HJEMME ETTER EN FANTASTISK KVELD

Hey cupcakes! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Letohallen fordi jeg har sett på eidsvollskolenes melodi grand prix. Det var utrolig koselig å være der med utrolig mange koselige folk! Ble kjent med mange nye også, hihi. Jeg måtte også skrive en del autografer til mange søte jenter og gutter! Blir så glad når jeg gjør det, det er så gøy! Haha. Men nå skal jeg sove! Vi snakkes søtiser :-*

FOTBALLKAMP

Hey cupcaaakes! Nå sitter jeg i stuen med mamma og pappa, og på tv'en går Lange Flate Baller 2. Jeg har sett den, men har ikke så mye mer å gjøre.. Sitter litt på facebook og bare slapper av egentlig! I morgen er det fotballkamp som gjelder. Lillestrøm møter Haugesund på hjemmebane, og LSK vinner lett! (håper vi). Jeg heier selvfølgelig på LSK, siden det ikke er noen andre gode lag i Norge. HAHHAAH! Neida, så fotballidiot er jeg ikke. Men nu är det film! Snakkess :D

Hvilket lag heier du på?

PÅSKEMORGEN OG 11 GRADER I SKYGGEN!

Hey cupcakes ♥
Akkurat nå ser jeg på påskemorgen, eller Tricky TV som går nå. Det er utrolig morsomt! Jeg prøver alle triksene etter programmet, men mamma klarer alltid å skjønne hva jeg gjør... Flaut! Jeg kunne aldri blitt en tryllekunstner. Menmen! Nå viser gradestokken 11 grader i skyggen, og klokken har så vidt passert 10! Lurer på hvor varmt det blir i dag da as. Sikkert 100000! Neida, men håper på at det blir 25 grader. Shorts-vær! Nå skal vi spise frokost ute, så vi snakkes! I dag skal jeg jogge med pappa og så være med Ellen og André. C ya!

belle de nuit    Feel the rush

AT KAROLINE'S

Hey cupcakes! 

I dag har jeg vært på shopping med bestemor, mamma og Cornelia. Først var vi på REMA 1000 på Jessheim, og så dro vi til Kløfta. Jeg fikk også en pakke i posten i dag som inneholdt tre kjoler fra H & M . Utrolig fine! Nå er jeg hos Karoline med Anna, så dette ble bare et kort innlegg. Vi skal ta bilder, så det kommer nok noen i løpet av dagen! C ya!

SUNLIGHT

//bildet er tatt fra google

ADELE 21

Heihei! I går overnattet Anna hos meg. Vi tok masse bilder, som dere sikkert la merke til i forrige innlegg, og så leide vi film. Vi leide Harry Potter og dødstalismanene #1. Utrolig bra film! Vi, eller jeg, sovnet veldig fort i går og sov veldig lenge i dag - standard! I dag har jeg ikke gjort så mye enda. Jeg har spist frokost, ryddet, anna har dratt hjem og snart skal familien spise middag hos bestemor. Jeg skal også jogge i dag, så det blir nok til at jeg jogger til bestemor og hjem igjen etter middagen. Ha en fin dag videre søtiser ! :- *LET'S DO THE STYLEVad tycks?

HERLIG DAG

Hey cupcakes! I går hadde jeg en fantastisk dag. Jeg startet dagen med å overraske Råholt Barneskole. De hadde skolens MGP Jr., og jeg var pauseunderholdningen! Jeg kom inn på scena med en papirpose på hodet og jakke som skjulte logoen på t-skjorta mi. (Jeg hadde selvfølgelig på meg mgp jr t-skjorta mi!) Jeg ble intervjuet på scena, jeg sang "det vi vil" og måtte skrive over 100 autografer tipper jeg. Først skrev jeg på autografarkene, og så måtte jeg skrive på hendene til de små barna. Da jeg sang kunne jeg høre at barna sang med. Jeg fikk virkelig frysninger over hele kroppen! Følte meg litt som en superstjerne, haha!

Da jeg kom tilbake til skolen hadde vi mat og helse - praktisk prøve. Vi lagde Involtini Di Pollo - fylte kyllingfileter med mozzarellaost, kruspersille og surret i italiensk spekeskinke, og så lagde vi epleknas til dessert. Resultatet var virkelig vellykket, og læreren vår sa det smakte nydelig. Yey! Etter skolen dro pappa og jeg til Oslo. Da vi kom dit var klokken litt over fire, og halv fem gikk Jørgen og jeg til sminken. Etter det øvde vi litt på sang, spilte inn inngangsvideoen og så var det generalprøve. 19.00 var det sending, og jeg føler det gikk ganske så bra! Haha, Jørgen ble litt sjokkert da jeg fortalte at jeg var forelsket i han da han var med i Mgp Jr.! Etter sending dro vi hjem, spiste taco og så så jeg på fin fredag sendingen. Jeg fikk latterkrampe da Kristine slo opp paraplyen, og jeg fikk den rett i hodet! Jeg følte meg skikkelig dum, og tenkte at nå har jeg dummet meg ut for resten av livet! Men nå ler jeg bare av det.

I dag skal jeg ta bilder med Anna, Emma og Ida tror jeg, og så skal jeg jogge en tur! Nå er det påskeferie. Skikkelig digg! Jeg elsker virkelig ferie. Jeg elsker det! Det er ekstra digg når sola skinner og gradestokken snart viser 20 grader. Akkurat nå er det 17 grader. What a wonderful world! Er sykt lei av snøen nå, så det blir godt når all snøen forsvinner! Dette ble et ganske langt innlegg, så jeg beklager virkelig hvis det er masse skrivefeil. Ha en fin dag folkens! :- *

Hva skal du i påsken?
Er det fint vær der du bor?


GABRIELLAS SÅNG

Hello everybody! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sang. Jeg sang Ingrids Vise - H. Kjerulf, Vidste Du Vei - H. Kjerulf og Gabriellas Sång - (fra filmen "Sån Som I Himmelen"). Jeg er veldig fornøyd og føler det gikk skikkelig bra. På vei hjem dro pappa og jeg innom bestemor og butikken. Ellers i dag har jeg vært på skolen, og i nest siste time dro vi til Panorama og hørte på Vilbergelevene synge og spille. Det var en gutt som sang og han var sykelig flink. Hahah. Menjo. I siste time fremførte Andrea og jeg dans i musikktimen. Det var et prosjekt vi har holdt på med i 2 uker, og vi fikk en 6'er! Joho! Jeg har også pakket i dag. Etter skolen i morgen må jeg raaaaskt hjem siden jeg skal på Fin Fredag. Har én time på å dusje og kle på meg - uffhuff! Neida, går nok fint! Skulle bare lure dere litt. Jeg er så morsom! Men nåå må jeg pakke ferdig. Byebye!


tatt på leirskolen med mgp jr - gjengen!
FIN FREDAG MED JØRGEN

Jørgen og jeg skal på Fin Fredag på fredag! Programmet sendes 19.00 på nrksuper! Jørgen vant mgp jr i 2009, og han er en herlig gutt. Sykt flink til å synge og han er morsom å henge med. Håper dere har lyst og muligheten til å se på da! Hadde vært koselig det! Tror det blir skikkelig morsomt. Jeg gleder meg hvertfall! Slenger med et bilde av oss jeg! 

Fin Fredag med MGPjr!

//nrksuper.

Skal du se på? 
Trykk her for å lese nrksupers innlegg og stille spørsmål.
 

SVAR PÅ LESERNES SPØRSMÅL #2

Spiller du piano?
- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg spiller bare gitar!

Kom du med på den ønskedrømmen?
- Jeg har meldt meg på, og dere kan stemme på meg fra 15.april til 15.mai! Mer vet jeg ikke.. Haha!

Kan du si litt om ønskedrømmen fordi jeg har ikke forstått hva det egentlig er?
- Limer inn det tv2 har skrevet jeg, haha : «Ønskedrømmen» er TV 2s nye storsatsning som skal gå første gang høsten 2011. Tre programledere skal besøke utvalgte norske kommuner for å oppfylle folks innerste ønsker.
Trykk på denne linken for å få vite mer! http://www.tv2underholdning.no/onskedrommen/dette-er-oenskedroemmen-3425965.html

Når begynte du å synge?
- Jeg har alltid vært glad i å synge.. Men det var vel for fire år siden jeg fant ut at dette var noe jeg virkelig ville satse på! Da meldte jeg meg inn i Eidsvoll kulturskole, og jeg har gått der siden. Kommer alltid til å fortsette med sang!

Hva er din yndlings blomst?
- Så søtt spørsmål! Jeg vet ikke helt.. Tulipaner er jo veldig fine da!en stund siden nå, meeeeen ilu!

KIRKENS NØDHJELP

Nå skal konfirmanter over hele landet gå en fasteaksjon for kirkens nødhjelp. Vi holder på fra 17.30-20.00 ca., og jeg håper dere gir litt når vi kommer på døra! Det må nødvendigvis ikke være 100 kr, men hvis alle gir litt - blir det til slutt mye! I dag har det vært en helt vanlig dag på skolen.. Jeg fikk forresten igjen tyskprøven min! Og det ble.... 6'er!! Overlykkelig - virkelig! Etter skolen spiste jeg litt, leste rle og ryddet rommet. Men nå må jeg gåå! Beklager for et kort og kjedelig innlegg, men jeg har litt dårlig tid. C ya!

 

 

SVAR PÅ LESERNES SPØRSMÅL

Hvordan sminker du deg, kan du legge ut en video?

- Jeg bruker først et tynt lag med foundation som dekker urenheter osv. Så tar jeg rouge (tror jeg skrives slik) i kinnene, tinningene og halsen (og panna av og til). Jeg bruker også litt øyenskygge, eyeliner og mascara. Lager ikke video, men kan kanskje legge ut noen bilder en gang jeg har tid! ;-)

Tar du sangtimer nå eller bare før??

- Jeg tar sangtimer nå også!

Hvem er han du har et godt øye til ?? ;)<3

- ;)

Synes du 29.juni er best?

- Seffern! Det er jo da jeg har bursdag!

Dere må bare komme med flere spørsmål. Da kan dere kommentere i innlegget under!


savner deg, bestevenn!

SVAR PÅ LESERNES SPØRSMÅL

Hey cupcakes! Fikk to spørsmål i forrige innlegg som jeg tenkte jeg kunne svare på.

Får man mange kviser av å ha pannelugg?

- Jeg har alltid vært plaget med kviser. Ikke nødvendigvis store kviser, men mange små. Jeg får det når jeg spiser feit mat, godteri, potetgull etc. men ikke av at jeg har pannelugg. Jeg tror at det er det samme for de med pannelugg og de uten.

Kan man lage rotflette når man har pannelugg? 

- Hvis du ikke har altfor kort lugg kan du flette den, men det vil ikke bli en tykk og fin flette. Det vil bli en ganske tynn flette, og man må spraye den for at den skal ligge uten at mange små hår stikker ut. Jeg pleier ikke bruke flette når jeg har pannelugg, og det er fordi jeg synes det er finere når det er litt tykkelse på den! 10 ABOUT ME

+ Jeg biter negler

 

+ Elsker mammaen og pappaen min over alt på jord

 

+ Sang er min lidenskap

 

+ Vennene mine er fantastiske

 + Jeg elsker å lese fjortissblogger

 

+ Jeg hadde ikke klart meg uten gitar, mobil, venner, familie, mat ♥ og håndball

 

+ Jeg har et godt øye til noen akkurat nå

 

+ Jeg går ikke én eneste dag uten å synge

 

+ Jeg elsker sommeren! ÅÅÅÅÅ, jeg gleder meg

FANTASTISKE KVELDER MED HERLIGE JENTERNORSKE ARTISTER GJØR MEG STOLT

HELG

Prøven i dag gikk dødsbraaa!!!!!!! Elsker samfunnsfag akkurat nå. I kveld er det bursdagen til Emma, og i morgen er det bursdag hos Andrea. Etter bursdagen skal Ada blir med meg hjem, så blir nok noen bilder! Ellers i morgen skal jeg vaske og jogge en tur med Synne. Koselig! Jeg meldte meg forresten påØnskedrømmen. Trykk på dette søte hjertet for å komme til mitt bidrag ♥. Ja, jeg sitter i ullundertrøye og løpetights. Skulle egentlig jogge med pappa, men valgte å gjøre dette istedet! De som vil kan stemme på meg mellom 15.april og 15.mai :D


hahaha, søtis

 

 

GOOD NIGHT

Dagen i dag har bestått av pugging til prøve i smf, skole og denne meldingen fra blogg.no:

Gøy, ikkesant? Ikke i det hele tatt ogsånt.. Men nu ska det sovast! Vi snakkes søte små blogglesere :- *

SCHOOL NEXT


 

Hvorfor skal du ikke ha bunad når du skal konfirmere deg?
- Det har aldri vært noen tradisjon i familien vår. Det er vel egentlig det jeg kan si! Haha, jeg elsker forresten konfirmasjonskjolen min (som om jeg ikke har sagt det før), og jeg er skikkelig fornøyd med den!

 

SONGTECHNIQUES

Hei alle mine venner! Haha, fikk litt latterkrampe av den der.. I dag hadde vi svømming og det var skikkelig morsomt! Vi var jo så pene i badehetter hele gjengen. Vi lærte ikke så mye, men det er nok fordi vi har lært alt før. Tror vi skal begynne med livredning neste time, og da skal vi bruke en dukke! Det blir gøøøy. Etter skolen gjorde jeg masse lekser, siden i morgen har vi tysk- og engelskprøve og på fredag er det samfunnsfagprøve. Føler at lærerne prøver å ta livet av oss ellernoe. Menmen! Jeg kan hvertfall det meste. Tysken er enkel, engelsken også, men det er litt verre med samfunnsfagen. Det er kjempe gøy å lære om 1. verdenskrig, men det er sinnsykt mye å huske også! Jaja, det får gå som det gikk. Ha en fin dag i morgen! Blir nok ikke særlig mye blogging da, siden jeg må pugge til prøven.. Goodbye!

Overskriften heter songtechniques, og det er fordi jeg skal snakke om nettopp dette i engelsken i morgen. Det er engelskfremlegg. Kan alt, så dette går nok bra! Skrev i et innlegg at jeg skulle ha det på mandag, men lærerne flytta det.. Så det blir i morgen istedet!


Jeg sminker meg ikke sånn til vanlig.. Dette bildet er fra "fjortissdagen" vi hadde for et år siden tror jeg... 

TOPP SKOLEDISKO


fresht

Dette var bildene topp hadde lagt ut fra topp skoledisko! Vad tycks?
ME WANT!

Heysann! Nå gjør jeg lekser og har ikke gjort stort annet siden jeg kom hjem fra skolen. På skolen i dag hadde vi matte, naturfag, tysk og norsk. Helt vanlig dag egentlig! I morgen starter vi med svømming igjen. Gleder meg litt egentlig! Hihi. Legger ut bilder av de kjolene jeg mener er et MUST nå! Absolutt elsker de.


Love it! Hvilke kjoler synes du er finest?NY KJOLE

bra bildekvalitet! Men hva synes dere om kjolen? Jeg skal ha den i konfirmasjonen min

SAMMEN SATTE ORD ER HELT U KJENTE FOR NOEN

Hvor slitsomt er det vel ikke når folk ikke klarer å skrive sammensatte ord rikitg? Og ikke minst når det står feil på MATVARER og andre varer? Kjenner jeg blir flau av det norske folk av og til..


Sukker biter vel ikke, håper jeg?


Jeg vil helst ikke bli spist eller drukket


den her tar kaka.. sånn seriøst?! 


 

JEG BLIR GAAAAL

hey cupcakes ♥ Denne uka har vi tyskprøve, prøve i første verdenskrig, engelsk fremlegg og rle-fremlegg.. Jeg blir gaaal! Lærerne må jo selvfølgelig "ploppe" inn alt på ei uke. Omg.. Menmen! I dag har det vær en fantastisk bra dag. Hihih. På skolen var det smf, norsk, engelsk, k&h og gym. Etter skolen var det konfirmasjonsmøte, og nå har jeg gjort masse lekser. Mamma er på foreldremøte, og jeg passer Tobias og Cornelia. Ha en fin dag videre folkensss!

Jeg fikk forresten konfirmasjonskjolen min istad! Elsker den allerede.  Bilde av den kommer når mamma kommer hjem! Jeg kan røpe at den er fra nelly.com...


er jeg ikke flink fotograf?! hahha, noe av det siste jeg blir er fotograf.. hhahahahaha

GLEMTE VISST NOE JEG....

... typisk meg! Jeg glemte å fortelle dere om hvilket land jeg skal besøke om et halvt år ca.. Noen av dere hadde riktig! Jeg skal til THAILAND.

 mmm, love it..

Skal du reise noe sted om en liten stund? 

JOGGETUR

Hey cupcakes! En stund siden sist nå.. Det er fordi jeg har vært hos bestemor i helgen, og der er det ikke nett! Eller det er nett der, men ikke noe som jeg har koden på. Det var kjempekoselig hos bestemor. I går gjorde jeg også litt lekser siden vi har fremføring i morgen. Den går lekende lett! Nå synger jeg litt i kjelleren, og jeg synger på disse sangene:

 

 


 

Nå skal jeg ta meg en joggetur og lese over enda en gang på fremføringen. C ya!


 heihei oliver og alexandra lizzmz mat og helse timen lixmmm
synne da.. hva skal vi gjøre med deg?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits