!

Har dere høstferie nå?
Smil - snart høstferie!

Nå er det litt under én uke til høstferien, og det skal bli så deilig! Frem til da har jeg en prøver og et fremlegg som skal gjøres, i tillegg til et sangoppdrag som skal forberedes, men jeg tror nok det skal gå fint. Må meddele at jeg hadde en utrolig fin klassetur med 1stb, selv om det var veldig kaldt å sove ute! Vi kunne blåse frostrøyk, i tillegg til at hele teltet glinset (tynt lag med frost/is på teltduken. Hadde kulda i meg i flere timer den fredagen! Jeg ble litt forkjøla på turen, så helga har derfor vært ganske slakk. Med litt feber, snørrete nese, familie og besøk av min bestevenninne, Anna, har jeg hatt en alt i alt fin helg. Hvordan har helgen deres vært?
Nå jobber jeg med naturfag og gru/gleder meg til prøven på torsdag. Etter den er det FRI!

Dilla på Signmark

For omtrent to år siden hørte jeg en sang på radioen. Jeg visste ikke hva den het, men jeg lærte meg refrenget og husket sangen i en evighet. En vakker dag fikk jeg vite navnet av denne sangen og oppdaget SIGNMARK. Denne gruppa/gutten er fantastiske! Alle sangene er forskjellige, men samtidig kan du kjenne igjen gruppa når du hører en av sangene fordi de er noe eget. Dere må sjekke det ut!!

  

 

Travel onsdag

Dagen i dag har gått i ett. Først skole - så sang - og så piano! Men siden dagen inneholder mye musikk, går det greit. Jeg har spilt piano i akkurat 1 år, men kan ikke kalle meg "dreven". Sliter fortsatt litt med notelære, og det er helt klart det vanskeligste når man skal lære seg å spille piano! Akkurat nå har jeg rydda rommet og skal snart legge meg. Vi prates!
La Musica
 

 

Intervju

Nå har jeg nettopp blitt intervjuet av RB, så les romerikes blad i morgen folkens! Før intervjuet gjorde jeg ikke spesielt mye. Fiksa meg litt, spiste middag, og så har jeg vært på skolen selvfølgelig. På torsdag reiser klassen på telttur og jeg gleder meg vilt!! Blir nok litt kaldt, men vi får håpe været holder. I morgen har jeg sang og piano rett etter skolen, så tviler på at jeg får blogget. Har mye å gjøre nå for tiden! Ha en fin tirsdag videre!
 

små detaljer

Digger denne jakka! Helt klart et av de beste kles-kuppene jeg noensinne har gjort! Den var ikke så veldig dyr, husker ikke eksakt hvor mye den kostet, men det er ikke lenge siden jeg kjøpte den hvertfall! Passer til nesten alt (bortsett fra grønne bukser)!Love-love-love it! Har ikke blitt bestevenn med selvutløseren enda, så derfor er bildet utfokusert - men det var det beste jeg fikk til, så da får det holde! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og skal gjøre litt lekser. Senere i dag skal jeg trene, ellers har jeg ingen planer! Må nok øve litt på piano også. Kisses!

love mondays

Digger mandager! Vi har kun naturfag og matte (mine favorittfag), vi slutter tidlig og på kvelden er det joggetur så lenge været holder seg. Digg-digg-digger det! Denne uka har jeg to innleveringer, en i matte og en i naturfag. Ikke så veldig krevende oppgaver, men det tar litt tid å få det unnagjort! På fredag tar jeg flyet til Trondheim og de første forberedelsene til årets juleturné gjøres. Gleder meg til å møte de andre artistene igjen, og ikke minst til å bli godt kjent med Marcus og Martinus! Møtte de tidligere i år da Sval, Sol og jeg møtte deltakerne til MgpJr2012 på Trøndertun, men rakk ikke å bli ordentlig kjent med dem! Regner med at vi finner tonen ganske fort, eller så ender jeg opp med å le...og le...og le.... Gleder meg! 

Spotify redder dagen uansett om den er bra eller ikke! 


mac ♥

Hva skal dere denne uka?

 

tumblr


Elsker tumblr! Bildene får virkelig satt prikken over i'en! De er inspirerende og ikke minst fine. Skulle ønske jeg var like kreativ som fotografene! 

I det kreative hjørnet

Er virkelig i det kreative hjørnet om dagen! Lager stadig begynnelser og melodier på nye sanger jeg selv føler kan bli hit'er, men gir som regel opp når det kommer til refrenget. Har kanskje 100 lydopptak på Iphonen min som er tekst, melodi eller begge deler. Problemet er bare å få det ned på papiret eller i det hele tatt ferdig. Men, nok om det. Har skrevet to nye låter som jeg tror kan bli ganske bra! En på norsk og en på engelsk. Greit med litt variasjon!

Hva liker dere best? Engelske eller norske låter?
 

MgpJr Juleturné 2012

MgpJr Juleturné 2012

Hei! Denne julen skal MgpJr ut på ny turné! Fjorårets juleturné var en suksess, med utsolgte konsertsaler hvorhen vi dro. Dette året skal jeg på turné med Jørgen (vinner av MgpJr 2009), Torstein (vinner av MgpJr 2010, Sval (vinner av MgpJr 2011)  og Marcus og Martinus (vinnere av MgpJr 2012). Jeg kan love dere et forrykende show!! Jeg møtte noen blogglesere på turneen i fjor, og håper på å møte enda flere denne gangen! Få med deg hele familien på konsert - dette blir så utrolig bra! 

Her kommer et bildedryss fra fjorårets turné:

Verdens beste Sval ♥

 

SAFE AND SOUND - COVER BY ALEXANDRA ROTAN

NY COVERLÅT PÅ GANG

Og denne gangen blir det Safe And Sound - Taylor Swift! Laster opp videoen nå, så regner med at den kommer på youtube i løpet av natten.. Lar bare pc'en stå på, så er den klar til i morgen tidlig! Ikke tro jeg sitter oppe hele natten, er jo tross alt skole i morgen! 


Dropper "spørsmålsrunden"

...kom ikke inn noen spørsmål. Jeg kan svare på det ene jeg har fått, hvertfall:

Jeg bare lurer, når er det du får ferie?
- Jeg fikk ferie 18./22.juni likt som alle andre i Norges land. Noen av dere tenker sikkert at jeg ikke får ferie siden jeg er på turné etc., men turneen er det jeg velger å bruke ferien min til! Reise rundt og oppleve nye steder med herlige mennesker og verdens beste hobby = ferie for meg!

Håper det var et greit svar! Nå har jeg nettopp begynt på Eidsvoll VGS, og jeg trives veldig godt. Elevene er greie, lærerne er greie og jeg tror dette vil bli et veldig bra år! Var selvfølgelig litt nervepirrende den første dagen, men det er vel vanlig! Har ikke så mye å blogge om for tiden, så dette ble et svadainnlegg. Nå skriver jeg bare for å få innlegget litt lenger, hater korte innlegg. Blablabla! Gleder meg til høstferien ♥ Gjør dere?Klipt meg kort! Hva synes dere? 

Payphone cover!

Joggedi joggjogg

Hei! I dag har jeg jobbet for harde livet med en slektstreoppgave.. Jeg har vært flere timer hos bestemor og farmor, så nå skal jeg unne meg selv en aldri så liten joggetur! 
SANGVIDEO

Sporty chick

Har nettopp trent med Marte og skal straks hoppe i dusjen! Etter det skal jeg jobbe med hjemmestudioet og prøve å spille inn en av mine nyeste låter! Ser frem til det :-) Ha en fin helg videre, søte blogglesere!Herlig helg

Hey'all! Fredag dro Maja og jeg til Letohallen for å representere RUSK i Eidsvollskolenes Melodi Grand Prix! Vi var der 16.00 og tilbragte resten av dagen der, med deltakere fra 6 andre skoler. 19.00 begynte showet og Maja og jeg fremførte låta vår som nr. 16 i rekka! Til sammen var det 20 innslag, så det ble en del venting. Fremføringen gikk knirkefritt - vi huska all tekst og koreografi (vi måtte jo ha et lite sceneshow). Da alle låtene var fremført, skulle dommerne bestemme seg for hvilke 5 låter som skulle gå videre til en såkalt "superfinale". Vi gikk videre og dro i land seieren med kun 4 poeng foran andreplassen! YES ♥

 

På lørdag sto jeg opp 09.00 og tok på meg finstasen. Jeg skulle nemlig synge i to seremonier for Human Etiske konfirmanter! Første seremonien begynte 12.00 og jeg fremførte to sanger. "Gabriellas sång" fra Så som i himmelen (trykk HER for å høre sangen) og "I could have danced all night" fra My Fair Lady (trykk HER for å høre sangen). Den siste seremonien begynte 14.00 og gikk like bra som den første! Etter dette tok mamma og jeg turen til Kafé Henrik for å høre på "Operakafé". Dette anbefales! I går, søndag, gjorde jeg ikke annet enn å lese til en naturfagsprøve som viste seg å være SUPERENKEL. Argh, er så irriterende å få enkle prøver når man har pugget kjempemasse i forveien blablablablabla....................... Menmen, det gikk strålande! Nå skal jeg spise middag, slappe av og kanskje muligens vaske rommet mitt. (Får se om jeg orker/gidder/uffuff) Ha en fin mandag videre! Vi blogges!

 Hei! Mitt navn er Alexandra Rotan. Jeg er ei jente på 17 år som blogger om min hverdag. På fritiden synger jeg, spiller gitar og piano! I 2010 var jeg med på Mgp Jr med sangen Det Vi Vil. Håper du vil følge bloggen min! Jeg oppdaterer bloggen når jeg reiser rundt på turné og andre sangoppdrag.

arkiv

 • Mars 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits