"DU SUGER TIL Å BLOGGE"

Helt enig med den kommentaren der! Jeg er virkelig dårlig.. Men prøver å blogge litt bra når jeg først gjør det! Hver dag siden tirsdag har jeg jobbet hos Gartner Olsen på Dal. Det er alltid noe å gjøre der, og jeg er like død hver gang jeg kommer hjem! På tirsdag farget jeg også håret igjen, ikke noe stor forskjell siden det bare var en korrigeringsfarge. Men det ble bedre, virkelig! Skulle aldri farget det.... Men man lærer av å feile - sant?
   På onsdag, altså i går, hadde jeg bursdag. Tusen takk for alle gratulasjoner jeg fikk her, på telefonen og på facebook! Jeg startet dagen med frokost på senga. Gaver hadde jeg fått tidligere, men fikk en liten ting fordet! Gavene jeg fikk av mamma, pappa, Tobias og Cornelia var utstyr til Rondane, filmer, blad og godterii! Tusen takk, elsker dere. Etter frokosten dro jeg på jobb 08.00, og etter jobben dro vi på Peppes Pizza. Der møtte vi tante Linda og bestemor, og sammen spiste vi pizza og koste oss. Senere tok vi turen hjem til oss og spiste kake. Mamma hadde laget verdens beste oreokake - diggdiggidgg!

   I dag har jeg vært på jobb, og trent... Der gikk den dagen! Nå skal jeg se på tv og snart sove. Lang dag på jobb i morgen, også! Vi blogges :- * 

LÆKSFÆSTIVAL #2

Dag 2

Denne dagen startet med øvingsøkt 3, og den varte i tre timer cirka. Deretter fikk vi servert baguettlunsj, og så var det tid for generalprøve! Vi inviterte venner og familie til generalprøven, slik at vi fikk øvd oss litt på å stå foran publikum. Generalprøven gikk strålende! Vi fikk rungende applaus og var helt utslitt etterpå - tro det eller ei! Senere på kvelden var det Sie Gubba-konsert, og jeg fikk være med backstage siden Celine skulle synge ei låt med dem. Celine har en så fantastisk stemme!


Dag 3

kl.10.00 tok vi bussen inn til Trondheim, til et sted kalt solsiden, fordi der skulle vi synge på en UKM-konsert. Aller først hadde vi lydprøve, og så var det showtime. Konserten var utrolig vellykket!Etter konserten møtte vi Murphys LaW og alle de andre UKM-deltakerne. Vi spiste sammen på Olav's-pub, og så tok vi turen til kulturhuset. Der så vi på en UKM-konsert, og senere dro vi til Rockheim! En herlig dag med bare herlige mennesker!Dag 4 - KONSERTTID

Ja, dette var den siste og helt klart beste dagen på hele turen. FIkk sove ekstra lenge siden lydprøven i Surnadal sentrum ikke begynte før 14.00, og frokosten varte til 11.00! Først hadde vi lydprøver - de gikk bra,og så var det shopping på alle "jalla-bodene" som var i nærområdet. Jeg fikk faktisk kjøpt meg nye briller og to klokker for "billi-billi"-pris! Hah. Kl.17.00 var det konserttid. Jeg gledet meg sykt, og ville nesten ikke gå av scenen da jeg hadde sunget. Det var helt fult med folk på plassen, og det var virkelig liv!


Jeg startet med "lovesong", en egenskrevet låt, og jeg var såå heldig og fikk med meg Stein på gitar. Han er superflink! Deretter spilte bandet på Det Vi Vil, og Celine koret på refrengene. Kult! Jeg var også med og sang "Sorte får", "Livet er herlig" og "Du er suveren". Celine og jeg overrasket også alle med å danse på en svingende låt som heter "Bøverdalsrock" ellernoe..ALLE BILDENE ER HENTET FRA CELINESHELGEMO.BLOGG.NO!!!!

Etter konserten spiste alle middag på hotellet, og så var det klart for 7 timer i bil hjemover til Råholt. Denne langhelgen har vært fantastisk!♦ Ka du tru?

LÆKSFÆSTIVAL #1

Denne helgen har vært fantastisk, mildt sagt! Jeg kan vel egentlig kalle det langhelg, siden pappa og jeg kjørte opp til Trondheim forrige onsdag. Bilturen varte i litt over 6 timer, og jeg ble overraskende nok IKKE bilsyk! Woho, love my life. Da vi ankom Surnadal møtte vi Heid, moren til Torstein (vinner av MGP Jr 2010), og det var så koselig å se de igjen! Klokka var ganske mye da vi kom frem, så det eneste vi ellers gjorde den dagen var å pakke ut og sove.

Dag 1

Jeg våknet 07.00, og gikk ned til frokost rundt halv ni (vi lå på et hotel). Allerede klokka 10.00 var øvingsøkt 1, og da fikk jeg hilse på Celine og Batteri igjen. Vi spilte hele tiden, og det var helt rått å høre Batteri spille alle sangene. De spilte til og med Det Vi Vil! Jeg fikk også med meg Stein på Lovesong, der han la på ekstra gitarspill. Det ga virkelig sangen et ekstra løft! 

Etter noen timer med øving, var det pizzalunsj i banken. Deretter skulle vi overraske en barnehage med MGP Jr-konsert! Jeg skulle synge Det Vi Vil, og de andre tok også MGP Jr-låtene sine. Barna var så utrolig søte! De sang med og ropte "Tostein!" og "Batteli". Aw, smeltet helt.. Etter autografskrivingen, dro vi til kulturhuset igjen og så var det tid for øvingsøkt 2. Denne varte også noen timer, og etter dette skulle vi skifte og så dra til låvløfossen (?). Der skulle vi rappelere!Jeg var et nervevrak før det var min tur til å rappelere. Jeg var blant de siste som gjorde det, så jeg fikk oppleve alle andres nervøsitet. Jeg fikk på meg en trusesikring, det er hvertfall det jeg kaller det (heter sikkert ikke det), og hjelm, og så begynte jeg. Akkurat det øyeblikket jeg skulle legge meg ut på kanten var verst. Da tok virkelig nervøsiteten overhånd. Men jeg kom meg levende ned, heldigvis!

Senere på kvelden spiste vi Taco. Hele gjengen spiste som hester, og var klissvåte. Det var ganske godt å ta seg en dusj etterpå ser dere! Dette var hele dag 1, og dag 2 kommer senere på dagen. Jeg må bare få litt bilder først!

♦ Har du noensinne rappelert?


JAAA, jeg er brunere enn Celine...... Hhih <3
IT'S MONDAY - MONDAY

Hei søtnoser! Jeg har ikke fått følelse av at det er ferie enda.. Føler egentlig bare at det er en langhelg som kommer til å gå utrooooolig fort! Men siden jeg har så mye jeg skal gjøre i ferien, tror jeg den ikke går så fort allikevel. Weird.

I går, ja hva gjorde jeg i går (?)... JO! Jeg var ute med Synne og tok bilder. Jeg møtte henne ved kirka 14.00, og så syklet vi sammen til Skaubanen. Vi tok en del bilder - disse har jeg dessverre ikke fått enda, sorry! Da klokka nærmet seg 15.30, syklet vi til kebaben og kjøpte slush. Der møtte vi Daniel, David, Stine og Ole  - så da Synne måtte hjem, var jeg med de. Vi møtte også Bjørnar, Simen og Julian, men de skulle til Auer og bade - så det ble bare et "hei" og "hade". Hah, det rimte!
Jeg kunne ikke være med Daniel og de så lenge siden bestemor kom til oss og skulle spise middag her! Mamma hadde laget god mat, og vi koste oss alle! 

Etter middagen tok jeg en joggetur med pappa, og det var også veldig koselig. Etter joggeturen dusjet jeg, tok på meg pysjen og satte meg i stua med CSI på tv'n. Livet blir ikke bedre! 

I dag skal jeg passe Cornelia en liten time, ta en tur ut tenker jeg, trene og se på en trening.. Blir en koselig dag tror jeg! Vi blogge søtiser :- *

Den ultimate sommerlåta 

 


jentami <3 loveu

SOMMERFERIEE!!

Hola amigos/amigas/whatever! Haha. I dag har det vært en fabelaktig fantastisk dag. Den har bare inneholdt glede, og det er jo fordi det var siste skoledag før ferien! En laaaang ferie som skal bli verdens beste.

 Vel, dagen i dag startet med at jeg sto opp, fikset meg og dro på skolen. Da vi kom inn i klasserommet fikk vi vite at vi måtte ned til Råholthallen, og så bære pulter og stoler opp igjen til skolen.10.trinnet hadde nemlig avslutning der i går, og derfor måtte vi rydde opp etter de. Æsj! Menjaja, fort gikk det hvertfall.

Etter dette trodde vi at vi endelig kunne kose oss med godteri og brus, men neida! Lærerne skulle ha oss med ut på ulike poster ute i skolegården, i pøsende regnvær! Godt jeg fikk låne den lange regnkåpa til mamma. Tusentakk, enda en gang ♥

 Vi var ute i ca. to timer, og på slutten var det ulike kåringer. Vi har jo hatt idrettsdag og andre turneringer, uten å egentlig vite hvem som vant. Da de endelig kom til 9.trinns-kåringene, og vi var virkelig spente på hvem som vant, fikk vi vite at vinnerklassen måtte ned til  Råholthallen igjen for å bære opp de siste pultene som sto igjen. Og da har dere sikkert skjønt det allerede - klassen min vant! ÅÅhherrrefred. Hendene mine gjør vondt enda!

SÅ fikk vi igjen karakterkortet......................... 6 6'ere og resten 5'ere = 5,4 i snitt. Det er ikke feil! Er skikkelig fornøyd med det! Ellers i dag har jeg vært en liten tur i Sverige med familien, og etter dette dro jeg til Anna og så på resten av topp20 med henne og Andrea. Koselig! Men nå må jeg sove folkiiins. Skal synge i morgen! Vi blogges :- *//sainem.blogg.no

EN GOD DOSE SELVIRONI, FOLKZ!

hey! I dag var det muntlig, og jeg fikk 6'er!! Er overlykkelig akkurat nå. Vi tok også skolebilde i dag, og jeg kan vel si at jeg var mindre heldig med det.. Jaja! Nå stikker jeg til Kolbu, vi snakkes :- *


Halla shøta. Haha, nå hørtes jeg ut som Jokke i Pondus. Loveit!

BIRTHDAY

Hey cupcakes! Beklager for null blogging de tre siste dagene, men det har jeg faktisk en ganske god grunn til! På tirsdag fikk vi nemlig vite hva vi kom opp i muntlig, og jeg kom opp i engelsk - igjen! Dette er andre gangen. Jeg ble jo litt glad da, siden engelsk er yndlingsfaget mitt. Oppgaven var også helt grei. Temaet er ufo og andre objekter i rommet. Oppgavene er ganske greie, jeg skal fortelle om to hendelser - altså ufohendelser, og så skal jeg si litt om hva jeg mener om ufoer og slikt. Nå har jeg pugget dødsmasse, og kan så og si alt utenat. Jag gledar mej!
Kl.17.30 - altså om ti minutter, kommer det en haug med små barn hit. Bursdagen til min kjære lillebror skal feires! Have a nice day everyone, and wish me good luck tomorrow <3

xoxo

KONFIRMASJONEN MIN

Hey cupcakes! På søndag var det jeg som sto til konfirmasjon. Jeg sitter igjen med følelsen av at dagen ikke kunne blitt bedre! Den startet med fiksing av hår hos frisøren, så sminket jeg meg og tok på kjolen. Litt senere kom Anna til meg, og hun tok konfirmasjonsbilder før vi dro til kirken. Jeg var ganske nervøs da jeg ventet på at jeg skulle gå opp til alteret og få min bønn. På øvelsen noen dager før klarte jeg nemlig å tryne i trappa på vei ned fra alteret, og jeg ba til Gud om at jeg ikke skulle gjøre det på selve konfirmasjonsdagen. Wohoo, Han hørte meg! Etter kirken dro vi alle til Clarion Hotell på Jessheim, der selskapet skulle holdes. Vi var 41 stk til sammen og vi storkoste oss alle! Jeg er veldig sentimental, så jeg regnet ikke med å klare dagen uten en tåre! Pappa tok seg av "inngangsordene", og jeg må ærlig innrømme at jeg fikk en liten tåre i øyekroken allerede da.. Etter velkomstsangen var det mat, og da fikk vi servert deilig koltbord. Nam! Under maten holdt mamma tale, og det var så morsomt! Jeg holdt også tale, og det gikk overraskende bra! Etter dette igjen ble det vist en film av mitt liv så langt. Det var så rørende! Dagen gikk, og jeg er så takknemlig for alle gaver og for at familien ville dele dagen med meg! Jeg har bare de bildene Anna og jeg tok før kirka, så dere får se fra selskapet senere. 

Vad tycks ? ♥

WHAT A WEATHER


ph//by me

ph//by me

pena uten sminke .. LOVEYOU sister <3<3

SOLSKINN - ENDELIG!

Hey cupcakes! I dag våknet jeg til et fantastisk vær. Sola skinner, det er ikke en eneste sky på himmelen og det blir nok ganske varmt utover dagen - herlig, ikke sant? I går gikk hele dagen med til pugging til mattetentamen, som vi har i dag. Jeg gruer meg egentlig ikke så mye, siden jeg kan alt - håper jeg! Etter denne er det bare muntlig igjen. DIgg! Senere idag skal jeg en tur til Kolbjørn. Det blir koselig ! ♥ Men nå må jeg pusse tennene. Ha en fin langhelg folkens!

Er det sol der dere bor?
Hva skal dere denne helgen?You are my sunshine!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits