Cake it up - it's friday!

Hola! Fristende bilde, ikke sant? I dag hadde vi skolestafett, og det ble en 2.plass! Etter skolen, da klokka var rundt 1.45, kom Asgaut til meg - kjempekoselig å se han igjen! Vi har bare ledd, skravla og hatt det utrolig morsomt. Vi dro sammen bort i hallen da klokka var seks, og halv sju begynte treningen hans. Elise kom til hallen hun også, så da slapp jeg å sitte alene! ha-ha. Nå har jeg nettopp kommet hjem, spist og ser på Idol. I morgen er det Jessheim med Patrick, Elise og Lars, og kino senere på kvelden! Lover mange bilder, lover!! Ha en fin kveld videre! 

Run forest, run!

Heihei! Nå har jeg nettopp vært på jessheimstadioen og løpt med Hanna og Andrea. Vi tok bussen dit da klokka var fire, og da klokka var halv fem startet vi med en joggetur rundt Norbykjernet. Herlig oppvarming! Så løp Hanna og jeg 200m x 10, ganske slitsomt men veldig effektivt! Ellers i dag hadde jeg rle-prøve som var kjeeempeenkelt (ble egentlig ganske skuffa over hvor lett den var), men bra å kunne skrive litt ekstra på hver oppgave! Jeg har også spilt litt piano, og jeg regner med at etter en ukes øving så er jeg Mozart den andre.... LOL! Nå skal jeg rydde litt på rommet, støvsuge litt ogsånt, og så er det natta. Er så sliten! Vi blogges!

I morgen er det forresten skolestafett, og jeg gruer meg sinnsykt.. Etappen min er ikke spesielt lang, i forhold til Hanna sin som er 300 meter.. Men dette går fint! Stay optimism, not pesimism you know.


yo bro

ich liebe deutsch

hei! Nå har jeg akkurat kommet inn døra, og sitter på kjøkkenet med blogg og klementin. Nommis! I dag har jeg bare vært på skolen, og senere i dag skal jeg pugge til tyskprøve og rleprøve. (senere i dag vil altså si etter jeg har postet dette innlegget), lol. I kveld er det håndballtrening, og det ser jeg virkelig frem til! Nå er det prøvepugging på G som gjelder, vi bloggeees :-*


old, but young

romerikes blad og et lite spørsmålstegn

Gooood aften! Nå har Cornelia nettopp feiret barnebursdagen sin med 10 små søte barn! Vi har hatt det så gøy! (Legg merke til at jeg bruker "vi", altså jeg var med på det meste.. er ikke hver dag man får være fem år igjen!)
Kl.18.00 kom gjestene, og etter fem minutter var jeg bestevenn med alle. Mamma og jeg serverte pølser og brus, og etter maten lekte de små falsketuten peker på. Det var like morsomt hver gang å se de spente ansiktene da Cornelia snurret flasken. Utrolig herlige småtroll! Etter litt "dansestopp" og lek var det tid for dessert. Skravla gikk i et kjør, og jeg hang meg på! Da ungene gikk for å leke igjen merket jeg at NÅH var det nok! Jeg sank ned i godstolen og smilte da de gikk forbi.. haha, komisk egentlig! 20.00 ble ungene hentet, og nå er huset vaska og rent.


Tidligere i dag fikk jeg et koselig besøk fra Romerikes Blad! Jeg ble intervjuet fra 16.00-16.45, og så kom fotografen 17.15! Artikkelen er i morgendagens avis for dere som har romerikes! Jo, angående overskriften..  Til helgen skal Elise og jeg ha en "bff-weekend", og vi tenkte å lage en "må gjøre"-video! Elise har nemlig lært seg å redigere filmer.. Dette kan bli spennende! Men vi trenger forslag fra dere, det er dere som bestemmer! Kom med forslag! :-D

L E S   D E T   M E D   U T H E V E T   S K R I F T


cuz' we are chillin' yeah

cornelia, 5 år

Hola! I dag hadde min fantastiske lillesøster bursdag, og hun fyllte 5 år. Dagen startet med frokost på senga 07.30 (snork), etterfulgt av en familiebursdag som begynte 13.00. Familiebursdagen var som alle andre familiebursdager - skravling, mat, kaker og latter! Og noen gaver da, mihihi.. Har blitt 5000kr rikere! Yesyesyesyes!! Jeg knipset mange bilder, og her får dere noen :

 
great time!

happy birthday to me

Hola amigos! Begynner virkelig å få teken på denne spansken, selv om jeg har tysk.. Flinka! I går feiret jeg bursdagen min! Feiringen kom litt på etterskudd, jeg hadde jo tross alt bursdag 29.juni.. Menmen! Bedre sent enn aldri u know. Klokka 18.00 ramlet gjestene inn - 16 stykker, altså 14 jenter og 2 gutter. Like koselig det! Hadde bedt flere gutter, men de fleste var bortreiste. Først spiste vi litt mat og prata i et kjør! Så fikk vi hjemmelagde cupcakes av min kjære mor, og etter dette begynte dansingen. Vi satte musikken på fullt og dansa resten av kvelden! Vi hadde det så utrolig gøy sammen, og denne kvelden kommer jeg aldri til å glemme! Vi blogges, søtinger :-*
Her kommer noen bilder fra kvelden: 

 

SkolenHer har vi det fint! 

PHUTUSHJUT og litt Keith Urban...

Hei cupcakes! Mmm, nå fikk jeg lyst på kake.. haha! I dag startet jeg dagen med en ganske så sløv oppvåkning, jeg sovnet nesten på do. Dør av meg selv noen ganger! Jeg klarte å komme meg på skolen, og var ganske våken etter første time - utrolig nok! Skoledagen gikk fort som vanlig, og da jeg kom hjem gjorde jeg lekser.. Etter to timer lekser tok jeg meg en dusj, fiksa meg og pakket med meg det jeg trengte til photoshooten.. Nå lurer dere sikkert på hva i alle dager jeg har drevet med! Jeg har nemlig vært på photoshoot hos Guro Østby. Anbefales virkelig å ta turen dit! Mamma og jeg var der 18.00, og jobbet effektivt helt frem til 20.15.. Er så sliten! Kanskje jeg deler et bilde med dere når jeg har fått de (?)... Hvem vet! Nå slapper jeg av med musikk og blogg! Lader opp til gymtimen i morgen, da vi skal spille basket ♥ By the way, jeg elsker Keith Urban! Skal gifte meg med han ;))))


bestevennen min <3
 

Short update

Helloo! Nå spiser jeg mammas hjemmebakte brød, og skal straks på trening. Skoledagen var fin, jeg har vasket rommet og gjort lekser. Trykk her ♥Reklame reklame reklame viktig viktig viktig

Som sagt var jeg i Trondheim forrige fredag i forbindelse med juleturneen som går av stablen i November/Desember. Her har dere en liten smakebit:

 
Når billetter til konsertene kommer ut i deres nærområde, har dere én oppgave - løp og kjøp!!!!!

Spørsmålsrunde DEL 3

Fant ut at jeg har noen ubesvarte spørsmål fra spørsmålsrunden... Her kommer de!

Når legger du ut en ny sangvideo?
- Hmm, usikkert.. Men jeg skal prøve å lage en hvis dere ønsker!

Den rareste opplevelsen du har opplevd?
- Det må nok bli da Hanna og jeg tabbet oss ut.. Forteller om dette en annen gang!

Hvilke blogger leser du?
- Jeg leser:
* tcmn.blogg.no
*andreabadendyck.blogg.no
*sophieelise.blogg.no
* whoot.blogg.no
*annais.blogg.no

Hva liker du best av "Glee" og "One tree hill"?
- Det må nok bli Glee, siden det har jo med musikk å gjøre! 
 


fordi elise tenkte "vær normal", og jeg tenkte "fjortiss"

Rosablogger

Yo sweeties! I dag sov jeg til 08.00, og da begynte jeg med hjemmeoppgaven. Den gikk ut på å skrive en fortelling om livet under 2.vkr, og i mitt tilfelle - hvordan/hva som skjedde med jøder. Jeg tok utgangspunkt i Anne Franks dagbok, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg jobba med oppgaven frem til kl. 11.30, da kom Marte og så syklet vi til skolen sammen. Alle elevene hadde nemlig elevsamtaler i dag, og det tar bare ti minutter. Det vil si at vi har vært hjemme i hele dag! Gaaanske vanskelig å forklare, som dere sikkert skjønner, men jeg regner med dere vet hva det er fra før av. Nå skal jeg skrive inn hele fortellingen på pc'en, og så skal jeg kanskje jogge (?)! Vi blogges søtiser :- *

Angående overskriften.. jeg tok et smashing bilde av meg selv i stad, vurderer på det sterkeste å bli rosablogger<3
TULLA , eller gjorde jeg (?)... Da hadde jeg kanskje havna på topplisten... hahahhaputamiii<3

Trønder

Hei kjære lesere! På fredag hadde jeg en fantastisk dag i Trondheim, med Malin, Jørgen, Torstein og alle de andre som befant seg i Nidaros Studio. Hele dagen startet med at jeg våknet 06.00, og dro hjemmefra 07.30. Flyplassen next! Siden pappa hadde fikset Borarding-passene dagen før, kunne vi bare gå rett inn til Gate. Flyet gikk 09.00, og landet på Værnes flyplass 40 min senere. Ikke en spesielt lang flytur, men lenge nok.. Da vi ankom flyplassen møtte vi Tonje som er møteansvarlig under hele arrangementet! Vi satte oss inn i bilen og kjørte i en time til Nidaros Studio. Det var utrolig godt å se alle sammen igjen, og ikke minst være der! Var jo tross alt litt over et år siden forrige gang.. Det første vi gjorde var å bli sminket og så skulle vi ha "photoshoot". Vi holdt på med bildene i to timer tipper jeg, og etter dette spilte vi inn en julesang sammen! (say no more....) Vi spilte så inn en musikkvideo, og jeg gleder meg til å se den selv! Det var noe annet morsomt som også skjedde denne dagen.. Det kom nemlig en mann inn i studioet som skulle støpe in-ear til oss! (For dere som ikke vet hva in-ear er, så er det høytalere man kan putte inn i ørene under en konsert, istedet for å bruke monitorer! Veldig smart oppfinnelse, jeg forguder han/hun som oppfant dette.. Lengeleve!) Først fikk vi bomullsdotter med tråder inn i ørene, og så sprøytet han inn en grønn masse som skulle sitte i 4 minutter, slik at den stivnet. Dette var jo bare støpen, så in-ear'en blir ikke grønn! Vi kunne velge farge selv, og jeg valgte selvlysende rød.. Ganske fett, eller hva? Da klokka var 18.30 dro Torstein, Heid, pappa og jeg til flyplassen igjen, og 20.00 satt vi på flyet.. Jeg fikk knipset noen bilder av en fantastisk solnedgang. Det var virkelig vakkert! Flyet landet 20.40, og så dro vi hjem .. denne dagen kommer jeg aldri til å glemme!


hhaha, dette bildet er så eid..


fin kvalitet gjennom flyvinduet <3

 

Håndballkamp og lekser

Hey! I går hadde jeg en utrolig bra dag.. Den startet med en joggetur ute i finværet, så kom Elise en tur, og senere på kvelden kom Anna. Vi gikk en tur ut, og møtte Marius, Fredrik, Tom André, Lars, Nicholai og Patrick! Vi var ute i noen timer, og da klokka var 20.00 dro Anna, Patrick, Fredrik og Marius til meg, og så hadde vi filmkveld. Vi så på United 93, som handler om det som skjedde 11.september 2001. Veldig bra film, men utrolig trist det som skjedde.. Anna har nettopp dratt siden hun overnattet her, og nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre litt lekser før håndballkamp kl.17.00! Da skal vi møte Raumnes/Årnes.. Gleder meg! I kveld kommer et innlegg om Trondheimsturen min. Ha en fin dag, vi blogges! :-*


har farga håret da, shø!

Trondheim - here I come!

Hei og god kveld lesere. Beklager for null blogging tidligere i dag, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! I dag har det vært en ganske normal dag, bortsett fra at jeg har pakket til morgendagen. I morgen tidlig tar nemlig pappa og jeg flyet til Trondheim, for så at jeg skal være med på noe kalt en "pressedag". I Trondheim møter jeg også Torstein, Malin og Jørgen, og sammen skal vi møte presse i forbindelse med julekonsertene som finner sted rundt juletider. Jeg gleder meg, dette blir utrolig kult! Jeg tar med kameraet mitt, så får nok knipset noen bilder iløpet av dagen. God natt people! :-*
Har forresten noe å fortelle dere.. Har dere en anelse om hva det kan være?

Har dere vært/bor i Trondheim før? 


Måtte bare dele disse herlige bildene av oss.. vi er litt søte da!


Chill dag!

Hello mina söta blommor. Nå har jeg nettopp dusja, rensa huden og fiksa meg! Skal straks på sangtime + spille inn noen av sangene mine i studio. Helt enkelt, skal bare lage en demo-cd. På skolen i dag hadde vi naturfagsprøve, og det var himmelen ♥ Alt gikk helt strøkent! Jeg husket alt og litt til, og det skal jeg være fornøyd med! Ellers klarte jeg å kutte meg på en skarp kniv i kunst og håndverkstimen.. Ikkje bra... Men nå må jeg fikse ferdig utstyret før jeg drar avgårde! Shallabajs :- *


max chill
 

Spørsmålsrunde DEL 2

Har du gjort noe nylig som du angrer på?
-
Ja, det har jeg faktisk! For en stund siden farget jeg håret for første gang, og det skulle jeg aldri gjort.. Fargen sitter ikke i håret mitt, og jeg må da kaste bort masse penger på noe som kalles "korrigeringsfarge".. Uffhuff! ;-)

Er det stor forskjell på hvem som er vennene dine og hvem som er bestevennene dine?
- Både ja og nei.. Jeg er mye mer med bestevennene mine enn de jeg bare kaller "venner, men hvis jeg møter andre venner er jeg jo selvfølgelig med de også! Ganske komplisert skrevet egentlig, men håper dere skjønner det.

Hvor lenge har du gått på håndball?
-
Jeg har gått på håndball siden jeg var 8 år, altså 7 år til sammen!

Hvordan var det å være med i mgpjr?
-
Det var en lærerik opplevelse, og jeg ble kjent med mange nye mennesker! Den opplevelsen er virkelig et minne for livet!
 
Hvordan var det å stå foran så mange mennesker?
-
Jeg tenkte ikke over at det var så mange mennesker da jeg sto på scena.. Jeg var heller mer opptatt av kameraene, koreografien og sangen min! Jeg husker ikke hva jeg tenkte engang da jeg sto der!

Hvor lenge har du blogget?
- Når julen kommer har jeg blogga i 2 år, så nå er det vel litt over 1 og 1/2 år!

TRYKK PÅ DETTE SØTE HJERTET FOR Å KOMME TIL INNLEGGET DU KAN STILLE SPØRSMÅL
 


Spørsmålsrunde DEL 1

Hvis du skulle valgt mellom venner og familien, hva ville du valgt?
- Da ville jeg nok valgt familie. Det er de som står meg nærmest, selv om det ikke er så stor forskjell mellom min aller beste venn og min familie! Anna er som en søster for meg, så hun regner jeg nok litt som "familie".

Hvem er svigermors drøm?
Det er nok deg det, Sigve Skaugvoll! Bestekompis.

Hva er den beste spillelisten din på spotify?
Jeg har noen forskjellige lister, men jeg hører mest på Keith Urban, Will.I.Am, og mange andre artister/sanger som ligger under overskriften "Relax".

Hva heter yndlingsbilmerket ditt?
Yndlingsbilmerket mitt er nok Ford! Begge bilene våre er Ford, og det er de som har holdt lengst. Husker pappa hadde en Golf engang, den var en merkelig en..

Hvem er dine 10 beste venner?
- Mine 10 bestevenner er Anna, Elise, Henrik, Karoline, Maja, Asgaut, Karoline,
Synne, Andrea, Emilie, Hanna og Andreas Rukan! (whoops, ble 12 det..)

Hvem er dine 137 beste venner?
- Du er litt morsom, Hanna! Elsker humoren din..  

Hva ville du gjort med pengene om du vant 1000000?
- Hvis jeg vant 1 million kroner ville jeg først og fremst kjøpt et platestudio, ny gitar, ordentlig utstyr, hytte til mamma og pappa, førerkort og bil og så ville jeg gitt en del til Røde Kors.

Hva irriterer deg?
- Det som irriterer meg mest er folk som lyver, mammaer som maser, falske rykter, folk som rakker ned på andre og mobbere (+ hunden som bjeffer hver ettermiddag når jeg skal gjøre lekser)

Hva får deg til å le?
- Jeg har dårlig humor, så det meste får meg til å le! Bortsett fra serier som går på tv.. Jeg ler av vitser, Raske Menn og vennene mine!

Er du forelsket? Evt i hvem????
- Ha-ha-ha

Gleder du deg til MGPJR turneen i jula?
- JA!! Det skal bli så morsomt, og det kommer til å bli en opplevelse for livet. Jeg griper sjansen, dette er once in a lifetime! jeg kommer til å informere dere når og hvor jeg skal, så kanskje jeg møter noen blogglesere!

Hvor skal du synge da?
- Alle konsertene har ikke fått tid og sted på alle, men jeg vet at jeg skal ta turen til Trondheim (to konserter), Tromsø, Oslo, Kristiansund, Molde og Skien. 

Er du engasjert i politikk?
- Tja, engasjert og engasjert.. Jeg følger med av og til, og liker å lese om de forskjellige partiene!

Hva betyr mye for deg?
- Det/de som betyr noe for meg er familien min, vennene mine, gitaren min ♥♥, MUSIKK, mikrofonen min, telefonen min og skole + kameraet mitt!

Hva betyr lite for deg?
- Folk som ikke er til å stole på,  Call Of Duty, sminken min, epleskrottene jeg kaster i matsøpla.. Random!

Beskriv deg selv med 4 ord.
- Glad, blid, snill og omtenksom.. (Hater å skrive dette på bloggen....)

Hva er for deg en god venn?
- En god venn er en man kan stole på, lojal, hyggelig, snill og godtar en person for den en er!

Hvor høy er du?
- Jeg er nok 1.64

Hvilket årstall er du fødd i?
- 1996.

Hvor på håndballbanen er "din" plass?
- Jeg spiller beck, og noen ganger midt!

TRYKK PÅ DETTE SØTE HJERTET FOR Å KOMME TIL INNLEGGET DU KAN STILLE SPØRSMÅL 


SPØRSMÅLSRUNDE

Hellå igjen cupcakes! (Har ikke glemt at jeg kalte dere det enda altså, relax).. Jeg setter nå igang en spørsmålsrunde, og håper dere spør mange morsomme spørsmål! Jeg kommer ikke til å svare på, som sagt tidligere, for personlige spørsmål og spørsmål som ikke egner seg på en blogg. Håper dere aksepterer dette! Så, bare sett i gang og spørr! Spørsmålsrunden stopper jeg når jeg selv ønsker det :- ) 

Naturfag

Hey everybody! I dag har jeg vært på skolen, og der skjedde det ikkenoe spesielt egentlig.. Vi hadde bare vanlige fag i dag bortsett fra musikk , og det er jo alltids like morsomt. Musikk ♥ Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg bare pugget til en naturfags"prøve".. Vi skal lage veggavis i timen UTEN å bruke kilder! Gleder meg litt egentlig, kan jo tross alt det meste som står i boka under temaet : V A N N. Nå sitter jeg på rommet mitt, hører på p3 (har blitt avhengig av den radiokanalen), laster over sanger på telefonen og blogger til mine kjære lesere! Vi blogges :-*

Hvordan ser deres dag ut?


Mamma er så søt når hun skal skrive på bøkene mine.. Hun er alltid redd for at jeg ikke skal forstå hva det står, og at jeg ikke skjønner at det er mitt navn som står der! <3

Hula Hoop

Heihei folkens! I dag våknet jeg 10.00, spiste frokost og sovnet igjen.. Utrolig godt å vite at man kan sove litt ekstra, og vite at det ikke er noe man skal rekke! Kl. 15.00 dro vi på middag til bestemor, og vi fikk servert fårikål. Namnam! Nå har jeg nettopp jobbet litt med matte, og skal straks laste over litt musikk til mobilen min. Ha en fin kveld videre folkens! 

Har dere smakt fårikål før? 

It's my life

it's now or never...
Den sangen satt plutselig spikret på hjernen min, ganske random egentlig.  I dag er jeg ikke like syk som jeg var i går, og derfor har jeg klart å vaske rommet + skrive litt på noen nye låter. Jeg har egentlig bare slappet av i dag, og jeg elsker virkelig slike dager! En ting jeg ikke har fortalt dere om er høstfesten som gikk av stabelen på torsdag.. Da jeg våknet den torsdagen hadde jeg nesten ikke stemme og følte meg slettes ikke bra. Men jeg hadde flaks, og ved hjelp av noen tips og triks klarte jeg å gjennomføre den kvelden.. og jeg er virkelig storfornøyd med resultatet! jeg har også fått flotte tilbakemeldinger, takk for det! Nå skal jeg se på "skal vi danse"! HEIA ATLE ♥
elsk<333333 dette har reddet dagen min

... og p3!! har stått på full guffe under hele vaskingen..

SYK

Hei søte blogglesere.. Akkurat nå sitter jeg godt planta i godstolen med pute, IDOL, feber, forkjølelse og hodepine.. Orker dessverre ikke blogge noe særlig i dag! Får se om jeg orker i morgen.. Vi blogges ;- *

RUN - LEONA LEWIS

Hei søte lesere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra øvelse til morgendagens høstfest! Det er en tradisjon vi har på RUSK, og det som skjer der er undeholdning, konkurranser, salg av forskjellige ting og så er det ulike "stand"er rundt omkring. Jeg skal være med å synge, og da skal jeg synge Run - Leona Lewis. Det er egentlig Snow Patrol som har laget sangen, men jeg liker best versjonen til Leona Lewis. I morgen skal jeg ikke på skolen før 11.00, så det betyr at jeg kan sove lenge! Ahh, elsker livet! Ha en fin kveld videre folkens! Beklager for sent innlegg... fy meg!
BÆRTUR

Heyyo! Nå er jeg pakket og klar til bærtur med klassen! Ha en fin dag folkens.. Vi blogges :- * 

TUSENFRYD

Hei og hopp alle mine lesere! I går hadde jeg en utrolig morsom dag på tusenfryd med Elise, pappa, Cornelia og Tobias. Da jeg våknet kl.10.00 sprutregnet det og var skikkelig dårlig vær.. Men optimister som vi var dro vi avgårde, og da vi kom frem sluttet det å regne! Fantastisk altså. Elise og jeg hadde sommerfugler i magen, fordi vi hadde avtalt på forhånd at vi SKULLE ta SkyCoaster! Dette kostet selvfølgelig ekstra, men det var virkelig verdt det. Vi tok alle karusellene, og Spin Spider tok vi vel 5 ganger til sammen... Vi var kvalme resten av dagen! hahah! 
Jeg hadde en koselig dag, og jeg koste meg kjempemasse! Her kommer noen bilder fra vår dag :
GØY!

 

SOFIENBERGPARKEN

Hei og god kveld! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen min, og har nettopp sett gjennom bildene fra den fantastiske gårsdagen. Klokken 08.00 ringte vekkerklokka, og 1 1/2 time senere satt jeg på toget retning Oslo med pappa, farfar og Tobias. På toget dro jeg frem gitaren og øvde litt, og etter tre kvarter var vi fremme på Oslo S! Da var det bare å finne riktig trikk og gå av på riktig sted.. Heldigvis var farfar godt kjent i Oslo, så dette fikset vi ganske lett! Da jeg ankom Sofienbergparken ble jeg møtt av høy, virkelig høy, lyd og en stor utescene. Allerede da kunne jeg kjenne sommerfuglene i magen! Litt senere møtte jeg Julie. Utrolig koselig å se henne igjen! Etter 15 minutter var alle på plass, dvs. Ronny, Skjalg og Jørgen. Alle dro frem gitarene, og så øvde vi litt!I teltet kunne jeg også finne hele A1, Tone Damli og Jenny Skavlan! Veldig hyggelige mennesker, og jeg fikk tatt bilder med alle sammen! 
 

Da klokken var slagen 13.00 startet konserten, og jeg var så heldig å åpne showet med min coverlåt! Jeg sang/spilte Jason Mraz - I'm yours, og var så heldig å få med meg Skjalg på kor/gitar, Jørgen kor/gitar, Ronny piano og Julie kor. Denne sangen ble etterfulgt av Det Vi Vil, og det var virkelig helt fantastisk å synge foran hele folkemengden! Det var vel rundt 5000 der tipper jeg (og pappa). 


Pappa hadde et mye bedre bilde, men det ble så lite.. orker ikke krangle med bileopplasteren!

Da jeg hadde gjort ferdig mine innslag, koret jeg på en sang Julie fremførte og en sang Jørgen fremførte. Jeg storkoste meg virkelig på scenen! Vi avsluttet alt med fjorårets felleslåt "Du er suveren", og det gikk veldig bra det også! Etter konserten slappet vi av, snakket og så på konserten til A1, Tone og Postgirobygget! Jeg er virkelig dødsforelsket i hele A1!!!!
kjærestenmin ♥

Dette var en ubeskrivelig herlig dag, og den vil aldri glemmes! 

Dag 3 og 4!

Dag 3:

Denne dagen startet med en god frokost og pakking til en lang tur. Nå skulle vi nemlig gå opp til den nest høyeste fjelltoppen i Rondane! Denne fjelltoppen heter Storronden, og er 2138 moh. En krevende tur dette også ja! Da klokken nærmet seg 11.00 gikk vi, og vi nådde toppen rundt 13.00. Det var altså ikke like langt og bratt som Rondslottet, men jeg lover dere - det var utrolig slitsomt! Jeg merket det spesielt godt i beina at jeg hadde gått langt dagen før, og jeg var ikke alene om det!
    Utsikten var fantastisk på toppen. Selv om det var litt tåkete og overskyet, kunne jeg fortsatt se hvor bratt det var og hvor høyt oppe vi var. Da vi hadde spist mat og slappet av litt, gikk vi ned til teltplassen igjen. Der dusjet vi, og så fikk vi servert en treretters middag! Ordentlig mat har aldri smakt så godt før.. Dette fortjente vi virkelig!


Jeg er hun i rosa... hahha!

Dag 4:

Alle våknet 06.00, og pakkingen var allerede i gang et kvarter senere. Etter en god frokost og litt rydding i telt og sekker, var mitt telt i gang også! Vi var overraskende raske da vi først satte i gang, og da klokken var 09.00 gikk Maja, Ole, Daniel og jeg avgårde mot bussen. Vi gikk hele tiden, og brukte kortere tid denne gangen! Bussturen gikk fortere enn forventet, og det var utrolig godt å se familien min igjen ♥ Jeg takker for noen fantastiske dager med herlige folk! denne turen kommer jeg aldri til å glemme!

bestejenta!

BACK IN BUSINESS!

Hei og god kveld mine kjære lesere! Nå er jeg endelig tilbake, og jeg har gledet meg i hele dag til å poste dette innlegget. Rondane var rett og slett fantastisk.

Dag 1:

Det hele startet med en 4-timers lang busstur med høy musikk, skravling og latter. Daniel, Ole og jeg lekte også "bokstavleken" som går ut på at vi skal komme med f.eks. jentenavn, og den siste bokstaven i det ene navnet er forbokstaven til det neste navnet. Tidsfordriv, men det er faktisk ganske gøy! Etter bussturen tok vi på oss de tunge sekkene og gikk en 6 km lang grusvei til teltplassen. Jeg gikk med Maja og Lars Jakob, og vi har aldri hatt det så morsomt som vi hadde da. Vi lo oss ihjel og brukte absolutt alle kreftene på snakking! Smart, ikkesant? Ikke i det hele tatt... Men vi kom oss frem hvertfall! Da vi ankom teltplassen satte Maja og jeg opp teltet, og så flyttet vi inn. Litt senere badet vi da det var 2 grader i vannet! Det var så kaldt. Kvelden kom fort, og etter litt mat og kos sovnet vi.Dag 2:

Alle ungdommene våknet 06.30, og så var det frokost med mitt flotte stormkjøkken! Da klokka nærmet seg 10.00 var det fellessamling, og så var det fjelltur! Elise og jeg valgte den lengste turen som gikk opp til Rondanes høyeste topp - Rondeslottet. En veldig krevende tur som inneholdt både blod, svette og tårer. Det var virkelig skummelt siden vi måtte klatre i steinrøys omtrent hele tiden. Vi brukte fem timer opp og omtrent tre timer ned, og vi var to av de raskeste! Da vi kom tilbake til teltplassen tok vi oss en varm dusj og så satte vi oss i varmestua som lå like ved plassen. Der spilte vi Alias og kort, og hadde det koselig!Dag 3 og 4 kommer i morgen! Nå skal jeg lese litt, og så skal jeg nok legge meg. Vi blogges søtinger ! :-*


her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits