herskaldetværenoenghjertersombarebletullball


 Like?

Halloweenparty!

Hei dere! Nå har jeg nettopp vært på halloweenparty med bare herlige mennesker. Det har vært høy musikk, dansing, bilder og latter! Festen varer til 00.00, men siden jeg har kamp tidlig i morgen måtte jeg nesten dra 22.30.... Menmen, hva gjør man vel ikke for laget sitt???? Har ikke noe særlig mer å si, dere får bare ta en titt på bildene!
♥♥

October end


ph//me

Gratulerer Malin Reitan!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og det første jeg hører fra mamma er at Malin skal være med i Grand Prix! Låta hennes heter "Crush", og den skal visst være utrolig fengende (ifølge Per Sundnes). Jeg gleder meg masse til å se Malin igjen, og ikke minst til å se henne opptre i voksen-gp!
Igjen - gratulerer! ♥

Trykk her for å komme til vgnett : http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10023005
Trykk her for å komme til Adressa:  http://www.adressa.no/kultur/article1717808.ece


malin3

tspartner.no//

Morten Ramm slår til igjen!

Denne videoen sendte Mathias til meg for noen  dager siden, jeg lo så jeg grein! Kos dere

 

Jessheim VGS - MD

Hello you! I dag har jeg vært på utplassering på Musikk/Drama på Jessheim Videregående Skole. Jeg våknet 06.30, fikset meg og dro avsted rundt 07.45. På veien til skolen hentet vi Maja, og pappa var så snill og kjørte oss til skolen, så vi slapp å trenge oss inn i den allerede stappfulle bussen. Da vi ankom skolen var det nesten ingen der, så der satt vi da. På en benk i gangen, alene.. Tuller. Men anyways, 08.40 begynte skolen og alle møtte opp i Aulaen. Så ble vi delt inn i de ulike gruppene våre, og senere hadde vi undervisning i musikk. Det var litt skummelt å være på Jessheim siden jeg ikke kjenner noen der, bortsett fra Maja da! Da klokka var 14.30 var vi ferdige , og vi møtte mamma like ved skolen. Nå har jeg nettopp gjort unna litt lekser og skyper med Anna og Karoline!
Friday night

Hey alla ihoppa! I dag har det vært en fantastisk dag, og den startet med skole og innlevering av plakaten min! På slutten av dagen hadde vi naturfagsprøve (pugga i går, derfor det ble 0 blogging), og den gikk strålende. Etter skolen tok jeg føle hjem med min kjære Elise, og så var det øving på sang. 16.30 dro Anna, Elise, pappa og jeg hjemmefra og satte kursen mot Kafé Henrik som ligger i Eidsvoll sentrum. Jeg møtte Jesper (duettpartner), Kolbjørn og Jonatan der - utrolig koselig å se de igjen! Hele arrangementet het "psykriatidagen", og jeg sang en egenskrevet låt + duett med Jesper. Sammen sang vi The prayer - Celine Dion og Andrea Boccelli , og alene sang jeg "memories" som handler om bestefar ♥ Nå har jeg nettopp spist deilig taco og slapper av i stua med mamma og pappa! Fredagskos <3 Ciao!


besteee
 

Hey and good night

 today

H o m e w o r k

421920187_large_large

Dette bildet var så bra! Lo høyt for meg selv.. Nå sitter jeg i den samme stolen jeg har sittet i siden kl.15.00 og jobbet med plakaten. På fredag har vi innlevering av plakaten som skal handle om 2.verdenskrig. Vi skal selv plukke ut de viktigste hendelsene, og være kreative! Tror jeg har fortalt dere om det før, eller? jaja, nå vet dere hvertfall hva jeg skal bruke mesteparten av tiden min på! I morgen har vi matteprøve, og jeg kan det meste. På fredag er det også naturfagsprøve + tyskfremlegg på onsdag, så denne uka kommer til å gå med til pugging. Rar setning, men akkurat nå er jeg så sliten at jeg ikke orker rette på grammatikken min. Nå er det kveldsmat, dusj og så skal jeg sove! God natt.

Weekend

Hey you! Helgen min har ikke vært så innholdsrik, men ganske koselig. På fredag kveld dro mamma og Cornelia på vogna, så det var kun pappa, Tobias og jeg som var hjemme. Pappa laget pizza (verdens beste) og jeg klimpra på gitaren omtrent hele kvelden. På lørdag våknet jeg rundt 10.00, spiste frokost og pakket sakene mine. Så, da klokka var 13.00, syklet jeg opp til bestemor og overnattet der til i dag. Grunnen til at jeg ikke var med de andre på vogna var fordi jeg måtte pugge til prøver og slikt. Denne uka har vi nemlig (som skrevet) 3 prøver og en innlevering. Gad! Men bortsett fra at jeg måtte pugge var det veldig koselig å være med verdens beste bestemor ♥ Ellers i dag har jeg gått en lang tur med mamma, og nå er jeg nydusjet med en varm kopp kakao! Ha en fin kveld videre folkens !ah, tider!!

Bra dag

Hei dere! Jeg vet bloggingen er litt slapp i det siste, og grunnen til dette er prøver og prosjekter. Jeg har så masse å gjøre, og det blir dessverre ikke noe tid til blogging i helgen. Beklager! Håper dere fortsatt vil følge bloggen etter helgen da! Vel, i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg har brukt det meste av tiden min på å gjære rle-leksa. Lærerne dreper oss, tuller ikke.. Rle-leksa var på 20 sider lesing,  og oppgavene ble på 10 sider til sammen i en stor kladdebok! Og jeg skriver ganske smått når jeg blir sliten i hånda. Sinnsykt. Men nok om det. Nå er jeg ferdig, og jeg feirer med blogg og brus!!! Tulla, haha. Ellers i dag har jeg vært på skolen, klipt meg og jogga en tur! Jeg elsker virkelig å jogge om kvelden. Kulda gir meg et lite kick! Tro det eller ei, men det er faktisk best å jogge når det er iskaldt ute. I morgen er det skole igjen + naturfagsfremføring. Det går utrolig bra håper jeg, siden stoffet er ganske enkelt! Ha en fin kveld videre folkens, nå skal jeg sove! God natt  ♥


HEHE, hvorfor må jeg alltid ødelegge bildene (?) haha! Kjekke gutar


<3<3

Skole igjen!

Hola! Det var utrolig gøy å se alle sammen igjen etter en lang høstferie. Gårsdagen startet med engelsk, gym, nasjonale prøver og matte! En herlig start etter ferien. Ellers i går jobbet jeg med prøvene vi skal ha + en innlevering i samfunnsfag.. Oppgaven går ut på å lage en plakat (a4) om 2. verdenskrig i Norge og i verden. Jeg har alle planene klare, utfordringen er bare å gjennomføre de. Ha-ha! I dag har jeg vært på skolen, og etter skolen var det lekser og middag. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, dusja og sitter i stua med mamma. Pappa er på seminar, og kommer hjem i morgen kveld! I morgen er det fullt opp med skole, lekser, pugging, sang, piano og håndball. Can't wait!


cardigan // bikbok 599,-
 

Vinter i sikte!

Hei dere! Ja, dere leste riktig.. I dag har jeg opplevd snø og minusgrader i fjellet like ved der vi bor. Buhu! Ikkje bra..
Nå har vi nettopp spist taco, og jeg sitter i øveretasjen med pc og godt tubeskjerf rundt halsen. Digg! Ellers i dag har jeg ikke gjort stort, bare hatt det koselig med familien ! Vi bloggessss


bra ipod-kvalitet!


 

Saturday night

God kveld i "stuggu"! Nå sitter jeg godt planta i sofaen, og i stua er det tent lys og det brenner i peisen. Koselig ja! I dag har jeg jobbet med matte siden vi har stor prøve rett etter ferien, spilt fotball med søsken og pappa, og spist deilig taco som mamma laget. Ellers i dag har jeg spilt litt piano, gitar og sunget på "Jar of hearts" omtrent hele tiden.. Stuck in my head! I morgen skal hele familien gå opp til Mistberget, og så skal jeg vel pugge litt til naturfagsprøven vi har om to uker.. Ha en fin kveld videre, det skal jeg! :D Jar of hearts

who do you think you are?
running 'round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you're gonna catch a cold
from the ice inside your soul
dont' come back for me
who do you think you are?

Nydelig sang, elsker den!


Kick it

Nå er jeg hjemme etter en slitsom dag.. Boksing tar virkelig på! Vi møtte opp på Elixia (tror det var det det het) da klokka var 12.15, og satte igang litt over halv. Vi startet med grunnposisjonene, og da disse var inne begynte vi med selve boksingen. Vi fikk utdelt boksehansker og sånne pads, eller hva kan jeg kalle det.. Sånne man slår på , vet dere? Dere skjønner det sikkert. Anyways, vi gjorde hver øvelse to ganger og i pausen trente vi styrke. Ingen "pauser" egentlig, bare "styrkepauser".  Det var veldig slitsomt, men også ganske effektivt og morsomt! 
hey mr.muscle

 

Koselig kveld med jentene

I går hadde jeg en utrolig bra kveld med mine fantastiske jenter.  Jeg ble hentet av Synne halv seks, og møtte de andre på jessheim 18.00. Vi bestilte først billetter, siden vi får nemlig 20% rabatt på pizzaen på Peppes ved å vise baksiden av billetten til de som jobber der! Smarte vi skjønner dere. Vel, vi bestilte to store gode pizzaer og det var virkelig himmelsk! Pizza er så godt noen ganger.. Etter nesten to timer på Peppes gikk vi videre til kinoen. Den begynte halv ni, og vi skulle se Friends With Benefits (som skrevet i forrige innlegg). Veldig morsom film, og jeg ville gitt den en 5'er. Nå har jeg nettopp trent, og tidligere i dag hadde jeg et koselig besøk av Marius, Fredrik, Ingvild og Marte! I morgen skjer det noe virkelig spennende.. Jeg skal prøve boksing med håndballaget! Jiizez, dette kan virkelig bli spennende. Vi blogges søtinger :o)) 

G-I-R-L-S N-I-G-H-T O-U-T

Var på postkontoret idag og hentet en pakke fra NELLY, 4 herlige kjoler som jeg skal bruke i Thailand( kun 88 dager til avreise). Vi skal bo på Sunwing Kamala som ligger i Phuket. Ca 11 timer i flyreise ned....blahhhhh

Sunwing-hotellene har vi bodd på siden jeg hadde min første utenlandstur som 2 åring. På disse hotellene har de noe som heter ministars, og gjett hvem som var med der på hver eneste ferie???? Joda det var meg det. Vi ble pyntet i glitrende kjoler og fikk sminke oss, vi øvde mye og en kveld i uka skulle vi vise oss for alle gjestene på hotellet. Ettersom jeg ble eldre og vokste ut av den gruppen, så trådde jeg inn i en ny - nemlig TEENSTARS, haha Sunwing har noe for alle. Kanskje jeg skal bli med nå når jeg skal dit igjen???? Det hadde vært moro.

Jeg er nå straks klar for en tur til Jessheim med Karoline, Synne Andrea og Sainem ♥
Vi skal først spise på Peppes og så se "friends with benefits" på kino, wiiiii gleder meg!!!!

Håper dere har en herlig rolig og avslappende høstferie!!!! DET HAR JEG!

Klem Alexandra

 

Sweet like sugar

Helloo mine kjære lesere! I dag våknet jeg 09.30, og da klokken var halv elleve dro mamma og jeg til Jessheim for å "ta en kaffe" med ei som heter Linda. Imens mamma og Linda skravlet i vei, shoppet jeg litt ekstra småting pluss noe annet.. Etter dette tok jeg en matbit på Ciao Bella, og da spiste jeg en deilig cæsar-salat. mmm! Senere tok jeg turen til Dal og møtte Anna, Fredrik og Marius. Først var vi ute, og så dro vi til Marius og så på film. Vi hadde det så morsomt! Nå har jeg vaska rommet, pakka og skal til bestemor. Ciao!Koselig dag

heihei lesere! I går hadde jeg en koselig dag med Elise, Patrick og Lars. Jeg startet dagen med en løpetur og rydding av rom, og da klokka var 15.00 dro jeg på Jessheim med Elise. Vi shoppa masse, og jeg kjøpte meg mye fint! Vi spiste så på Ciao Bella, og 18.00 kom Patrick og Lars. Siden senteret stengte 18.00, satt vi i "ventesalen" til kinoen og "looket" i en og en halv time.. kinoen begynte jo ikke før 19.30! Hodejegerne er den beste norske filmen jeg noensinne har sett, og jeg anbefaler dere virkelig å se den! 

Elise overnattet her, og i dag tidlig hadde vi en liten "photoshoot" i skogen.. Ble noen bra bilder derfra ja! Nå har jeg nettopp løpt en liten tur, og spist middag med bestemor og familien på Nebbenes. Ha en fin søndag! Nå er det høstferieee!! her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits