SPØRRERUNDE

Hey cupcakes ♥

Søte Kristi spurte om jeg kunne sette igang en spørsmålsrunde. Jeg er med på det, for jeg merker at dere stiller en del spørsmål i hvert innlegg.. Nå får jeg alle samlet på et sted! hihi. Så det er bare å spørre i vei folkens! Men svarer ikke på altfor personlige spørsmål, bare så det er sagt!

Sweet Summer ∞ LaSimo Sognatrice - I MIEI GIORNI

dere får kose dere med noen weheartit-bilder og denne flotte sangen mens dere finner på noen gode spørsmål til meg. Hhihihi <3

TRENING

Hey cupcakes ♥

Nå har jeg nettopp spist middag og er stappmett! På skolen gjorde vi nesten ikke noe faglig. Vi hadde lesing i lånebok, så på film, gjorde engelskleksa,  hadde kunst og håndverk og hadde gym siste time. Digger slike dager! Nå skal jeg skifte, jogge med Ida og trene håndball i Råholthallen. That's nice! men nå måste jag åka! (Haha, kan ikke svensk forresten) Vi snakkes søtiser :- *


null sminke og sånn passe dårlig tid, vi blogges!

 

VINNEREN BLE....

... Ihne! Besøk bloggen hennes ved å trykke på dette søte hjertet  . Du får i posten et signert autograf ark og et blimE-armbånd! Håper du liker premien. hihi!
Dere lurer sikkert på hvordan jeg regnet ut dette, og det skal jeg fortelle dere. Jeg la nemlig sammen de to tallene jeg hadde, altså kommentarer og innlegg, og fikk da et tall. Det samme gjorde jeg med alle tallene i kommentarene og fikk et tall (i hver kommentar). Ihne lå da nærmest! Som kommentar i dette innlegget kan dere gi meg tips til hva neste konkurranse skal være/tema. Ha en fin kveld videre søtiser :- *


bildet er fra pusenihne.blogg.no

ANSWERING MACHINE

Hey cupcakes ♥

Har nettopp vært ute og jogget med Ingvild. Kos! Nå lager jeg vafler til min kjære pappa kommer hjem. Han vet ikke at jeg gjør det, så føler meg litt snill! Hahah..
Når dere kommenterer stiller dere meg ganske ofte spørsmål, og jeg har nå tenkt til å få svart på noen av de. Håper dere får noen greie svar! Hihi.

Hvordan legger du inn youtubevideoer på bloggen?
- 1. Først velger du den sangen/videoen du vil laste opp
2. Så trykker du under videoen der det står embed.
3. Da kommer det opp en html-kode som du kopierer
4. Så lager du et blogginnlegg, og under der du kan velge fet, kursiv eller understreket tekst er det en knapp som          heter HTML. Den trykker du på og limer inn koden der det ikke er noe skrift.

Meldt deg på ukm i år? I så fall, hvorfor ikke?
- I år har jeg ikke meldt meg på ukm. Vel, jeg har ikke noe konkret svar på hvorfor jeg ikke har meldt meg på, men jeg har lyst til å se på i år. Har jo nettopp vært med på mgp jr, og synger veldig ofte for tiden - derfor vil jeg sette meg ned og høre på andre synge og lage musikk! 

Akkordene til Lovesong
- Akkordene jeg spiller i Lovesong er D, A, E og G. Jeg spiller fingerspill på første verset og refrenget, og da spiller jeg på streng nr. 1,2 og 3. Dette er mønsteret: 3212321 (legger på eller tar av) 3212321 (legger på eller tar av). Sånn går det hele tiden. 

Det var de kommentarene jeg hadde fått som inneholdt spørsmål. Vil også takke alle dere som leser bloggen min. Dere er herlige! Minner dere om at konkurransen avsluttes i kveld. Det er fortsatt mulig å gjette på x'ene! Vi blogges søtiser :- *


heyheeey ♥

LEKSER PÅ EN SØNDAG

Hey cupcakes ♥

Slik som overskriften sier så skal jeg ikke gjøre stort annet enn lekser i dag. Jeg holder nå på med rle, siden vi har prøve i Jødedommen på fredag... Skal nok gjøre litt samfunnsfag senere i dag også. Etter leksene skal jeg jogge og slappe av I think. Sovna ikke særlig fort i går, så er en smule trøtt. Men våkner nok mer etterhvert! Konkurransen blir også avsluttet i dag, så det er bare å gjette på x'ene! Trykk her for å komme til konkurransen. Lykke til!
Ha en fin dag i dag søtiser :- *

Hva skal dere i dag?
HUSK Å GJETTE PÅ X'ENE I KONKURRANSEN - TRYKK HERSTUCK IN MY HEAD

MGP 2011 - HABA HABA

MGP 2011 - DANCE TONIGHT

MELODI GRAND PRIX

Hey cupcakes ♥

I dag har jeg vært i bursdag på Gjøvik. Vi dro hjemmefra rundt 11.30, og var på Gjøvik 13.00. Det var mine to fettere og min kjære onkel som ble feiret i dag, og vi spiste god mat og hygget oss. Har vel ikke så mye mer å si om bursdagen, bare at det var en typisk familiebursdag! Haha. Kl. 17.30 var vi på vei hjem, og nå sitter jeg i stua med mamma, pappa og Tobias og ser på Melodi Grand Prix. Første nummeret har akkurat begynt, så jeg har foreløpig ingen favoritter av kveldens finalister! Gleder meg til å se The Blacksheeps. Det blir nais. Vi blogges søtiser :- *

Ser du på Melodi Grand Prix?
Har dere noen favoritter? 

Susperia (Foto: Katrine Opdahl/NRK)
dagens første låt, nais!

ABCDEFGHIJKLMNO

Hey cupcakes ♥

I dag har jeg vært på skolen og der skjedde det ikke noe spesielt egentlig. Eller, kanskje det gjorde det allikevel. Haha! Vi hadde mat & helse - gikk skikkelig bra, og så hadde vi to prøver. En i nynorsk og en i norsk (nasjonalromantikken). Så i går gjorde jeg ikke stort annet enn å lese til prøve. Prøven(e) gikk kjempebra! Klarte å svare på alle spørsmålene.
I mat&helse skulle vi lage mat fra et internasjonalt land. Gruppa mi valgte Kina, og da lagde vi Wok, Aprikosgrøt og spyd m/ris. Ble skikkelig godt! Og det ble utrolig mye Wok. Vi lagde sikkert mat til en hel militærhær! Apprikosgrøten min ble litt rar, eller ikke som forventet... Neida, den var jo god - men det ble mer suppe enn grøt! Haha. Etter skolen var Anna med meg hjem og heldigvis møtte vi mamma og bestemor på coop, slik at hun kunne ta bagen min og sekken til Anna i bilen! Vi er litt late ja.. Hah! Da vi kom hjem spiste Anna litt (jeg var så mett etter mat & helsen), så lagde vi bringebærogisshake og så lekte jeg stylist. Meget gøy må jeg si! Anna er så nydelig, hihi ♥
Da klokken nærmet seg 18.00 (tror jeg) måtte hun dra og jeg ryddet rommet. Haha, rar setning.. Nå har jeg nettopp spist hjemmelaget pizza og tilslørte bondepiker. Nam! I morgen er det bursdag på Gjøvik, så vet ikke om det blir tid til så mye blogging.. Men kanskje det kommer en liten outfit? Hvem vet? Hahaha.
Vi blogges søtiser :- *

Hvordan har deres dag vært?
Noen ideer til hva jeg kan ha på meg i morgen? Hahha
(skrev haha 4 ganger i dette innlegget, har det litt gøy akkurat nå. NÆT)
fordi vi er så fotogene <3<3<3<3<3<3 digge' smile' ditt Celin(e)

KONKURRANSE - AVSLUTTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hey cupcakes ♥

AVSLUTTETAVSLUTTET

MY DAY WITH YESTERDAY

Hei cupcakes ♥

I dag har jeg bare vært på skolen, og der skjedde det ikke så mye. Ganske deilig egentlig! I første time gikk vi på ski, og det var skikkelig gøy! Hahah. Etter skolen har jeg bare pugget til tyskprøve. Det kommer til å gå helt fint, tror jeg. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og så skal jeg på konfirmasjonsundervisning. Det blir nais! Føler meg ikke helt bra, og mamma og pappa tror jeg har litt feber. Men jeg har så utrolig lyst, så jeg lar ingenting stoppe meg!
Tidligere i dag la jeg ut en sangvideo fra konserten, så det er bare å kommentere! Kommentarer er alltid kos vet dere. Jeg, eller mamma, har forresten funnet en side med bilder fra Arendal-konserten! Trykk her for å komme til siden. Vi blogges søtiser :- *

Jogget forresten en tur i går kveld med pappa! Flink, eller hva? Hahaha :D


lovely

Keith Urban - Only You Can Love Me This Way
Nydelig sang, elsker den! ♥♥

ALEXANDRA ROTAN - LOVESONG

Denne sangen har jeg skrevet selv. Enjoy !♥

 

ARENDAL

Hey cupcakes! Nå har jeg landet hjemme etter to fantastiske dager i Arendal. Bussen gikk fra Gardermoen 14.00, og da var Celine, Malin, Torstein og jeg på. Vi hentet senere Julie og Jørgen, i Oslo og Andebu (ikke AndeBU, men AndeYEAH). På bussen gjorde vi ikke stort annet enn å synge, spille gitar, snakke og snakke enda mer.Etter fire timer (ca) i buss, var vi fremme på Thon Hotel i Arendal. Mamma og jeg gikk opp på rommet, fikset oss og gikk så ned og spiste middag med resten av gjengen. Vi kidza ble ferdig ganske tidlig, og etter maten bowlet vi! Og gjett hvem som vant?! Ikke jeg hvertfall.. Hahah! Jørgen og jeg hadde litt for høy selvtillitt da vi skulle bowle, men det gikk visst ikke så bra allikevel. Etter bowlingen satte vi oss i gangen på hotellet og snakket om alt mulig!

Etter en god natts søvn, for noen hvertfall (Jørgen sa han sov én time ellernoe, pga gatestøy - hahah stakkars!), spiste vi en god frokost før vi pakket og dro bort til kulturhuset. Da vi ankom ble vi møtt av en mann (husker ikke hva han heter) og han viste oss garderobene osv. Nå gjenstod bare lydprøvene og kostymeskifte før the big thing.
Konserten begynte, og Celine og Malin åpnet hele greia. De er sykt flinke til å synge! Ohmygod. Jeg sang som innslag nr.10, og er skikkelig førnøyd med egen innsats! (Kommer video senere!)
Vi avsluttet alt med felleslåta Du er Suveren!


et bilde fra EGON

Etter konserten måtte vi også skrive autografer til mange små søte barn! Jeg fikk til og med to plakater som de hadde laget til meg! Vi skrev vel i én-to timer - ganske lenge! + at jeg hadde vondt i kjeven på vei hjem. (Pga all smilingen)

ser litt ond ut på dette bildet... Mohahhaha

Bussturen hjemover gikk fint. Men da vi skulle dra innom Europris for å kjøpe litt drikke osv som vi skulle ha bussen, og Jørgen skulle kjøpe seg Monster, fikk han ikke lov! Aldersgrensen er jo 14, og han er 14, men han i kassa sa at han måtte ha legitimasjon. Så etter den lille dumme opplevelsen bestemte han seg for å ha med passet sitt uansett hvor han skulle dra! Hahahah!

Tusen takk til alle dere som klarte å lese dette lange innlegget! Beklager hvis det er noen små skrivefeil, men er skikkelig trøttis - skal legge meg nå! Hhihi, vi blogges søtiser :- *

Hva synes dere om opplevelsen min?

30.PLASS!

Hey cupcakes!

I dag har jeg sunget i en navnefest på Dal Grendehus. Det gikk utrolig bra, og jeg tjente 700,-! Etter jeg hadde sunget dro jeg hjem, dusjet og dro på butikken med pappa. Er skikkelig sliten atm. Var forresten inne på blogg.no og sjekket topplistene! Jeg trykket på jenter, alder 13-17 og gikk på pluss-topplisten. Og gjett hvem som er på 30.plass? Jeg! Ble skikkelig glad da jeg så det. Hihi!

I morgen drar jeg til Arendal med Celine, Jørgen, Malin, Torstein og Julie. Gleder meg så utrolig! Blir en lang busstur, men den virker sikkert ikke lang når jeg er med den herlige gjengen. Besøk bloggen til Celine her.
Har ikke tid til så mye blogging i Arendal, men én ting er sikkert. Dere får outfit'en min i morgen! Vi blogges søtiser :- *

Kommenter gjerne på sangvideoen min lenger ned på bloggen.

Hvordan har deres dag vært?


//nrksuper.no/superstore/mgpjr

SKO - ME WANT


skopunkten.no // 349,-


skopunkten.no // 349,- (Hvis jeg kjøper begge parene, får jeg det ene til 174,-!!)

Vad tycks?

BREAKEVEN COVER

SANGVIDEO

Hei cupcakes ♣

Jeg har et spørsmål til dere : Har dere lyst til at jeg skal legge ut en sangvideo i kveld?
Hvis dere vil det, så må jeg løpe ned i kjelleren og spille inn en låt! Håper dere har lyst for det har nemlig jeg! Vi blogges, forhåpentligvis, senere i kveld da søtiser :- *

Vil dere at jeg skal legge ut en sangvideo?

OLE BRUMM

Hey cupcakes ♣

I dag har det vært en kjempe fin dag på skolen. Vi startet dagen med en halvtime mat&helse, før vi hadde nynorsk verbtest. Klarte alle verbene - uyeah! De to siste timene hadde vi mat & helse igjen, og så var skoledagen ferdig! Elsker slike skoledager. Jeg tok følge med Ida, Pørnill, Stian, Mathias og Renate hjem. Kos ♥ Etter skolen har jeg bare øvd til jeg skal synge i morgen og på mandag! I morgen skal jeg synge i barnedåp og på mandag er jeg i Arendal med Jørgen, Celine, Malin, Torstein og Julie. That's nice! Vi blogges søtiser :- *
Hahaha, glemte nesten å fortelle hva jeg mener med overskriften. Akkurat nå står tv'en på Playhouse Disney, og Cornelia ser på Ole Brumm. Han er nydelig! Hihi <3 Nå lo hun nettopp av noe tigergutt sa! Awwww!


The boy of my life lizm


dette har jeg brukt tiden min på i dag. Nice bilde - næææt

TRÆNING

Hey cupcakes!

Nå har jeg nettopp vært på trening i Eidsvollhallen og er kjempe sliten! På skolen i dag hadde jeg engelsk fremlegg om Celine Dion. Jeg husket alt utenat, men har ikke fått noen karakter enda.. I tysktimen fikk vi også en uforberedt tyskprøve, men det gikk fint og jeg klarte alt. Yoho! Har forresten klipt meg i dag. Ingen stor forandring, men luggen har blittn litt kortere (endelig)! Vi blogges søtiser :- *

Hvordan har deres dag vært?

SVAR PÅ KOMMENTAR FRA SOFIE:
-
Jeg skal se hva jeg får til. Har en del som skal gjøres i helgen og på søndag, men skal prøve å legge ut noen "outfit"- bilder til dere. Koselig at du synes det jeg bruker er fantastisk da! Hihih ♥


ilu ♥

CELINE DION

Hey cupcakes!

Nå har jeg nettopp vært på trening, og skal straks hoppe i dusjen. Jeg trente med j16 i dag og det var kjempe gøy! Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har vært på skolen og pugget til engelskfremlegget som vi har i morgen! Gleder meg, og føler jeg kan det veldig godt. Ønske meg lykke til?(a) Jo forresten, må jo snakke litt om overskriften også! I dag tidlig var jeg med pappa til flyplassen og møtte Celine Dion! Klikka fullstendig jeg da. NEIDA! Jeg skal snakke om Celine Dion i morgen, lurte dere nå! hahahah :- *

Hva har dere gjort i dag?

Music Week - Celine Dion Take A Chance (Sony BMG) We Are The World - 25 Years for Haiti no Flickr ? Compartilhamento de fotos!
C Celine Dion : My Love Essential « : Crushable - Crushable gives you the celebrity news, style and scoop on the stuff you care about.

ILU

Hei cupcakes (:
I går var jeg nesten ikke hjemme, og derfor rakk jeg ikke blogge. Sorry! Det var utrolig koselig i barnehagen i går, og jeg ble veldig god venn med alle barna. Følte meg som et levende klatrestativ! Hun ene, Jane-Victoria, bgeynte nesten å gråte da jeg skulle dra! Tnaw. Etter jobben gikk jeg opp til bestemor og var der til håndballkampen. Jeg vil ikke si så mye om den, bare at den var dårlig (mildt sagt)! I dag har jeg vært på skolen, og vi hadde mattedag. Trodde i en periode at hodet mitt skulle eksplodere! Jeg har skikkelig hodepine, men er veldig fornøyd med oppgaven! Jeg satt til og med inne i friminuttet og arbeidet! Flink, sa du? Yehaa! Nå skal jeg gjøre ferdig leksene og så skal mamma og jeg på Jessheim. Skal til Arendal med gamle og nye mgp jr artister på søndag, og trenger derfor noen nye klær! Blir utrolig koselig å se Jørgen, Celine, Malin, Torstein og Julie igjen! Og resten av mgp jr-crew'et da ofc! Vi skal opptre på kulturhuset i Arendal for skoleelever. Dette blir nais! Nå må jeg gjøre meg ferdig. Vi blogges søtiser :- *

Takk til dere som tok dere tid til å lese dette innlegget! Ble litt langt.. Menmen!
Ilu ♥


det står ilu <3 der forresten .. for dere som lurte! Hihihi

TO WORK

Idag skal jeg jobbe i barnehage. Gleder meg! Wish me good luck <3


fordi jeg er veldig trøtt når jeg smiler. hahahahaahahhaha

Hva skal dere i dag?

BREAKEVEN

Hey cupcakes !

I dag har jeg gjort lekser, vært i hallen med Ingvild og spist middag med bestemor. I hallen så vi på guttene spille basketkamp og litt etter så vi på dal-guttene trene fotball. Har egentlig bare slappet av i dag!
Nå har jeg nettopp lært meg en ny sang på gitar. Den heter Breakeven-The Script. Sinnsykt fin låt! Ha en fin søndag videre søtiser! Vi snakkes :- *

 LATTERKRAMPE - OMG

video:videbloggferdig 2


Åh, jeg dør når jeg ser denne videoen. Den må være norges mest tarde dansevideo! Eller dansevideo kan jeg ikke kalle det, vi er vel to klovner mildt sagt! Hihihi ♥

DEAD OR ALIVE

Hey cupkcakes ♣

Nå har jeg nettopp vært på radioen! Det var utrolig rart å høre meg selv, men litt gøy også da ofc. Jeg er sinnsykt trøtt og vurderer å legge meg igjen... men da får jeg nok ikke sove! Hahha, typisk meg. I dag skal jeg gjøre lekser (tro det eller ei) og senere i dag skal vi spise middag med bestemor! Det blir koselig. I morgen skal jeg jobbe i Råholt barnehage siden vi skal tjene 200 ,- hver til Rondane-turen i 10.klasse. Det blir nais as! Men nå skal jeg spise frokost. Mmmm, egg og bacon! Vi snakkes søtiser :- *

Hørte dere på radioen?
Hva skal dere i dag?

HODET MITT EKSPLODERER

Hey cupcakes!
Nå er jeg utrolig sliten! I dag har jeg gjort ferdig engelsken min, spilt kamp mot Nit/Hak (vi vant) og spist middag hos farmor. Hodet mitt eksploderer snart! Men er nok ikke bare derfor det nesten eksploderer. Da vi spilte håndballkamp i dag klarte en av motstanderne å kjøre skulderen sin i halsen min - men neida! Ble ikke brøyt engang -.-
Litt senere i kampen kjørte samme spilleren ballen rett i ansiktet på meg, og har hatt hodepine siden! Dere tenker sikkert at det må man tåle, men det var vondt da hun kom i hundre rett mot meg! Hahha!

Nå skal jeg bare slappe av og høre på musikk. Vi blogges søtiser :- *

Hva har dere gjort i dag?


fordi jeg vil ha sånne lepper mamma ♥♥♥tullaaaad

P4

Hey cupcakes!

I morgen kl.07.30 må dere skru på radioen og sette på P4! Da er jeg på radioen sammen med Elisabeth og Nissa - fra julemorgen! Jeg kommer til å gi tips om hvordan man kan lage en sang, mitt liv etter mgp jr og mgp jr-opplevelsen! Håper så mange som mulig kan høre på, jeg gleder meg hvertfall!

 


I've got the magic in me - B.O.B

U SMILE - I SMILE

... ikke akkurat nå!

Andrea og jeg lagde en superfin header i stad, og jeg klarer ikke få den riktig inn i designet. Eller, jeg klarer det - men enten blir den for stor eller endrer noe (ikke alt) i designet. Jaja, får det nok til til slutt - håper jeg!
Nå sitter jeg hjemme i stua og ser på tv, koselig! Har nettopp spilt gitar, og har lært meg nytt fingerspillmønster. Ha en fin kveld videre søiser :-*

 

AT ANDREA'S PLACE

Hey cupcakes! 

Nå er jeg hos Andrea, og vi har ikke gjort stort annet enn å ta bilder og sett på Home And Away. Kos! På skolen i dag hadde vi mat & helse, og da lagde vi tyrkiske kjøttboller. Var ganske godt egentlig!
Resten av kvelden i dag skal jeg bare slappe av og være med Andrea. Har kamp i råholt hallen i morgen, kl.16.10! Gleder meg. Vi snakkes søtiser :- *


har laget ny header!

vi spiste ostesmørbrød btw ♥

yeah. smashing må jeg si

NATTINATT

Gooood night everyone. See ya later!

無標題 | Flickr - 相片分享! Picnik Blog » Blog Archive » Featured Picniker ? 奥野 英樹 (Hideki Okuno)

KARAKTERKORT

Hey cupcakes. Dere leste overskriften! Nå sitter jeg med karakterkortet i hånda.. Jeg er fornøyd med det meste, men også misfornøyd med noe. Jeg er verdensmester i å snakke i timen, og det jeg slutte med! JEG MÅ! Jeg har også gått fra 6'er til 5'er i tysk, men den får jeg fort opp igjen. Målet mitt er jo å få 6'er i de fleste fag, og det kommer ikke gratis akkurat! Snittet mitt er 5,28 , men runder det av til 5,30 - litt enklere å huske! Mihihihiih.
Slik ser mitt karakterkort ut:

Engelsk muntlig: 6
Engelsk skriftlig: 5 (sterk)
Gym: 5
Kunst og håndverk: 5
Mat og helse : 5(sterk. læreren vår ga ikke bort noen 6'ere det første halvåret)
Matematikk: 5
Musikk: 6
Naturfag: 6
Norsk hovedmål, skriftlig: 5
Norsk muntlig: 5
Nynorsk: 6
RLE: 5
Samfunnsfag: 5
Tysk: 5

I dag skal jeg gjøre lekser, skrive en fremføring i engelsk og trene håndball. Har håndballkamp på lørdag, kl.16.00 ellernoe i Råholt hallen! Har også kamp på mandag i Råholt Hallen. Gleder meg! Ha en fin dag videre :- *

Har dere fått karakterkortet?
Hva ble snittet deres?

SISTE INNLEGG

...før jeg legger ned bloggen..
lurte dere nåååå !??!?!?

Dette blir bare siste innlegg før jeg legger meg! Andrea og jeg skal ta bilder på fredag, og vi har null ideér til hva vi kan ta bilder av. Altså, vi trenger inspirasjon til et tema! Skal jo dele bildene med dere, så dere får nesten bestemme hva dere vil se eller hva vi skal prøve ut. (Lang og tung setning det der) Vurderer også å få ny header og farge på designet. Noe som er litt mer "vår"! Noe spennende, noe kult.. Hmmm!

Noen ideér?HELLO THERE

Hey cupcakes!

ENDELIG! Etter noen desperate forsøk på å komme inn på blogg.no klarte jeg det! Woho, jeg er god liksom.. Neida, var nok bare nettet som hang seg opp litt - men nå er jeg inne!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konfirmasjonsmøtet. Det var utrolig morsomt å synge med Vivace (eller, halvparten av halvparten av halvparten..) Det var 6 stk fra Vivace der, men heldigvis kom vi - slik at det ble noen flere! Vi lærte to nye sanger, en rolig og en litt festlig. Koser meg alltid når jeg er der!

I morgen er det en liten tyskprøve - null stress. Etter skolen er det lekser og håndballtrening! Gleder meg som en liten unge, til håndballtreningen altså.. Ikke at jeg har noe imot å gjøre lekser liksom, men tror dere skjønte hva jeg mente. Haha, legger merke til at jeg skriver jeg tror dere skjønner hva jeg mener i nesten hvert innlegg.. Må være et slags jeg-tror syndrom! Neida, men nååå må jeg rydde ferdig rommet og gå å legge meg! Vi snakkes pupcakes :- * Ojda, ble litt feil det.. Mente cupcakes! hahah !

orkut - www.youtube.com/betoportela94 Ukelele _ Sunshine,
JEG SAVNER SOMMER

 

JEG TRODDE ALDRI

... at jeg tegnet denne tegningen her!!Da jeg var ferdig med leksene i stad satte jeg med ned og begynte å tegne. Jeg har ALDRI hatt noen særlig gode tegneferdigheter - altså tegning er ikke min sterkeste side! Tegningen ser egentlig litt "proff" ut når man sveiper over den med øynene, men når man studerer den skikkelig lenge kan man se at den er skikkelig rar. Men ganske fin, for å være tegnet av meg da ofc.

Nok om tegningen.. Haha! Nå skal jeg rydde ferdig rommet, fikse meg og så skal jeg på konfirmasjonsmøte i Eidsvoll. Vi skal være med ungdomskoret Vivace. Gleder meg! Vi snakkes søtiser :- *

Er dere glade i å tegne?

DAG 4

Ditt syn på religion

Hm, litt vrient å finne noe å skrive om dette temaet.. Jeg har aldri hatt noen spesielle meninger om hver enkel religion, men jeg er veldig imot rasisme. La folk være folk, samme hvilken hudfarge de har eller trosretningen deres.
Det er også helt forferdelig at det må oppstå krig pga ulike syn på andres religion og hvem/hva de tror på. Kunne skrevet så mye mer som handler om dette, men tror nok dere forstår tankegangen min.

kristin amalie - (7) Tumblr

OVERSKRIFTEN TROR JEG SKAL VÆRE HER

Hey cupcakes!

Nå er jeg skikkelig sliten! Tror hodet mitt eksploderer snart. Neida, vi får håpe det ikke gjør det! Jeg har nettopp blitt ferdig med en oppgave vi har i Kunst & Håndverk, og er sånn passe fornøyd. Det faget er ikke akkurat min sterkeste side - for å si det mildt! Skulle egentlig ut å jogge nå, men pappa sier det er for sent. Blæhh! Får ikke trent i morgen heller, for da er det konfirmasjonsmøte. Vi skal være med ungdomskoret VIVACE.

Ellers i morgen skal jeg bare gjøre lekser. Er greit å få det unnagjort! Skal også på skolen, og da har vi gym i første time. Nais lixm. Ha en fiiin kveld videre søtiser :- * Vi blogges!

Synger dere i kor?

People never change. People never change.

NASJONALROMANTIKKEN

Hey alle cupcakes ♥

I går hadde jeg utrolig dårlig tid, så fikk ikke blogget. Etter skolen var jeg på sang, gjorde lekser og opptrådte på Olavsgård på kvelden. Var ikke hjemme før 22.00! I dag var det skole - igjen. Nå jobber jeg med lekser, norsk atm. Nasjonalromantikken ♥♥♥
Har ingen planer for dagen, skal hvertfall gjøre en del lekser. Blir nok litt mer bloggings i kveld! Vi blogges :- *

Hva skjer hos dere?DAG 3

Ditt syn på narkotika og alkohol

Narkotika : Narkotika er noe av det verste som finnes. Å begynne med dette er nok noe av det dummeste en person kan gjøre. Man blir jo totalt ødelagt! Hvis man begynner med narkotika kan man heller be om å dø. Teitteitteitteit! Kan ikke gjøre så mye med det jeg da, men dette er hvertfall min mening. Kan dessverre ikke velge for andre!

Alkohol: Det er greit å drikke alkohol, bare man ikke drikker seg full. Når man er full kan man finne på å gjøre noe som man angrer på senere. Og da er det no way back...
Har ikke noe mot alkohol egentlig sånn sett, men er nok ikke lurt å begynne og drikke i ung alder. Det er en grunn til at det er 18årsgrense! Tro det eller ei. Synes ikke noe om å begynne og drikke når man er 14-15. Det er litt smårart. Og for de som synes det er tøft å drikke i så ung alder - get a life. Er ikke så lenge igjen til dere er 18! 

HEYHEY

Hei cupcakes!

I dag har jeg pakket ut (har vært på campingen i helga, men ville ikke skrive det i tillfelle noen skulle finne på å rane/brenne ned huset), slappet av og spilt kamp med j16! Jeg spilte to minutter av kampen, på ving (jeg er egentlig beck) og scoret det seierssikrende målet! Jeg ble sykt glad, og har aldri opplevd en slik jubel for et mål. Haha! I morgen er det skole igjen, og i gymmen skal vi få besøk av noen "proffe" basketspillere! Gleder meg litt. Etter skolen er det sang, og i morgen kveld skal jeg synge på Olavs Gård hotell. Vi blogges søtiser :- *


fordi vi er deilige

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i morgen?

DAG 2

Hvor vil du være om ti år?

Hmm, om ti år er jeg 24. Man vet aldri hva som kan skje på ti år, men jeg kan prøve å se for meg hvordan det kan bli.
Jeg ønsker jo å utdanne meg som lege, kriminaletterforsker eller kirurg - så jeg håper det er det jeg driver med om ti år. Som sagt, eller skrevet, kan mye skje på ti år , og det kan hende jeg kanskje får en fremtid innen musikk. Hvem vet? Jeg elsker jo musikk, og det går ikke en dag uten at jeg synger. Håper på en fremtid innen sang også!

Hvor vil dere være om ti år? 


bestevennenmin

LØRDAGSKVELDEN BLIR FIN

Voi Voi!

Nå sitter jeg i stuen med min kjære familie og ser på tv. Nå har vi nettopp sett på de to første episodene av AF1 - den nye sesongen, og nå er det snart håndballkamp. Sveits-Norge - can't wait! Håper guttene spiller bra i dag da. I morgen skal jeg være med j16 å spille håndballkamp! Gleder meg som en liten unge. Blir den første kampen jeg skal spille med de. Renate og Marte skal også være med fra j15. Det var alt jeg hadde å si, unnskyld - skrive, til dere! ME BLOGGAAST :- *

Tumblr Heartbreak ♥ Introspect
weheartit lixm

DAG 1

Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Jeg er singel og trives med det. Av og til savner jeg å ha en kjæreste som kan holde rundt deg og bli kalt min. Men samtidig er det også godt å være singel. Da slipper man å tenke på at man være med en person hele tiden, også kan man flørte litt uten at noen skal bli sure ellernoe. Haha! Jeg har vært i ett seriøst forhold, men har hatt noen tredagers forhold i 7.! Haha, dør.


TRUTMUNN! haha, gammeelt :- ))

THIRTY DAYS

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Mange som har disse "utfordringene" på bloggen sin, så jeg bestemmer meg nå for å give it a shot! Nå skal jeg ut å leke med mine to småsøsken, så vi blogges :- *
Dag 1 kommer litt senere i kveld. Ha en fin dag videre!

Hva skal dere i dag?

I DON'T NEED A PARACHUTE

...baby, if i got you.

Hejhej alle cupcakes!
Hva skjeraa ? Her skjer det ikke så mye. På skolen i dag hadde vi nynorsk verbtest - og jeg fikk 6'er! Haha, var ikke så veldig vanskelig da men.. En 6'er er en 6'er! De to siste timene hadde vi mat & helse. Vi jobbet først med en oppgave der vi skal lage mat fra et internasjonalt land. Gruppa mi og jeg skal lage wook og aprikosgrøt fra Kina. Spennende! Vi skal også skrive litt om mattradisjonene i landet. Nå slapper jeg av, hører på musikk og chatter med folk på msn. Vi bloggeees søtiser :- *

 TNAW, SÅ SØTT!

Hei cupcakes. Fikk en video av Azul, der ei jente synger sangen min. Søtt!

 

ME BLOGGAST

Vi blogges i morgen :- )her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits