torsdag

Hei lesere! Nå sitter jeg på kjøkkenet med et 12-sider langt manus, og forbereder meg til juleturneen. Det er kun 5 dager til jeg sitter på flyet på vei til Trondheim, og kun 9 dager igjen til første konserten! Gleder meg som et lite barn! Turneen blir absolutt årets høydepunkt, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får lov til å delta på en slik reise rundt omkring i landet. I helgen har jeg en god del planer. Skal øve til et tyskfremlegg vi har på mandag, øve til turneen såklart, bursdag hos Sinem og pepperkakebaking med jentene på søndag! Blir en veldig hektisk, men bra helg!

Mitt cover av Fix You - Coldplay! COVERLÅT


Håper dere liker den! Del gjerne videre!

musikkvideo

Holder på med musikkvideoen nå! Den er snart ferdig, og da deles den her og på facebook! Del gjerne videre :-)
oslo

I dag har jeg hatt en fantastisk dag i Oslo, med mamma, pappa og Henrik! Vi møtte Henrik på Oslo Plaza, og gikk deretter i Karl Johan og kikket litt. Jeg kjøpte med Parajumper, som jeg har ønsket meg veldig lenge! Modellen heter Light Bear, og er en lettere utgave av Long Bear. Den er supervarm, og jeg er utrolig fornøyd med kjøpet!

Etter shoppingturen spiste vi middag på Peppes, så dro vi hjem og nå koser vi oss med godteri og tv. Ha en fin kveld videre!

produktanbefaling

Hei lesere! Da mamma kom hjem fra jobb, hadde hun hentet en pakke for meg på posten. Pakken inneholdt hårprodukter fra BliVakker. Jeg kjøpte produktene med tanke på løshåret jeg kjøpte for litt siden. Håret har blitt supertørt og trengte rett og slett litt pleie og olje. Nå er alle produktene testet på håret, og i morgen tidlig er det tørt og da får jeg se resultatet! Har hørt mye bra om produktene, tenkte derfor de egnet seg til håret mitt. Produktene var ikke altfor dyre heller, så er ganske fornøyd med kjøpet!

Shampoo//Balsam//Hårolje

Anbefales! 

snart helg

God morgen, lesere! Nå er det kun timer igjen til helg - er ikke noe å legge skjul på at det blir deilig! Denne uken har vært ganske stressende, sikkert fordi det nærmer seg turné og i tillegg har jeg hatt en del innleveringer og nye prosjektarbeider har blitt satt igang. Heldigvis for min del har jeg siste prøve nå på mandag, i matte! Etter det er det kun fokus på turné og gøy. Har sett frem til det veldig lenge!
Ha en fin fredag!

Følg meg på Instagram!

Nå skal jeg snart på turné, og da vil jeg nok bruke instagram mer enn blogg. Der vil jeg laste opp bilder underveis, og fortelle dere litt om hva jeg driver med!

VINN ET MØTE MED ARTISTER FRA MGP JR

Hei lesere! Nå har dere muligheten til å vinne et møte med meg og de andre MgpJr-artistene, når vi kommer til Trondheim! Trykk på hjertene for å melde dere på: 
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

coverlåt


Musikkvideoen kommer til helgen! Her er hvertfall en liten "teaser", så dere får et innblikk i hva jeg har holdt på med den siste tiden. 

hjemmestudio

Hei kjære lesere! Tenkte jeg skulle gi dere en liten omvisning i hjemmestudioet mitt. Det er ikke så altfor stort, men det er akkurat plass til meg, noen musikervenner og instrumenter. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg brukte konfirmasjonspengene mine (pluss lønning) på hjemmestudioet, det er absolutt verdt det! Jeg prøver å spille inn og lage musikk så ofte jeg kan, men det er svært tidkrevende, og dere som kjenner meg godt vet at jeg ikke har mye tid. Prøver å være i studioet hvertfall to ganger iløpet av uka! Uansett, studioet mitt består av utstyr som ikke er altfor dyrt, men samtidig fungerer veldig bra! Utstyret er bra nok til at jeg får covret låter, laget egne sanger og samarbeidet med min produsent Ronny Wikmark angående koring eller min vokal på enkelte sanger. Og hvis utstyret mitt er kapabelt til alt dette, er jeg fornøyd! Studioet mitt er 2 år gammelt, og jeg har ikke ødelagt noe enda (bank i bordet). Har en tendens til å ødelegge ting, ikke bra. Det er kun jeg som bruker studioet, og jeg har aldri besøkende som spiller inn. Dette er fordi jeg ikke er "flink nok" til å kunne mikse vokaler etc., men jeg regner med at det kommer seg etterhvert. Har ingen planer om å bli produsent, men hvem vet (?). Har ryddet litt og knipset noen bilder som dere skal få se. Uheldigvis ser ikke stuidoet alltid slik ut, er som oftest ganske rotete. Gjenspeiler egentlig meg som person! He-he

Snart vinter

Sakte men sikkert beveger gradestokken seg under 0, og varmere jakker tas i bruk. Jeg elsker vinteren! Ikke bare på grunn av julen, men også på grunn av kulden, luften føles ren, alt blir hvitt og det blir mørkt allerede rundt 15.00. Et annet høydepunkt er også Juleturné, julesanger og mye å gjøre. Elsker det!

NELLY-FEVER


1 // HER       2 // HER

3// HER 4// HER

5 // HER 6// HER

7 // HER 8// Fra DNA HER

 

Norges Musikkhøgskole

I dag har det vært en innholdsrik og ikke minst lærerik dag! Dagen startet 0700, da jeg stod opp, dusjet, varmet opp og tok toget til Oslo sammen med Vilde, Maja, Hilde (min sanglærer fra Eidsvoll Kulturskole) og pappa. Vi skulle nemlig besøke Norges Musikkhøgskole og delta på noe som kalles Masterclass, med selveste Mona Julsrud! Dette er fire timer sangundervisning, der vi lytter til elever fra andre kulturskoler, tar lærdom av den konstruktive kritikken de får, i tillegg til å opptre og få tilbakemeldinger selv. Jeg fremførte Zerlinas Arie, fra Don Juan (opera/klassisk), og lærte utrolig mye av Mona. Hun hjalp meg med å treffe de høyeste tonene, uttale de italienske ordene riktig, puste på de riktige stedene og få klarere toner som bærer lenger. For en lærer hun er! Rett og slett fantastisk! Alle elevene fikk ulike tilbakemeldinger, og jeg lærte minst like mye av det hun fortalte dem, som av det hun fortalte meg. Jeg har ingen planer om å bli operasangerinne, men det er bra å øve litt på denne sjangeren også for å utvikle stemmen mer - både på de lyse tonene, og i dypet. Etter jeg begynte å synge litt klassisk har stemmen min faktisk utviklet seg veldig, et bevis på at det faktisk fungerer! 

Da vi var ferdige på musikkhøgskolen, gikk vi alle til Dolly Dimples rett rundt hjørnet og spiste pizza. Veldig koselig! Nå har jeg nettopp gjort ferdig en matteinnlevering vi har til tirsdag, sett litt på kjemi og skal ned i kjelleren for å synge litt. Er veldig i modus nå! Hvordan har deres lørdag vært? 

Opptreden 14.11.13

Hei lesere! I går var det en innholdsrik og bra dag. Da jeg var ferdig på skolen, fikset jeg meg, øvde litt og pakket alt utstyr. Jeg skulle nemlig underholde Eidsvoll Senior Høyre! De hadde et møte på Garnityr i Eidsvoll, og jeg var så heldig å få opptre for dem! Jeg hadde med gitaren, og fremførte tre låter. En jeg har skrevet selv, Jolene av selveste Dolly Parton og avsluttet med Price Tag av Jessie J!
Da jeg hadde sunget fikk jeg blomster, hyggelige ord og en sjekk på 5000kr som skal gå med til studioutstyr. Er evig takknemlig! Etter sangoppdraget dro jeg rett til Jessheim, der jeg møtte Andrea, Karoline, Emma og Tonje. Vi spiste god middag på Egon, og det var veldig koselig! I dag skal jeg trene, og lage musikkvideo.. Er dere spente?

Snart ny coverlåt med musikkvideo

Hei kjære lesere! Nå er jeg endelig ferdig med innspillingen til min neste coverlåt, som er....... Hemmelig! Jeg vil ikke røpe hvilken sang det er før musikkvideoen også er klar. Videoen blir mest sannsynlig ferdig enten torsdag eller fredag, så da vil jeg legge den ut her, på Facebook og min YouTube-konto som dere finner her:  
I dag har jeg hatt en dårlig dag. Jeg har hatt vondt i ryggen, ble hentet på skolen rundt ett, og har sovet siden da. Har en ganske stor kjemiprøve på torsdag som jeg må forberede meg til, men heldigvis har jeg gjort unna det meste av arbeidet, så det er ikke noe probem at jeg har tilbragt mesteparten av dagen i dag i senga.  Forhåpentligvis får jeg reist på skolen i morgen! Nå er det akkurat 20 dager igjen til jeg sitter på flyet til Trondheim, spent og klar for en ny runde med MgpJr-juleturné! Gleder meg like mye til det, som til julaften, bursdag, sommerferie og nyttårsaften. Hurra!
Fotballkamp

Nå er jeg på vei til Åråsen, der LSK møter RBK! Heia Lillestrøm!

Sen mobilblogg

God kveld! Vil bare åpne innlegget med å gratulere SILYA med seieren i årets Stjernekamp, og ikke minst gratulere min gode venninne Agnete med fantastisk gjennomføring! Så stolt! Nå er Synne hos meg. Vi skal straks legge oss, og i morgen venter en ny dag med prøvepugging, farsdag, god mat og forhåpentligvis litt trening! God natt!

Koselig kveld

God morgen, solstråler! Nå er jeg hos Synne med Andrea, og vi har overnattet her. I går kveld lagde vi god pizza, spiste brownies, godteri og alt usunt du kan tanke deg. Spiste noen få druer, men ellers var det enten sjokolade eller annet søtt. Det var så godt! I dag skal jeg fremdeles være med Synne, og vi skal gjøre lekser, slappe av og ha det gøy. Det blir koselig!
Vi blogges!

MgpJr- juleturné 2013 er snart igang!

Hei kjære lesere! Nå er det ikke lenge igjen til Sval, Marcus og Martinus, Henrik, Vicky, UNIK4 og jeg skal besøke noen av de største byene i Norge med vår fantastiske julekonsert! Turneen begynner 6.desember, og varer helt frem til 22.desember. Før turneen har vi en førproduksjon i Trondheim, der vi skal sette sammen showet og øve inn koreografi, sanger og ikke minst - ha det utrolig gøy! Dette blir min fjerde turné i regi av MgpJr! Er så utrolig takknemlig for at jeg fremdeles får være med på turneen, selv om jeg er 17år og egentlig for gammel for MgpJr. Ikke lenge igjen til turneen nå! Det skal bli så bra! 
Her er en oversikt over alle konsertdatoene og hvor du kan få kjøpt billetter! Håper jeg ser deg i salen! 

 MOLDE Bjørnsonhuset - fredag 6.desember   BILLETTSERVICE

KRISTIANSUND Braatthallen - lørdag 7.desember BILLETTSERVICE

TRONDHEIM Olavshallen - søndag 8.desember BILLETTSERVICE

SKIEN Ibsenhuset - onsdag 11.desember  IBSENHUSET.NO

KRISTIANSAND Kilden - torsdag 12.desember KILDEN.COM

GJØVIK Gjøvik Kultursenter - fredag 13.desember GJOVIKKULTURSENTER.NO

SANDEFJORD Runarhallen - lørdag 14.desember BILLETTSERVICE

STAVANGER Stavanger Konserthus - fredag 20.desember STAVANGER-KONSERTHUS.NO

BERGEN Grieghallen - lørdag 21.desember BILLETTSERVICE

HAUGESUND Rica Martin - søndag. 22.desember SCANTICKET.NOPicmonkey.com

Hei kjære lesere! Nå har jeg akkurat lagt fra meg fysikkboken for i dag, og kan endelig slappe av. For litt siden satte jeg meg ned med pcen og undersøkte hvilke gratis bilderedigeringsprogrammer det finnes online! Jeg fant en side som var veldig morsom å bruke, nemlig picmonkey. Her kunne jeg redigere øyne, tenner, rynker, brunfarge, hårfarge og til og med øyensminke! Helt utrolig at en liten nettside kan gjøre så mye forskjell på utseendet til en person. Det finnes selvfølgelig mer profesjonelle programmer, f.eks. Photoshop, men siden dette krever betaling, har jeg  valgt å ikke bruke pengene mine på det. Her har dere resultatet på mitt lille eksperiment: 

Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er! Etter å ha redigert begge bildene 1000 ganger, føles det nesten unaturlig å se tilbake på originalbildet! Det er ikke rart vi blir lurt av alle moteblader, for å si det mildt. Med et slikt program kan vi jo alle covre forsiden av Elle en vakker dag.. 

Luxus Hair

Som noen av dere sikkert har lagt merke til, har jeg plutselig fått langt hår! Jeg har kjøpt 150gram hår fra Luxus Hair, til 1600,-. Håret er 50cm langt og av veldig god kvalitet! Håret er fra India, og det kan vaskes, rettes, krølles osv. Det er clips, og jeg er storfornøyd! Anbefaler dere å bestille fra denne siden hvis dere også vurderer langt hår en gang! Kort leveringstid, og mange ulike betalingsmåter er mulig! Jeg lager som oftest en høy hestehale med håret, men på bildet under har jeg håret utslått! Hvis jeg skal bruke håret sånn til vanlig, vil jeg klippe det litt først. Men har ikke tatt meg tid til det enda!

 

Sen mandag

Nå har jeg endelig kommet hjem fra skolen, det er straks mat og pugging til prøve. Har fysikkprøve på torsdag, men begynner å lese allerede i dag. Viktig å være godt forberedt! Mandagene er den verste dagen i uka. Jeg begynner på skolen halv ni, og er ikke ferdig før fire! Da jeg gikk på Eidsvoll sluttet vi ikke senere enn 15.30, så klokken fire er litt i det seneste laget synes jeg. Heldigvis for min del har jeg to timer fri midt på dagen, som gjør det litt mindre kjedelig allikevel. Denne uken har jeg ingen planer, bortsett fra et par prøver som skal gå noenlunde greit. Regner med å kanskje legge ut en ny coverlåt iløpet av uken, hva tror dere om det? Lover ingenting, men det hadde vært morsomt å få til. Nå er det middag, før jeg setter meg ned med fysikk og kalkulatoren. Vi blogges! 


Repeat

Hei kjære lesere! Tenkte jeg skulle dele musikksmaken min med dere! Jeg har en ganske blandet musikksmak, hører på mye listepop, noe rock og litt norsk. Her har dere en fin miks av de sangene jeg hører på for tiden! 

BuTrWPGivwI 
Influensasymptomer

God kveld, søte lesere. I skrivende stund har jeg gitaren på fanget, levende lys rundt meg og dunkende hodepine. Utrolig nok klarer jeg å samle litt krefter til å lage et blogginnlegg til dere! Dagen i dag har vært slitsom, det har vært mye venting, 5 grader, utekonsert og liten tilgang på mat og drikke. Det resulterer selvfølgelig i feber, hodepine, blanke øyne og en slapp Alexandra. Forhåpentligvis har det gitt seg iløpet av natten, slik at jeg får kommet på skolen i morgen! Viktig med lite fravær, da jeg allerede skal på turné og er borte store deler av desember. Ser virkelig frem til den turneen! Blir gøy å se igjen Sval, Henrik, UNIK4 og Marcus og Martinus. Savner de allerede, etter kun noen måneder fra hverandre! Så selv om denne dagen har vært en liten nedtur, har jeg veldig mye å se frem til som gjør meg bittelitt friskere og i bedre humør. Legger ved noen bilder som ble tatt i forbindelse med Beat for Beat-reportasjen i RB. Ha en fin søndagskveld videre, alle! 

Hvordan har dagen deres vært?
Har funnet drømmemannen min

Hei lesere! I går hadde jeg en uforglemmelig kveld. Jeg var i Oslo Spektrum med Synne, Hanna og Jesper, og vi storkoste oss under gårsdagens konsert med selveste Bruno Mars. For en stemme, sier jeg bare! Han er rett og slett Gud. Han er så trygg på scenen, at det kun er en fryd å se på han. Ingen sure toner. Ingen autotune. Ingen feilskjær. Den mannen er virkelig en stjerne! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro, det var virkelig verdt pengene! Konserten var heller ikke forsinket, så vi var fremdeles ganske gira da han entret scenen. Den beste følelsen under en slik konsert er jubelen som oppstår idet han viser seg for fansen. Under oppvarmingsbandet var det ganske høy jubel, men da selveste kom på scenen, måtte jeg holde meg for ørene. Hylende jenter og gutter (måtte spare stemmen til i dag) ga meg gåsehud. Håper virkelig Bruno skjønte at ja, vi elsker musikken hans. Nå har jeg spist frokost, skal ta frem fysikkboken og lese litt, før jeg drar til Eidsvoll og synger på et kjempefint arrengement kalt Hjertefred ♥ Ha en fin søndag, alle!Hva skal dere i dag?

Bilder//Dagbladet

God morgen

Hei kjære lesere! Etter en fantastisk gårsdag med Beat for Beat, og besøk av jentene, er jeg nå klar for å entre Oslo Spektrum om få timer. Jeg skal på Bruno Mars-konsert, og det ser jeg veldig frem til! Han er en utrolig flink artist, med kun fine låter og jeg har fått inntrykk av at han har et fint show også (har muligens smugkikket litt på YouTube)
Nå skal jeg snart stå opp, spise litt og ta turen til Oslo, med Synne, Hanna og Jesper! Dette blir en veldig bra! Legger ved noen bilder fra gårsdagen! Vil også takke alle som har gitt meg tilbakemeldinger fra gårsdagens opptredener!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011

 • kategorier

 • < BILDER / HVERDAG >
 • < BILDER >
 • < BLOGG VS BLOGG >
 • < CAMPINGLIFE >
 • < DESIGN >
 • < EN HELG FULL AV LEKSER >
 • < FERIE >
 • < FOTO >
 • < GOD NATT >
 • < HELG >
 • < HVILKEN HEADER >
 • < HØSTFERIE >
 • < INNKJØP/KLÆR/MOTE >
 • < JEG HAR LAGET HEADER >
 • < JEG SYNGER >
 • < JESSHEIMDAGENE >
 • < KLÆR/MOTE >
 • < KONFIRMASJON >
 • < LAUGHING OUT LOUD >
 • < LESERNES MENINGER >
 • < MGP JR >
 • < MIN HVERDAG >
 • < MIN SPILLELISTE >
 • < MUSIKK/OPPLEVELSER >
 • < NATTA >
 • < OM MEG >
 • < OPPLEVELSER >
 • < SANG >
 • < SKOLE >
 • < SOMMER >
 • < SOMMERBILDER >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE >
 • < SPØRSMÅLSRUNDE AVSLUTTET >
 • < SUN IN MY EYES >
 • < SUPPORTER T-SKJORTER TIL MGP JR >
 • < SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE # 1 >
 • < TODAY >
 • < TRENING >
 • < UTFORDRET >
 • < VIDEOBLOGG >
 • < WEST END >
 • Blogg
 • DAY 1
 • DAY 2

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits